dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #105 on: December 22, 2011, 15:14:09 » |
|
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #106 on: December 29, 2011, 13:39:09 » |
|
Pohvala za posadu Van Hoola jučer na liniji Sarajevo - Velika Kladuša, Asmira i Seju, stvarno znaju napraviti atmosferu u autobusu... Jučer sam s njima došao kući, u Kladušu smo stigli oko 22:50. Nekoliko minuta odmora i oni se odmah vraćaju za Sarajevo. Ali mislim da će im lakše biti vratiti se u Sarajevo nego očistiti jednu ogromnu bljuvotinu na hodniku koju je povratilo neko dijete, heheh...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #107 on: December 29, 2011, 15:15:36 » |
|
Pohvala za posadu Van Hoola jučer na liniji Sarajevo - Velika Kladuša, Asmira i Seju, stvarno znaju napraviti atmosferu u autobusu... Jučer sam s njima došao kući, u Kladušu smo stigli oko 22:50. Nekoliko minuta odmora i oni se odmah vraćaju za Sarajevo. Ali mislim da će im lakše biti vratiti se u Sarajevo nego očistiti jednu ogromnu bljuvotinu na hodniku koju je povratilo neko dijete, heheh... A Ja znam ko je to i povratio
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #108 on: December 29, 2011, 16:50:33 » |
|
Ma dobro sad, to nije ni toliko važno, da otkrivamo ko je... A ne bi trebali više o povraćanju ni raspravljati, da ne bi kome došlo slabo pa i on povratio Nažalost, ima takvih putnika, i uvijek će biti, kojima vožnja smeta, ma kakav autobus bio u pitanju... A zadatak vozača je da na kraju to sve fino počisti, a to nije nimalo lako...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #109 on: December 29, 2011, 18:09:07 » |
|
Ma dobro sad, to nije ni toliko važno, da otkrivamo ko je... A ne bi trebali više o povraćanju ni raspravljati, da ne bi kome došlo slabo pa i on povratio Nažalost, ima takvih putnika, i uvijek će biti, kojima vožnja smeta, ma kakav autobus bio u pitanju... A zadatak vozača je da na kraju to sve fino počisti, a to nije nimalo lako... EH, u Sarajevu fino 10 KM Seji i on ti autobus ocisti
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #110 on: January 06, 2012, 19:18:02 » |
|
Još jedna prinova! ex-Kvim Company Prefarbana u crveno, i na prodaju je, kao i Setra 315 HDM, VH EOS, i MAN. A imaju i Iveco Daily-a. Registracije su: T86-O-001, također na prodaju.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
citluk
Pješak
|
|
« Reply #111 on: January 06, 2012, 20:10:07 » |
|
Još jedna prinova! ex-Kvim Company Prefarbana u crveno, i na prodaju je, kao i Setra 315 HDM, VH EOS, i MAN. A imaju i Iveco Daily-a. Registracije su: T86-O-001, također na prodaju. moze li link,ako su negdje stavljeni na prodaju...
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #112 on: January 06, 2012, 21:00:55 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #113 on: January 06, 2012, 21:12:20 » |
|
Imaju i 215 hr, ali izgleda da nije na prodaju ili je prodana.
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #114 on: January 06, 2012, 21:18:33 » |
|
imaju i coacha,nije ni on na prodaju.valjda se rijesavaju starijih vozila.uzimat ce se novija.
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #115 on: January 07, 2012, 14:12:37 » |
|
Za Coacha nisam baš siguran da ga imaju... A ova Setra 315 HD je extra, ma ustvari svi su im autobusi extra, i za naše uslove dosta mladi...
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #116 on: January 07, 2012, 16:04:34 » |
|
imaju i coacha,nije ni on na prodaju.valjda se rijesavaju starijih vozila.uzimat ce se novija.
Ja isto nikad nisam vidio Coacha kod njih, ne znam otkud ti ta informacija.
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #117 on: January 07, 2012, 16:27:58 » |
|
Meni lično su rekli vozači da posjeduju to i da vozi u Njemačkoj i za Njemačku. Sad se ne sjećam tačno, al čini mi se da su rekli da ga vozi gazdin sin ili neki rođeak, ne sjećam se... Tada su mi rekli i da su među prvim u BiH imali N 516, ako ne i prvi...
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #118 on: January 07, 2012, 17:55:04 » |
|
ova vozila sto posjeduju su za njemacke standarde stara,te im trebaju novija vozila,sa novijim motorom.
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #119 on: January 07, 2012, 18:21:11 » |
|
Za Njemacku uglavnom vozi ova Setra 315 HDM, ponekad i Man na jedinoj preostaloj liniji za Munchen, taj coach nije nikad vidjen na toj liniji, mozda ga imaju u Njemackoj ali i to je upitno, valjda bi to vozilo bar jednom doslo u BiH da postoji.
|
|
|
|
|
|
|
|