bhbus.ba
November 15, 2024, 07:46:21 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 101   Go Down
  Print  
Author Topic: Centrotrans - Razno/Diskusije  (Read 387081 times)
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #135 on: November 23, 2010, 13:16:47 »

MANovi već počinju plaćati danak zbog neadektavnih linija koje voze. Naime, A41-T-502 - gbr 513, vozi već par dana sa odguljenim dijelom ili folijom, ne razumijem se baš u to. Uglavnom to je dio koji maskira donji dio zadnjeg prozora u crno i taj dio fali i bus jako ružno izgleda u tom dijelu bez njega Lips Sealed

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #136 on: November 25, 2010, 10:53:24 »

Evo dobio sam majicu CTS Team 2010 od jarana, a njegov stari radi u PJ Ilijaš,sad imam ovu i KANTIĆEVU majicu Wink

Neoplan VIP Class
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #137 on: November 27, 2010, 23:10:53 »

Već sam pisao da CTS često surađuje sa Dr. Richard-om. Danas i nova potvrda. Naime i setra 312 HD je ex-Richard. Evo logo na sjedištima

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #138 on: November 28, 2010, 23:00:53 »

Ja sam preuredio vozni park i ubacio sam slike, tako da klikom na određenu registraciju link vas vodi prema slici tog vozila.
Primjetit ćete da veliki broj registracija fali, ali to je dijelom zbog toga što smo neke buseve vidjeli jednom i nismo ih slikali ali smo zapisali registraciju. Također, problem predstavlja i prelazak na nove registracije. Zbog toga je moguće da se u spisku javi i stara i nova regisrtacija, pa ne zamjerite. Vremenom ćemo gledati da vozni park dovedemo što možemo više do tačnosti Wink

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #139 on: November 30, 2010, 21:19:09 »

Danas mi je kondukter rekao da od sutra autobusi CTS-a više neće stajati na autobuskoj stanici Skenderija, jer ih je GRAS tužio i dobili su zabranu stajanja. Znači sada samo ide Glavna AS i stanica na Ciglanama što se tiče Sarajeva
« Last Edit: November 30, 2010, 21:20:45 by The_Dubster » Logged

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #140 on: November 30, 2010, 22:24:40 »

Prije vecer-dvije gledam dnevnik i njihov jedna steyr, na njemu se SIPA izivljava, lome mu stakla, bacaju suzavce u njega itd

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #141 on: December 03, 2010, 15:46:13 »

zvanična potvrda

izgleda da zabrana važi i za Autotrans Vareš

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #142 on: December 05, 2010, 18:59:19 »

Iz jako pouzdanog izvora sam dobio informaciju da bi CTS mogao dobiti "2 najnovija Neoplana" kako reče on... papirologija je u toku, pa ćemo vidjeti šta će bit od svega toga.

Dakle u oktobru smo imali vijest da stižu Neoplani Cheesy
Doduše nisu najnoviji, al imali smo ekskluzivu u informaciji,a zahvaljujući Adinu imamo i sliku.

Međutim, treba biti realan i spustiti loptu pa reći da možda ovo i nije to to, dok ne dobijemo i zvaninu potvrdu da je njihov. A za tu potvrdu se ja pobrinem Wink

Stvarno mi je drago da je nakon silnih MAnova stigao i jedan Neoplan u CTS Cheesy
Samo pitanje je sad gdje li će da vozi...

damir050
Vodič puta

« Reply #143 on: December 05, 2010, 19:48:40 »

Dali su ovi Eurolineri  za Medjunarodnu ili Koju  vrstu Saobracaja

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #144 on: December 05, 2010, 20:04:21 »

Ovi Eurolineri su iznimno zahvalni busevi, i CTS je pogodio s nabavom, znam po Slavonija Busu, jer oni su prezadovoljni s tim busevima
damir050
Vodič puta

« Reply #145 on: December 05, 2010, 20:12:08 »

Mate za  koju  vrstu Saobracaja su ovi Neoplani Eurolineri Medjunarodni ,Prigradski il koji vec Huh?

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #146 on: December 05, 2010, 20:16:53 »

Prigradski Wink

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #147 on: December 05, 2010, 20:59:21 »

Prigradski Wink

Možda on voziti i međunarodni, zavisno od izvedbe, mada je ovaj sa slike za međugradski, ali radi se  o CTSu pa ne bi trebalo čuditi da ide za Split, Beograd i slino...

tomo
Vozač Autobusa

« Reply #148 on: December 05, 2010, 21:02:26 »

Prigradski Wink

Možda on voziti i međunarodni, zavisno od izvedbe, mada je ovaj sa slike za međugradski, ali radi se  o CTSu pa ne bi trebalo čuditi da ide za Split, Beograd i slino...

Da, on je slobodno ok i za međunarodnu jer kad može ići Transliner/3 za Amsterdam što ne bi mogao i Euroliner... Iako su ipak takvi busevi za međugradske linije i kako kolega kaže - do Splita, Beograda...

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #149 on: December 05, 2010, 22:49:55 »

› 29.11.2010
Centrotrans Eurolines je nabavio 10 autobusa za međunarodni, međugradski i prigradski prevoz

U svojoj poslovnoj strategiji diferenciranja na tržištu Centrotrans Eurolines već duži niz godina provodi strategiju diferenciranja na bazi kvaliteta usluge. Jedan od osnovnih nosilaca ove strategije jeste kvalitet voznog parka po čemu je Centrotrans Eurolines prepoznatljiv na tržištu. U skladu sa strateškim opredjeljenjem kontinuiranog unapređenja i podizanja kvaliteta usluga prevoza putnika na veći nivo, kao i u skladu sa Planom investicija, Centrotrans Eurolines je ugovorio nabavku 10 autobusa. Vrijednost navedene investicije iznosi oko 4.000.000,00 KM. Planiranu nabavu čine:

• Pet autobusa visoke turističke klase, marke MAN Lions Coach, sa najsavremenijom opremom
• Jedan autobus visoke turističke klase – double decker (katni) marke MAN, kapaciteta 75 sjedišta za putnike
• Četiri autobusa za prigradski prijevoz, marke Neoplan Euroliner, opremljeni klima uređajima

Ova vozila posjeduju motore Euro 3 do Euro 5 generacije, kojima će se obavljati međunarodni, međugradski i gradsko-prigradski prevoz. Vozila bi u potpunosti trebala ispuniti očekivanja i zahtjeve putnika. Ovu nabavku treba posebno posmatrati sa aspekta bezviznog režima čime će biti povećan interes putnika za putovanjima i kvalitetnim prevozom.

preuzeto sa http://centrotrans.com
znači Eurolineri su definitivno stigli, a zanima me kakav će deker MAN stići  Huh?

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 101   Go Up
  Print  

Jump to: