Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #15 on: September 18, 2011, 22:33:33 » |
|
Slažem se da je ova niđe veze....ne daj Bože da zaista bude serija 500 ovakva.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
archy
Putnik
|
|
« Reply #16 on: September 18, 2011, 22:48:30 » |
|
Ako bude nalik ovoj,onda stvarno bolje da ni ne prelaze na novu generaciju,barem za neko vrijeme....
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #17 on: September 19, 2011, 00:11:02 » |
|
Pa daj ljudi po ovome se ne može ništa zaključiti, zar ne vidite da je na busu puno puno folije kamuflaže naljepljeno, u boji busa također, samo se malo farovi vide i stakla... ne vidi se ostalo ništa... Kao što to na autima urade kad šalju prototipove na testiranje u svakodnevni život pa ih zakamufliraju da se ne bi vidio dizajn prije predstavljanja auta... Npr. ko bi rekao da je ovo auto novi/trenutni BMW 3 ...
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #18 on: September 19, 2011, 07:16:20 » |
|
Pa daj ljudi po ovome se ne može ništa zaključiti, zar ne vidite da je na busu puno puno folije kamuflaže naljepljeno, u boji busa također, samo se malo farovi vide i stakla... ne vidi se ostalo ništa... Kao što to na autima urade kad šalju prototipove na testiranje u svakodnevni život pa ih zakamufliraju da se ne bi vidio dizajn prije predstavljanja auta... Npr. ko bi rekao da je ovo auto novi/trenutni BMW 3 ... ma ok vidim ja da tu ima dosta kamuflaze ali pogledaj "konture" vozila one su skoro pa identične dosadasnjim 300 i 400. TO nisu mogli zakamuflirati. Dalje ova klima na krovu je nidje veze jer je SETRA odavno napustila taj koncept ugradnje na visokoturistickim autobusima...
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #19 on: September 19, 2011, 08:19:29 » |
|
slazem se sa transformersom.ako ovakva bude,ne vjerujem da bi isla dobro proizvodnja...
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #20 on: September 19, 2011, 09:26:15 » |
|
Uopšte ne liči na Setru, samo retrovizori isti ostali i klima ....
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
MART
Kondukter
KÄSSBOHRER SETRA
|
|
« Reply #21 on: September 19, 2011, 13:08:08 » |
|
Kolko vidim daje ovo slikano u SPANJOLSKOJ,mozdaje ovo neka SPANJOLSKA verzija SETRE kao sto svakakvih VOLVA i SCANIA proizvode,pa dajte ljudi zar bi SVABO nesto ovako proizveo pod imenom SETRA,i zasto u SPANJOLSKOJ a ne u ULMU i jos plus toga dolje ga drzao i da oni testiraju NJEMACKI proizvod,moje misljenje da ovo je SETRA (kopija serije 400 GT) il nesto slicno tome a da nije ni blizu onom sto mi ocekujemo pod imenom serije 500...
|
|
|
|
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil
|
|
|
dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #22 on: September 19, 2011, 13:40:50 » |
|
Za nadati je se da neće biti ovakvog izgleda. I meni više liči na Kineza, nego na njemčku premium marku, ali eto... A konture cijelog autobusa me asociraju na Travega. A to da je nešto španjolsko nije isključeno, samo me onda Ulm tablice "bune"...
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #23 on: October 03, 2011, 12:06:29 » |
|
Ispostavilo se da ovo nije Setra serije 500, da je neki falš zapravo.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #24 on: October 03, 2011, 12:23:31 » |
|
Kolko vidim daje ovo slikano u SPANJOLSKOJ,mozdaje ovo neka SPANJOLSKA verzija SETRE kao sto svakakvih VOLVA i SCANIA proizvode,pa dajte ljudi zar bi SVABO nesto ovako proizveo pod imenom SETRA,i zasto u SPANJOLSKOJ a ne u ULMU i jos plus toga dolje ga drzao i da oni testiraju NJEMACKI proizvod,moje misljenje da ovo je SETRA (kopija serije 400 GT) il nesto slicno tome a da nije ni blizu onom sto mi ocekujemo pod imenom serije 500...
Potpisujem ! Ispostavilo se da ovo nije Setra serije 500, da je neki falš zapravo. Kao i što sam predpostavio
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #25 on: November 28, 2011, 14:56:53 » |
|
A ja potpisujem sve ove postove koji kažu da ovo nikako nije serija 500... Ne znam, ovo je samo neka sprdačina sa Setrinim imenom, nema šanse da Švabo tako nešto uradi...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #26 on: November 28, 2011, 15:54:58 » |
|
Ja bih se najradije kladio da je ovo serija 500!! Tačnije 517 GT-HD, eventualno 516 GT-HD. Naravno, niko nije lud da otkrije u potpunosti cjelokupni izgled, pa tako ni ljudi iz Setre. Ali to su te konture, koje se mogu očekivati. Za farove sam ubijeđen da će biti identični. Vi kako hoćete
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #27 on: November 28, 2011, 17:08:00 » |
|
Ovo se iz aviona vidi da je photoshop To je možda neka indijska Tata Setra
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #28 on: November 28, 2011, 18:18:31 » |
|
Ljudi, sad sam malo detaljnije pogledao ove slike, i............... nekako sad imam drugi dojam, ove naljepnice na prednjim vratima, iza prednjih vrata, i kompletan zadnji kraj zajedno sa završecima prozora 1000 % nešto kriju... mogoće da je ovo neka Comfort class, troosovinska Top class bi trebala imati veće bunkere iznad točkova. Opet, to je moje mišljenje, (ali opet ne želim povjerovati u to da je ovo Setra 500, ja očekujem mnogo više...)
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #29 on: November 28, 2011, 19:08:13 » |
|
Ovo se iz aviona vidi da je photoshop To je možda neka indijska Tata Setra Ma daj, kakav ba photoshop...
|
|
|
|
|
|
|
|