Almir
|
|
« Reply #225 on: January 08, 2011, 14:28:49 » |
|
Danas na liniji za Amsterdam Centrotrans poslao 3 autobusa..1 Lion's Top Coach i 2 Lion's Coach-a..u sva tri busa bilo je putnika..po vise od pola busa popunjeno..kao sto sam vec rekao zbog obaveza nisam uspio nista slikat..ali se nadam da ce sljedeca subota bit bolja
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #226 on: January 08, 2011, 18:39:57 » |
|
Danas sam se vozio i u drugom Eurolineru U i utisci su slični kao i za prvi, dakle jako solidan bus. Manje razlike: da je u ovog danas dio za rasvjetu popunjen i nema rupa, da mu unutranji sat radi, i malo mu je čudno dugme stop, pošto su nekakva kruta a jedna od većih razlika je i ova
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #227 on: January 08, 2011, 18:43:23 » |
|
u srijedu navecer sreo sam u travniku i neoplan eurolinera sa tri osovine,nema ni natpisa,al je vozio liniju neku,iza njega osao turkiz.a platinum edition dobio masku od n1116,slike uskoro
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #228 on: January 08, 2011, 19:06:58 » |
|
Plana poslovanja Centrotrans Eurolines d.o.o. za 2011. godinu Sarajevo,
D.o.o ja uvijek konto da je Centrotrans d.d...
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #229 on: January 08, 2011, 19:08:44 » |
|
E to ne znam, ja studiram historiju, nek se ekonomisti bave tim
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #230 on: January 08, 2011, 19:13:50 » |
|
Ja sam ekonomista, i mislim da je 51% dionica u vlasnistvu Sejarija..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #231 on: January 08, 2011, 22:12:59 » |
|
A gdje si to ti išao pa je bilo dva busa?
|
|
« Last Edit: May 17, 2011, 21:46:50 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #232 on: January 08, 2011, 22:42:04 » |
|
ja sam se vracao iz sarajeva za bugojno sa isuzuom,a ovaj platinum je krenuo prije nas na 10 petnaest minuta,tj malo prije 2..nez dje je on isao nisam vidio...
|
|
|
|
|
|
|
alarm
Pješak
|
|
« Reply #233 on: January 10, 2011, 12:51:47 » |
|
I moram da se osvrnem na anketu, o čemu sam već pričao u oktobru, povodom MANova kada su pušteni u rad, a koja je objavljena u ovom biltenu.
Ne bavim se novinarstvom, ali totalno pristrasan text, gdje su se ispitanici označili kao idioti koji nemaju pojma šta je udobno, moderno i slično. Logično je da i moja nana vidi da onaj MAN ne može obavljati liniju za Kakanj, pa i Brezu donekle, ali su ovi to napravili kao da može i još izofirali ispitanike... pa čemu onda anketa ako ćete tako pisati... I kao što je navedeno "Navika putnika: putnici su stekli naviku da se prevoze Stayer autobusima od 49 sjedišta, a novi autobusi imaju 40 sjedećih mjesta," - ali nije tako, meni je draži steyr jer ima udobnija sjedita pa mi se ne krive leđa kao u ovim šklopocijama... Al čemu to, kad su ovi iz CTSa opet našminkali tako da ide njima u prilog a raja nema veze s pojom, lafo... Dalje, nešto pišu da putnici nemaju pojma o ispravnosti, modernosti i slično u vezi busa, i hvale se da je MAN Euro III a oni sami nedavno objavili podatak gdje se navodi da je Euro II i sad oni nama bacaju prašinu u oči?... Nisko... i još dalje, na istoj stranici su naveli kupovinu 4 nova busa koja se vidi iz aviona da su polovni, i sa ponosom su najavili kupovinu jednog autobusa visoke turističke klase - double decker (katni), marke MAN, kapaciteta 75 sjedišta za putnike, e pa živi bili pa vidjeli i taj bus...
i tako dalje i tako dalje... svakako preporučujem čitanje biltena, jer ima mnogo toga što je netačno... al kao pozitivna stvar - barem sada nije ničija slika objavljenja bez pitanja (valjda)
samo da se nadovezem u biltenu ono novi autobusi se ne odnosi na godinu proizvodnje vec na nova vozila u voznom parku ... a za one gradske manove si upravu
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #234 on: January 10, 2011, 22:00:12 » |
|
Dubster sta kazu vozaci kakvi su ovi Manovi , njega nije lahko voziti
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #235 on: January 10, 2011, 22:13:22 » |
|
Pa ispočetka im je bilo malo teško i neobično, al sad je sve ok
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #236 on: January 11, 2011, 21:28:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #237 on: January 16, 2011, 11:08:58 » |
|
Amare, jel Transliner bio na Vanrednoj ili redovnoj ?
|
|
« Last Edit: May 17, 2011, 21:48:58 by The_Dubster »
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #238 on: January 16, 2011, 12:36:09 » |
|
Amare, jel Transliner bio na Vanrednoj ili redovnoj ?
redovna. vanredne ne ulaze na polazne perone
|
|
|
|
|
|
|
|
|