bhbus.ba
November 24, 2024, 01:00:41 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Go Down
  Print  
Author Topic: Hukić turs, Sarajevo  (Read 126005 times)
Kuky_Luar
Putnik
*

« Reply #75 on: April 27, 2011, 14:30:50 »

27.4.2011, Sarajevo (Kod IUS-a)

« Last Edit: November 20, 2011, 19:46:48 by The_Dubster » Logged
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #76 on: April 27, 2011, 15:36:28 »

Radi se, radi Cheesy

A ova druga može za kalendara i Hukiću i IUS-u Smiley

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #77 on: April 27, 2011, 16:05:46 »

Čudim se pa Emir nije vozio Scaniu, Kuky ga je slikala prije par dana vozio je Scaniu. Smiley

Neoplan VIP Class
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #78 on: April 28, 2011, 02:26:53 »

Kuky stvarno svaka čast na slikama, iz dana u dan, sve bolje i kvalitetnije slike nam "serviraš", još uz to i činjenica da se radi o ženskome članu foruma, stvarno svaka čast na ukazanome povjerenju, poštovanju i to na način pružanja informacija i svojih fotografija na BHBus.net -u ... Thnx od mene lično stvarno ... Sad molim ostale članove koji bi komentarisali također na Kuky-ev doprinos, na sve kvalitetnije slike itd itd da to obave u podforumu PREDSTAVITE SE u temi od ove članice, Kuky_Luar tema, i tu ostave svoje pohvale, primjedbe, sugestije itd itd ... Da sad ne pišem to ovdje, jer je tema o Hukiću, pa bi se otišlo sigurno daleko od poente teme ...

Sad na temu ...

Što se tiče Hukića, stvarno po mom ukusu i mišljenju imaju par veoma dobrih autobusa koji su meni legli pravo... Eh sad mene interesuje, a to pitam The_Dubstera, jer bi ti to druže mogao znati, da li znaš da li Hukić planira kupovinu/obnovu voznoga parka, i ukoliko DA, da li znaš o kojim bi se vozilima moglo raditi i o kojim godištima, nešto mlađa vozila, ili dosta dosta mlađa/mlada vozila... 

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #79 on: April 28, 2011, 09:09:22 »

Što se tiče Hukića, stvarno po mom ukusu i mišljenju imaju par veoma dobrih autobusa koji su meni legli pravo... Eh sad mene interesuje, a to pitam The_Dubstera, jer bi ti to druže mogao znati, da li znaš da li Hukić planira kupovinu/obnovu voznoga parka, i ukoliko DA, da li znaš o kojim bi se vozilima moglo raditi i o kojim godištima, nešto mlađa vozila, ili dosta dosta mlađa/mlada vozila... 

Pa prodali su spacelinera, a transliner je na prodaju... Ako uspiju prodati i njega, mogla bi se očekivati neka prinova... O tačnoj prinovi ne bih sad nista govorio, jer ima nekih opcija tu, ali uglavnom ako se bude uzimalo vozilo, kupovina ce biti diktirana zakonima, tj. minimalno normom euro 3 tako da će u pitanju biti relativno mlado vozilo.
Al opet kažem, nista nije jos sigurno, ima tu X faktora koji jos treba da se poklope, ali se o novom vozilu sigurno razmislja...

Kuky_Luar
Putnik
*

« Reply #80 on: April 28, 2011, 19:02:06 »

Čudim se pa Emir nije vozio Scaniu, Kuky ga je slikala prije par dana vozio je Scaniu. Smiley

Emir nije bio u Sarajevu jucer, ocito je vozio drugi bus Tongue
Kuky_Luar
Putnik
*

« Reply #81 on: April 28, 2011, 19:04:13 »

Kuky stvarno svaka čast na slikama, iz dana u dan, sve bolje i kvalitetnije slike nam "serviraš", još uz to i činjenica da se radi o ženskome članu foruma, stvarno svaka čast na ukazanome povjerenju, poštovanju i to na način pružanja informacija i svojih fotografija na BHBus.net -u ... Thnx od mene lično stvarno ... Sad molim ostale članove koji bi komentarisali također na Kuky-ev doprinos, na sve kvalitetnije slike itd itd da to obave u podforumu PREDSTAVITE SE u temi od ove članice, Kuky_Luar tema, i tu ostave svoje pohvale, primjedbe, sugestije itd itd ... Da sad ne pišem to ovdje, jer je tema o Hukiću, pa bi se otišlo sigurno daleko od poente teme ...

Sad na temu ...

Hvala Amare Smiley A posebno zahvaljujem na ljubaznosti g-dinu Nerminu Hukicu koji mi je dozvolio da napravim jucerasnje slike Smiley
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #82 on: April 29, 2011, 01:43:49 »

Svaka čast navedenome gospodinu, takvim pristupom i ljubaznosti dokazuje da osbolje ove firme, kao kolektivno firma podržava i cijeni rad našeg portala... Stvarno velika je čast kada imamo podršku od prevoznika... Hvala i u moje ime...

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #83 on: May 16, 2011, 00:59:28 »

Travnik 13.maj 2011.
« Last Edit: January 06, 2012, 12:29:46 by The_Dubster » Logged

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #84 on: May 16, 2011, 08:16:12 »

jel se zna ko je prijasnji vlasnik scanie....

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #85 on: May 16, 2011, 09:09:12 »

biss-tours

HARE TOURS
Putnik
*

« Reply #86 on: May 21, 2011, 18:26:47 »

Prodao hukic otokara
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #87 on: May 21, 2011, 20:42:39 »

ja ga mozda prije 3-4 dana vidi oda vozi sa njegovom tablom i natpisom... jel to otisao u Amsa travel?

HARE TOURS
Putnik
*

« Reply #88 on: May 21, 2011, 22:23:33 »

Sinoc ga preuzeo samir vl amsa travela
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #89 on: May 27, 2011, 18:33:59 »

Jučer, ode u pravcu Sarajeva ...

Neoplan VIP Class
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Go Up