adika
Pješak
|
|
« Reply #765 on: June 11, 2013, 20:18:32 » |
|
tri zglobna garazni brojevi 204,206 i 211 i jedan solo garazni broj 200
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #766 on: June 12, 2013, 16:39:09 » |
|
1996
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
damir fido
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #767 on: June 13, 2013, 19:04:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #768 on: June 16, 2013, 17:51:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
archy
Putnik
|
|
« Reply #769 on: June 18, 2013, 01:04:54 » |
|
Evo vec drugo vece sam maksuz izdvojio vrijeme da steknem neke informacije o ovom kolektivu,ono sto je ostavilo traga na meni jeste da je ova firma specificna na neki nacin.Sirok spektar modela,prelamanja generacija,od onih starinskih do novi linija jeste sto volim,nisam ljubitelj iskljucive tipizacija auta da li po serijama ili marki,unatoc zestokoj konkurenciji u svim regijama nase BIH,ova firma drzi rejting u kontinuitetu,svaka cast menadzmentu,ocigledno su kompetentni i vole ´auta´ kao i mi,nisu posrnuli na koljena tipa Unatrans,Agrokomerc ro Transport,Vranicatrans i ima ih jos u mom eXcellu .Odasilju pozitivnu sliku,cine i sama mjesta kojim prolaze ljepsima,narvno putnici imaju bolji komfor i samim tim na visi stepen je izdignut kako stil putovanja tako i najbitnije bezbjednost.Jos jedno sto me intrigiralo,´SARAJU´-auta se razbacivaju na razlicite destinacije,pamtim kad je CTS bio bezlican sto se tice V.Kladuse,samo Cityje slali(u zadnje vrijeme su poceli da ubacuju i Eurolinera K,UL-a,za Coach nisam siguran), naravno imponuje i nabavka Citara,sasili su i GRAS tako da sam ostao bez texta,kolega Anel i tebi svaka cast,najjaci si
|
|
|
|
|
|
|
Anel Litvatrans
Putnik
|
|
« Reply #770 on: June 18, 2013, 11:52:25 » |
|
Evo vec drugo vece sam maksuz izdvojio vrijeme da steknem neke informacije o ovom kolektivu,ono sto je ostavilo traga na meni jeste da je ova firma specificna na neki nacin.Sirok spektar modela,prelamanja generacija,od onih starinskih do novi linija jeste sto volim,nisam ljubitelj iskljucive tipizacija auta da li po serijama ili marki,unatoc zestokoj konkurenciji u svim regijama nase BIH,ova firma drzi rejting u kontinuitetu,svaka cast menadzmentu,ocigledno su kompetentni i vole ´auta´ kao i mi,nisu posrnuli na koljena tipa Unatrans,Agrokomerc ro Transport,Vranicatrans i ima ih jos u mom eXcellu .Odasilju pozitivnu sliku,cine i sama mjesta kojim prolaze ljepsima,narvno putnici imaju bolji komfor i samim tim na visi stepen je izdignut kako stil putovanja tako i najbitnije bezbjednost.Jos jedno sto me intrigiralo,´SARAJU´-auta se razbacivaju na razlicite destinacije,pamtim kad je CTS bio bezlican sto se tice V.Kladuse,samo Cityje slali(u zadnje vrijeme su poceli da ubacuju i Eurolinera K,UL-a,za Coach nisam siguran), naravno imponuje i nabavka Citara,sasili su i GRAS tako da sam ostao bez texta,kolega Anel i tebi svaka cast,najjaci si Hvala puno na ovako lijepim riječima
|
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #772 on: June 23, 2013, 14:26:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neo
Putnik
|
|
« Reply #774 on: June 26, 2013, 14:15:26 » |
|
Evo vec drugo vece sam maksuz izdvojio vrijeme da steknem neke informacije o ovom kolektivu,ono sto je ostavilo traga na meni jeste da je ova firma specificna na neki nacin.Sirok spektar modela,prelamanja generacija,od onih starinskih do novi linija jeste sto volim,nisam ljubitelj iskljucive tipizacija auta da li po serijama ili marki,unatoc zestokoj konkurenciji u svim regijama nase BIH,ova firma drzi rejting u kontinuitetu,svaka cast menadzmentu,ocigledno su kompetentni i vole ´auta´ kao i mi,nisu posrnuli na koljena tipa Unatrans,Agrokomerc ro Transport,Vranicatrans i ima ih jos u mom eXcellu .Odasilju pozitivnu sliku,cine i sama mjesta kojim prolaze ljepsima,narvno putnici imaju bolji komfor i samim tim na visi stepen je izdignut kako stil putovanja tako i najbitnije bezbjednost.Jos jedno sto me intrigiralo,´SARAJU´-auta se razbacivaju na razlicite destinacije,pamtim kad je CTS bio bezlican sto se tice V.Kladuse,samo Cityje slali(u zadnje vrijeme su poceli da ubacuju i Eurolinera K,UL-a,za Coach nisam siguran), naravno imponuje i nabavka Citara,sasili su i GRAS tako da sam ostao bez texta,kolega Anel i tebi svaka cast,najjaci si Archy, monopolizam je jedna velika stvar...
|
|
|
|
|
|
|
the hicme
|
|
« Reply #775 on: June 26, 2013, 21:44:49 » |
|