ecehajic
|
|
« Reply #15 on: July 10, 2011, 00:03:37 » |
|
ma uzıvamçsamo nısam se nıkad dosta odvajao od rodıtelja a sad 2 sedmıceçpa mı malo zao sto nısu sa mnomçal bıce aBd sve bude ı prode.brzo ce docı ı taj 19.7 ı povratak kucı...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #16 on: July 10, 2011, 00:35:01 » |
|
Samo uživaj i opuštaj se....biće mame i babe kad se vratiš Putovanja su jedno od najlepših stvari na svijetu..
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #17 on: July 10, 2011, 01:28:13 » |
|
Uživaj samo, kolega! Ne sumnjam(o) da ćeš napraviti mnogo fotki, ali isto tako ja se nadam i lijepoj reportaži... Ne sumnjam(o) u tebe, a najbitnije da se ti zabaviš i uživaš, a sve ostalo "što dođe pod ruku i objektiv"
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #18 on: July 10, 2011, 08:07:02 » |
|
Znam kako je to kad se prvi put odvojiš od svojih. Meni je bilo isto jako teško. A kad ti bude previše teško odi negdje iza ćoška i dobro se isplači, meni je pomoglo hehe svašta čovjek mora proći u životu da bi postao čovjek... a šalim se, ti nemoj plakati, nego uživaj i dalje u odličnom društvu...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #19 on: July 20, 2011, 23:44:30 » |
|
Kolega, evo jedna mala konstruktivna kritika, nadam se da je nećeš shvatiti zlonamjerno... Izuzetno si se popravio u pogledu fotkanja, razlika nebo i zemlja ono prije i ovo sada... Ovo pišem s namjerom da ti ukažem na ovo tvoje potpisivanje slika - donio si jako lijepih slika i prekrasnih autobusa što si uništio tim škrabanjem po slici (po meni, ali nisam samo ja to komentirao tako, prevelik font, a drugo ono što još zapravo iritira na slici jest ovo tipa "omw beograd" - nije omw nego je omv ; "izmir-cehajic"...) Ja bih volio da su meni to prije rekli kada sam ja uništavao slike sa onim fontom 48 ili koji je već bio... Prijedlog: možda bolje da prije slike napišeš mjesto i datum kad je fotka nastala, a sebi kreiraj potpis po svom guštu koji stavi na fotku sa jednim pristojnim fontom...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #21 on: July 23, 2011, 17:46:50 » |
|
Nema šta, slika predobra, još da su kakve crne hlače, bijela košulja i kravata...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #22 on: July 23, 2011, 17:55:39 » |
|
Nema šta, slika predobra, još da su kakve crne hlače, bijela košulja i kravata... Taj dan je bio slobodan pa je bio casual @ecehajic - drago mi je da nisi to negativno shvatio... na tebi je opet svejedno dalje što ćeš i kako ćeš, ipak su to tvoje fotke
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #23 on: July 23, 2011, 21:01:54 » |
|
heh tomo nema potrebe da ja kritiku shvatim u negativnom kontekstu.Svaka od kritika treba da bude za nase dobro,to se vidi i iz prilozenog.Sa kakvim sam slikama dosao,a kakve su sada,a onda drzim se i toga da slikam sto manje sa mjesta odakle imam oko 1000 fotografija,pa sam prestao skroz da slikam sa tog mjesta.Ja kad dobijem kritiku shvatim to kao eh fali mi jos samo ono malo da budem jos bolji....
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #24 on: August 20, 2011, 00:27:20 » |
|
ev mi bas sad pozitivno iskrsnu da odem ujutro malo i do makarske.pa bit ce valjda slika.ugl ponijet cu aparat pa ako se bude moglo sta uslikati bit ce slika.koliko ostajem to neznam,ali vjerovatno jedan dan i kuci...al cu se ja potruditi da donesem slika...
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #25 on: August 20, 2011, 00:30:47 » |
|
Srecan put, lepo se provedi!
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #26 on: August 20, 2011, 09:51:00 » |
|
ev mi bas sad pozitivno iskrsnu da odem ujutro malo i do makarske.pa bit ce valjda slika.ugl ponijet cu aparat pa ako se bude moglo sta uslikati bit ce slika.koliko ostajem to neznam,ali vjerovatno jedan dan i kuci...al cu se ja potruditi da donesem slika...
Malo i brčkanja, ne samo fotkanje Možda sretneš tamo i zlatni Magiq od Poleta, ako je vozač u blizini slobodno se javi
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #27 on: August 21, 2011, 00:32:43 » |
|
ma i isao sam na brckanje,a ne samo da slikam.nazalost ima samo oko 50 fotografija,ali ima dosta fotografija na kojim je sunce ucinilo svoje da ne valjaju,ali sta se tu moze...
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #28 on: August 21, 2011, 12:46:04 » |
|
Makarska rivijera.Izgleda vise ne vozi za Guliver,presao sad da vozi za Atlas Daću ti malu kritiku kolega. Kada slikaš iz auta podigni mobitel/aparat skroz gore do šajbe, da ti se ne vidi ova tabla dole ....
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #29 on: August 21, 2011, 13:38:53 » |
|
... možeš podignuti aparat i približiti se šajbi, baš kao i da malo nazoomaš, taman dovoljno da se ne vidi tabla
|
|
|
|
|
|
|
|