Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #75 on: April 03, 2011, 18:34:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #76 on: April 03, 2011, 19:03:18 » |
|
Veoma aktivan mališa u zadnjih par dana
|
|
|
|
|
|
|
HARE TOURS
Putnik
|
|
« Reply #77 on: April 03, 2011, 23:49:49 » |
|
Ovo nam je novi parking gdje ste slikali otokara, hvala bogu posla ima preko glave. mi smo prezadovoljni.a man na svaki dan radi kao drakstor i sva ostala vozila.pocela je sezona uveliko
|
|
|
|
|
|
|
Ins
Putnik
|
|
« Reply #78 on: April 05, 2011, 12:31:21 » |
|
@Hare Prvo, cestitke na vrlo ozbiljnom poslu! Imam pitanje: jedni ste od rijetkih koji koriste luksuzni Sprinter, zanima me usporedba sa ovim minibusima tipa Otokar? Koji su udobniji, bolji za eksploataciju, itd? Cinjenica je da je u Zapadnoj Evropi 95% voznog parka medju minibusima zasnovano na ovom konceptu Sprinter/Daily/Crafter itd, a svega 5% na Isuzu/Iveco Proxy itd, itd... dok je kod nas totalno obrnuto, mislim da su 99% novih minibusa na konceptu Isuzu/Otokar. A posto su kako je istorija pokazala uvijek oni (Evropljani) u pravu, a ne Balkanci, zanimaju me razlike Takodjer, kako vam se cine oni Sprinteri koje Komel izradjuje?
|
|
|
|
|
|
|
HARE TOURS
Putnik
|
|
« Reply #79 on: April 05, 2011, 21:32:00 » |
|
Hvala puno na cestitkama,znaci sprinter je vrh za mene licno.udobnost njegova i njegova pojava su cudo. mi smo hvala bogu prezadovoljni sa nasim, jer smo ga MI IMALI 1 U BIH.a sto se tice poredjenja,prednost kod otokara je sto je naravno veceg kapaciteta 31+1 sjediste.mala mu je potrosnja i za nase puteve je idealan. a sto se tice isuzu i otokara tu je za mene licno bolji otokar, jer je isuzu krut za voznju i bucan previse.a vidio sam sprintera sto je komel radio Hejasu iz mostara, ja nisam zadovoljan jer na nekim stvarima grijese bar za mene. ako ti trebaju jos neke informacije slobodno mozes me kontaktirati i pogledati nasa vozila.
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #80 on: April 06, 2011, 17:25:53 » |
|
Danas oko 13 sati viđen MAN u Doboju, otišao u pravcu Hrvatske...
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
zeyd_96
Kondukter
|
|
« Reply #81 on: April 06, 2011, 18:53:17 » |
|
A ja ga vidio na kamerama oko 11:30
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #82 on: April 07, 2011, 01:21:21 » |
|
Ali izgleda da ga nisi uspio uhvatiti kad si ga vidio na kamerama, jer vjerujem da si uspio okinuti tu sliku, da bi je ti već ovdje postavio kao dokaz Ima zato drugi puta
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #83 on: April 07, 2011, 03:31:46 » |
|
A ja ga vidio na kamerama oko 11:30 Ja se izvinjavam legendo U predhodnom postu sam napisao kako sam konto da nisi uspio uhvatiti Haretovog MAN-a na BIHAMK-ovoj prometnoj kameri stacioniranoj na naplatnim rampama A 1-nice ... Ali dalje pregledavajući forum i mnogih tema koje su osvječene i nešto novo napisano u njih od moje zadnje posjete, došao sam i do podforuma CHAT ROOM i tu u temi "Stanje na putevima" pregledavajući vidim da si danas/jučer, već je uveliko noć ili jutro bolje rečeno i već uveliko više nije 06.04 tako da jučer postavio post sa snimcima koje si snimio i među njima i Haretov MAN kojeg su stvarno uspio uhvatiti, svaka čast, stvarno dereš dobro sa ovim kamerama i praćenjem istih ... Slika ima tamo u toj temi u CHAT ROOMu, ali radi dokaza za zeydov post postavit ću je i ovdje i radi bolje preglednosti, tako da znaju i moderatori da nebi obrisali, da znaju da sam to svjesno uradio tak
|
|
|
|
|
|
|
zeyd_96
Kondukter
|
|
« Reply #84 on: April 07, 2011, 19:41:07 » |
|
Jos sam sada nasao jos kamera iz vecine zemalja evrope i sire
|
|
|
|
|
|
|
dusan
Putnik
|
|
« Reply #85 on: April 12, 2011, 20:05:47 » |
|
evo izgleda da sam ga uhvatio bas s povrtka ... nazalost samo s ledja sam ga uspio uloviti ... Ovaj Man je super
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #86 on: April 19, 2011, 21:11:39 » |
|