Da, kao što je mirza rekao, tu informaciju o godištu si imao u ovoj temi u postovima prije... Evo ga, član transformers napisao je informaciju o godištu Setre 228 ...
Autobus je 95 godiste i malo je vjerovatno da bi ga CTS prodao jer zna se da su "deficitarni" sa deckerima
borislav, nikakav problem što si ti pitao koje je godište, i što sam ja ovo našao za tebe, nekada se i nema vremena da se listalo stranicama unazad tema na kojima se traža neka informacija, i opet neznajući da li ta informacija uopšte ima na predhodnim postovima... Ali kada se desi da ti treba neka informacija kao što je u ovome slučaju bilo godište autobusa, ili imaš neko pitanje na koje trebaš odgovor, kada imaš vremena slobodnog kod kuće provodeći na ovome forumu, tada uzmeš i prelistaš temu od određenog prevoznika za kojega te nešto interesuje i ukoliko ne nađeš informaciju koju tražiš, postaviš onda pitanje, to je moj lični savjet, jer na taj način ćeš pored te infomracije koju tražiš, usput tražeći saznati još dosta informacija i stvari ... To je prijedlog radi boljeg znanja i informisanja što se tiče ove branše
Tako barem ja lično i danas dan radim, naravno kada imam vremena, i na taj način sam do sada od dosta prevoznika saznao još stvari, informacije, dobio tu informaciju tokom listanja stranica o tome koja vozila ima taj prevoznik i usput vidio i slike i stanje tih vozila ... itd itd ... To je samo prijedlog ...
Znači nije ništa obavezno, ti i dalje, ukoliko nemaš vremena postavljaj ovako pitanja, pa ćemo ti odgovarati, svako će sigurno odgovoriti na ono pitanje na koje taj pojedinac zna odogovor i ima informaciju