Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #945 on: October 16, 2011, 18:35:09 » |
|
Pa vrata su tako riješena zbog stepenica za sprat koje su postavljene sa desne strane a ne iza vozača kao što je slučaj kod Setre.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #946 on: October 16, 2011, 18:37:50 » |
|
Pa vrata su tako riješena zbog stepenica za sprat koje su postavljene sa desne strane a ne iza vozača kao što je slučaj kod Setre.
đ ma najvjerovatnije da sve ima svoj razlog zašto je to tako ali meni lično se ne sviđa ...ne mora značiti da je moje mišljenje ispravno
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #947 on: October 16, 2011, 19:17:13 » |
|
Vrata se otvaraju na Desnu stranu i radi polozaja Prednje osovine odnosno prednjeg desnog tocka
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #948 on: October 16, 2011, 19:19:10 » |
|
Vrata se otvaraju na Desnu stranu i radi polozaja Prednje osovine odnosno prednjeg desnog tocka
to baš i nebih mogao prihvatiti kao "suvislo" objašnjenje ali eto...
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #949 on: October 16, 2011, 21:14:04 » |
|
puni su danas svi za sarajevo iz bugojna.vecinom studenti 95%.otisao je i putnik sa setrom s228dt i s215 hd.mislim da putnik bugojnu nemoze niko parirati na ovoj liniji...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #950 on: October 16, 2011, 21:41:00 » |
|
to baš i nebih mogao prihvatiti kao "suvislo" objašnjenje ali eto... Ja se slazem sa Damirom, smotaj tocak i probaj otvoriti vrata samo bi ih iskrcio ili otvorenih vrata probaj motati .. zato se otvaraju naprijed puni su danas svi za sarajevo iz bugojna.vecinom studenti 95%.otisao je i putnik sa setrom s228dt i s215 hd.mislim da putnik bugojnu nemoze niko parirati na ovoj liniji... To je valjda zbog cijene, neki popusti studentima
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #951 on: October 16, 2011, 21:52:40 » |
|
to baš i nebih mogao prihvatiti kao "suvislo" objašnjenje ali eto... Ja se slazem sa Damirom, smotaj tocak i probaj otvoriti vrata samo bi ih iskrcio ili otvorenih vrata probaj motati .. zato se otvaraju naprijed pa ko to jos otvara vrata pod "ajnšlagom" ....
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #952 on: October 16, 2011, 21:58:11 » |
|
Mozda ih neko i otvara .. ali da nebi bilo ono slucajno
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #953 on: October 16, 2011, 22:08:39 » |
|
Mislim da se vrata komotno mogu otvoriti na lijevu stranu a da ne smetaju točkovima, pogledajte malo bolje....ključni razlog su stepenice.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #954 on: October 16, 2011, 22:20:03 » |
|
Upravi si Mustafa ja sam mu gledao prethodnika, a u ovog se moze komotno za te stepenice ne znam, inace sav mi je izvrnut ovaj Ayatas :S
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #955 on: October 18, 2011, 20:27:44 » |
|
prvo slikanje ovih sprintera neuspjesno, jer me svjetlost unistila a gdje vozio
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #956 on: October 18, 2011, 20:33:08 » |
|
Tabla -> Vanlinijski prevoz
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #957 on: October 20, 2011, 09:35:42 » |
|
Jutros oko 7 sati, jedan od Sprintera bio parkiran ispred moje kuće, nisam ga usliko, ali jeste buraz. Pa kad dođe iz Sarajeva biće slike.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #958 on: October 20, 2011, 10:44:06 » |
|
I da, zaboravih napisat. Jedan od Eurolinera koji saobraća na liniji Sarajevo - Vareš, na lijevoj strani na prvom bunkeru je udaren i pritome izgreban, nije nešto opasno, ali ružno izgleda.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
|
|