To da imaju 97 vozila je moguce.. Imaju oni dosta gradskih autobusa.. Vidicu ja da ih slikam ako uspijem sve na parkiralistu u Brckom..
Opet mi ova brojka stavlja sumnju u moje razmišlanja, na osnovu samo pomisli o tome da posjeduju 97 vozila, a da su firma koja dosta obavlja posla na nivou opštine, a pored toga nemaju puno međugradskih i međunarodnih linija, nešto mi puno taj broj od 97 vozila djeluje, samo kada zamislim na jednome okupu samo toliko vozila, puno mi izgleda, eh sad moguće je pošto su naveli 97 vozila, a ne autobusa minibusa itd, da pod tom cifrom od toliko voznih jedinica oni podrazumijevaju i vozila tipa putničkih automobila, kedija, servis kedija, kombija itd a koji su u vlasništvu firme ... To je moje onako sad kad sam pročito post od Zuce lično razmišlanje, stvaranje slike, predstave o tome ...
Svakako ta informacija o 97 vozila predstavlja za mene zanimljivo pitanja, te bi volio ukoliko bi znao neko odgovoriti, objasniti koja su to vozila, ili ukoliko ima informaciju koja je provjerena i tačna da to nije tako kako piše da nam i to napiše i da napiše koliko u stvarnosti posjeduju vozila ... Lično bi volio da je ova cifra od 97 vozila istinita i da posjeduju toliko vozila, još više da su to većinom busevi mini busevi, kobi busev ... To bi bilo super, jer onda bi znao da imamo još jednog ozbiljnog prevoznika u BiH, jer kakva god to vozila bila, mislim na njihovo stanje, samo to da posjeduje se toliko vozila znači da je prevoznik sigurno ozbiljan u ovome poslu... A sad koliko je kvalitetan, kvaliteta autobusa i usluga to je druga stvar ...
Ove Setre od Lasera koje sam ja viđao i Mercedesa, znači busevi koji obavljaju većinom vanredne prevoze, pa sam ih viđao često u Sarajevu i u prolazu, na mene su ostavljali veoma fin dojam, većinom ide par buseva u konvoju ove firme, imaju iste šeme, Setre su, i lijepo zvuče motori, što se tiče održavanja i stanja autobusa, moje mišljenje je da su ti busevi u veoma dobro stanju, ništa pretjerano ekstra, ali isto tako nisu ni u kome pogledu loši ili da imaju loših stvari koje ostavljaju loš dojam na izgled, stanje, tehničku ispravnost itd ...