bhbus.ba
November 25, 2024, 07:38:21 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Go Down
  Print  
Author Topic: Sudex-Bus, Gradačac  (Read 74819 times)
BIH TOURS
Putnik
*

« Reply #135 on: September 16, 2012, 22:12:24 »

Da da, mogu mislit kol'ko ce bit u gubitku, gubi se povjerenje u njih  kod putnika, sumnja da su i oni umijesani  iako oni nisu nista krivi. Šta ćeš, svima nam je jasno da je teško organizovat slično putovanje,   mora se stalno bit u kontaktu sa tim hotelima. Slažem se Azra, mi u srednjoj smo dobili ponudu Tursku  320KM. Pa sad sta je, kako je nemam pojma.
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #136 on: September 16, 2012, 22:16:03 »

Sudex može ih tužiti i dokazati da su ih prevarili i naplatiti,to je po pitanju finansijskih troškova,a što je prevoznik pretrpio štetu na ugledu može i za to,ali džaba,znaš kako kod nas hodaju te stvari.
Jadno je da te agencije oguliše raju i to bezobrazno,doslovno prevara!
I ti roditelji su sklepali lovu da im djeca odu negdje,a lopovi iskorištavaju.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #137 on: September 16, 2012, 22:23:22 »

634 marke za turu do Spanije i jos im u putu trazili novac pa to je van svake pameti.

Ja bi prvo lincovo direktora ove skole koji je dopustio da se za te novce voze. Gledao sam nedavno ponude od raznih turistickih agencija, i cijena se kretala najvise 520 maraka .. Sta zelim reci sa ovim, jeste da se direktori skola nimalo ne azuriraju sto se tice ovoga, stigne im 2-3 ponude od jedne ili dvije agencije iznesu pred djake ovi zbog nemogucnosti izbora glasaju i to je to. Umjesto da direktor uzme internet i telefon u ruke i svaku agenciju zvrkne na prostoru BiH oni ne, ovo je bilo iz mog licnog primjera.

Druga stvar. Kako da profesori koji su bili u pratnji vozaca nisu trazili obilazak znamenitosti, ocito je da ni vodic, a ni vozaci nisu imali pojma gdje trebaju ici.

Inace zalim ovu omladinu, to su moji vrsnjaci, mogu misliti koliko su njihovi roditelji prolili znoja da bi njima osigurali ex. ali dodje ti jedno djubre i sve ti ukenja. Inace uvijek treba ici na provjerene agencije, a ne neke lijeve ovamo Smiley

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #138 on: September 17, 2012, 01:14:17 »

Ništa novo, sjetite se samo one exkurzije iz Banovica sa Mega tursom kad su ih prevarili pa evo i sad ova situacija, zao mi je Sudexa ali danas svi gledaju kako da dodju do para, evo i ovdje je neko smislio dobru ideju, a ponajviše mi je zao ove djece koja su vjerovarno toliko dugo cekala ovu exkruziju da bi se ona na kraju pretovrila u nocnu moru..

mirza 2001
Putnik
*

Šoferska je tuga pregolema puče guma rezerve nemam

« Reply #139 on: September 17, 2012, 21:26:09 »

Bio je sudex s nama na parkingu kao sto kaze kolega cehajić i jedno jutro sam sreo vozače kod buseva i bili su jako nujni... vidjelo se na njima da nesto nije uredu, evo i slika iz Španije...

« Last Edit: September 17, 2012, 21:38:03 by The_Dubster » Logged

"EUROTOURS-BIHAĆ"
 zauzmi svoje mjesto...i uživaj u pokretu 
allen_A
Kondukter
**

« Reply #140 on: September 18, 2012, 12:44:16 »

Sad da je inspekcija prava ko` sto nije pa zapecatiti tu agenciju trajno, Sudex tu nista nije kriv, ljudi su krenuli da posteno zarade i onda za njihov novac ih neko vuce za nos. Previse je tih agencija u posljednje vrijeme koje saraju u ponudama sve i svasta a na kraju ishod vam dodje ovakav. Skoro sam citao i za Smiljica i onu neku agenciju iz RS -a koja je vise prevoznika prevarila, ja licno mislim da su tu umjesani korumpirani direktori skola i nastavno osoblje koje bi za pisljivu dnevnicu zadnjice dalo, (izvinite na izrazu), a na kraju sve po djeci i roditeljima. Prema tome ako je neka agencija XX jednom ili dva puta prevarila neku skolu, a i dalje voze za njih onda je tu jasna stvar da neko iz kruga skole prima lovu da namjesti ekskurziju tom istom lopovu.
edin_the
Pješak
*

« Reply #141 on: September 23, 2012, 11:29:37 »

Parkiralište iza SKPC 'Mejdan' u Tuzli, slikano danas

Pozz Wink
damir fido
VIP Član
Vodič puta
*

« Reply #142 on: September 28, 2012, 21:23:55 »

Danas u Tuzli.

Semir
Voditelj Voznog Parka

« Reply #143 on: October 21, 2012, 12:45:07 »

damir fido
VIP Član
Vodič puta
*

« Reply #144 on: November 04, 2012, 18:20:47 »

Juce u Tuzli.

Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #145 on: January 29, 2013, 18:23:41 »

Danas u Gračanici.

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #146 on: February 21, 2013, 12:34:15 »

Kupili su ovog Eurolinera ex. Usora Turs, slike su sa njihovog FB profila.

Neoplan VIP Class
mirza 2001
Putnik
*

Šoferska je tuga pregolema puče guma rezerve nemam

« Reply #147 on: February 22, 2013, 14:14:09 »

Nije ovo onaj Usorin euroliner.

"EUROTOURS-BIHAĆ"
 zauzmi svoje mjesto...i uživaj u pokretu 
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #148 on: February 22, 2013, 16:42:49 »

usorin na drugim vratima ima visočija vrata sa manjim staklima i nema ova leptir stakla Wink

megaspace
Pješak
*

« Reply #149 on: March 17, 2013, 18:57:50 »

Danas u Živinicama
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Go Up
  Print  

Jump to: