Saško
Kondukter
|
|
« Reply #120 on: October 12, 2012, 23:53:44 » |
|
Ne znam da nisam pogresio temu ali kod nas u Srbiji je puno prevoznika propalo/otislo pod stecaj i slicno.. medju njima su i Jugekspres Leskovac, Jugoprevoz Jagodina nekad gigant, Kosovo trans Gnjilane, Vojvodina Novi Sad i ima ih jos ali ne mogu da se setim svih firmi..
Sad sam se nešto setio, ne znam je li ko pisao.. Nekada smo imali i Autotransportno Pirot imali su dobre Sanose i Dubrave ali na žalost firma propade.. a imali su i kamione u srećno vreme Uploaded with ImageShack.usevo i 2 slike Dubrave sa autobusi.net, autor je Gligi Takodje je i Bor prevoz postojao do pre 3-4 godine, isto beše ok firma i od jednom mrak.. počelo je sa time što su do Beograda kako sam ja čuo vozili u pola cene i na kraju stečaj Jako tuzna prica ove firme, pred stecaj radnici su dobijali novac za 100l nafte oni su sipali npr. 80 da bi imali kolko tolko da prehrane porodicu, a u srecna vremena kupovali Neobuse zvane Kasandra, pa mnogo porodica je imalo bar po jednog clana koji je radio u Autitransportno ali sve to je bilo nekad, sad samo uspomene puste i nesto prezivelo od voznog parka kod drugih prevoznika.
|
|
|
|
Niška Banja topla voda za Nišlije živa zgoda
|
|
|
wigec
Kondukter
|
|
« Reply #121 on: November 21, 2012, 01:27:53 » |
|
Izvor slike :http://www.facebook.com/pages/Old-postcards-of-Bosnia/351835231097
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #122 on: November 21, 2012, 01:52:42 » |
|
Wigec gdje je iskopa Ova Servistransova harmonika je hodala i poslije rata.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #123 on: November 21, 2012, 12:57:23 » |
|
Zaista sjajna slika Wigec, ako ikad bude parkiran bus na ovom mjestu probaj naći sličan ugao pa da napravimo komparaciju I moram pitati - model i tip autobusa?
|
|
|
|
|
|
|
wigec
Kondukter
|
|
« Reply #124 on: November 21, 2012, 15:42:24 » |
|
To je bas nemoguce izvest posto bas na tom parkingu je sada fontana...a sliku sam Mirza slucajno našo XD
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #125 on: November 21, 2012, 17:53:24 » |
|
Mogao si je stavit u temu Servistrans, poštoje na slici njihov autobus.
|
|
|
|
|
|
|
damir fido
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #126 on: December 15, 2012, 01:08:46 » |
|
Autotransport Zadar Slika je preuzeta sa fb stranice"Tuzla povratak u proslost" a slikano je na izlazu iz kruga tadasnjeg Trans Servisa.Danas je tu parking autobusa i sve je skoro isto.
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #128 on: January 07, 2013, 16:08:30 » |
|
Čuj... Nisam znao za ovu firmu?
Jel ima ko kakvu inf više, kad su se ugasili, šta su imali od bsueva i gdje su ti busevi danas, linije...?
|
|
|
|
|
|
|
Saško
Kondukter
|
|
« Reply #129 on: January 09, 2013, 10:50:27 » |
|
Izvor: autobusi.net Bese ovo nekad davno gigant, i onda jednog dana na red je dosla losa privatizacija dalje slede neredovne isplate dohodka radnicima, neoverene zdravstvene knjizice. Priliv novca sve manji i od jedno se ni od kud pojavljuje bivsi radnik Jugoprevoza sa svojom firmom Eurolin kao konkurencija i bukvalno otima Jugoprevozove linije Tuzno je to zamisliti, a tek videti onu garazu u Jagodini par rasturenih autobusa koji cekaju bolje dane kojih kako stvari stoje za ovu firmu nece biti. Neke lokalne linije preuzeo je i Zoran reisen, nesto Eurolin Paracin. Ipak tuga je da jedan nekad gigant polako gasi svoju svecu. Imali su i jaku spediciju i dobre autobuse, kamioni marke Mercedes Benz kako sam cuo rasprodati pred stecaj
|
|
|
|
Niška Banja topla voda za Nišlije živa zgoda
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #131 on: February 22, 2013, 00:01:41 » |
|
Jel´ na ovom Sanosu piše "Srebrenicatrans"?
|
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #133 on: April 11, 2013, 10:09:20 » |
|
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #134 on: April 11, 2013, 21:34:18 » |
|
Kassbohrer ova Dubrava na prvoj slici je ona visoka jel tako, mislim da je bila i jedina, ove druge su bile niske, a lijepo su izgledale. Mozda jos po neka ima u halama u Kladusi.
|
|
|
|
|
|
|
|