wigec
Kondukter
|
|
« Reply #345 on: November 04, 2011, 22:45:52 » |
|
ova je slikano 9.11.2007 a sada je negdje u zeljezu prodat Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #346 on: November 04, 2011, 22:59:59 » |
|
Evo je iz Sarajeva.Tehnika me izdala,pa sam se poslužio rezervom.
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #347 on: November 04, 2011, 23:05:37 » |
|
Haha..skoro toliko je jedan bus sa 50 sjedišta povezao ljudi nekih 30 kilometara. Naravno neću odavati o kome je riječ.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #348 on: November 05, 2011, 11:58:44 » |
|
Zna li neko tacnu oznaku njihove Dubrave?
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #349 on: November 05, 2011, 18:36:38 » |
|
Danas je ona bila u Sarajevu,kaze kondukter da su u pravcu Bugojna dovezli 110 putnika.kasnili su u Bugojno nekih 15 minuta.Stvarno je dobra,ali meni od putnikove nema ljepse.
ma bolja je ova od Putnikove puno. Mlađa je, opremljenija je ljepše radi ...ne znači da putnikova nije dobra , ne daj Bože. Ali ova je ipak bolja...
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #350 on: November 05, 2011, 19:42:47 » |
|
Danas je ona bila u Sarajevu,kaze kondukter da su u pravcu Bugojna dovezli 110 putnika.kasnili su u Bugojno nekih 15 minuta.Stvarno je dobra,ali meni od putnikove nema ljepse.
ma bolja je ova od Putnikove puno. Mlađa je, opremljenija je ljepše radi ...ne znači da putnikova nije dobra , ne daj Bože. Ali ova je ipak bolja... prvi nedostatak ove setre jesu televizori,ona dalo bi se malo jos poraditi na njoj.jer u obje sam se vozio doslovno ovoj je bolje sto ima eps,mislim da je od putnikove mlada samo godinu,al posto je ona generalno radena vise mi se svidja.
|
|
|
|
|
|
|
wigec
Kondukter
|
|
« Reply #351 on: November 05, 2011, 19:48:42 » |
|
jutros Man na tocenju Uploaded with ImageShack.usslikano uspod stadiona u kaknju Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #352 on: November 05, 2011, 19:50:55 » |
|
ma bolja je ova od Putnikove puno. Mlađa je, opremljenija je ljepše radi ...ne znači da putnikova nije dobra , ne daj Bože. Ali ova je ipak bolja... prvi nedostatak ove setre jesu televizori,ona dalo bi se malo jos poraditi na njoj.jer u obje sam se vozio doslovno ovoj je bolje sto ima eps,mislim da je od putnikove mlada samo godinu,al posto je ona generalno radena vise mi se svidja. pa dobro to si u pravu. čini mi se da su kod nje malo bolja sjedišta nego u Putnikove. Davno pravo sam ulazio u nju tako da se i ne sjecam najbolje....
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #353 on: November 05, 2011, 20:05:09 » |
|
imam ja neke slike kad sam se vozio u njoj,pa bi trebalo da bude bar na nekoj slicici bar sjediste jedno ili dio.al mislim da se radi o istoj vrsti sjedista,samo su u putnika presvucena nanovo.
|
|
|
|
|
|
|
wigec
Kondukter
|
|
« Reply #354 on: November 16, 2011, 21:19:27 » |
|
Prinova u servistransu "caddy" neznam od koga su ga uzeli al danas mi rece jedan od vozaca da su ga kupili
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #355 on: November 16, 2011, 21:19:59 » |
|
To je možda servisno vozilo ?
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
wigec
Kondukter
|
|
« Reply #356 on: November 16, 2011, 21:22:04 » |
|
da jeste a slika ce biti al za koji sahatak
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #357 on: November 17, 2011, 00:03:54 » |
|
da jeste a slika ce biti al za koji sahatak Njihovo servisno vozilo Zastava Florida pick up je razbijeno u saobraćajnoj nesreći, koliko me pamćenje služi prošle godine.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
wigec
Kondukter
|
|
« Reply #358 on: November 17, 2011, 00:06:14 » |
|
da jeste a slika ce biti al za koji sahatak Njihovo servisno vozilo Zastava Florida pick up je razbijeno u saobraćajnoj nesreći, koliko me pamćenje služi prošle godine. kupili su novo i ja sam se zacudio da na "caddy-u" pise GRAD CAFFE
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #359 on: November 17, 2011, 00:07:32 » |
|
da jeste a slika ce biti al za koji sahatak Njihovo servisno vozilo Zastava Florida pick up je razbijeno u saobraćajnoj nesreći, koliko me pamćenje služi prošle godine. kupili su novo i ja sam se zacudio da na "caddy-u" pise GRAD CAFFE Vjerovatno je prijašnji vlasnik radio s kafom.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
|