Kuky_Luar
Putnik
|
|
« Reply #75 on: April 27, 2011, 14:30:50 » |
|
|
|
« Last Edit: November 20, 2011, 19:46:48 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #76 on: April 27, 2011, 15:36:28 » |
|
Radi se, radi A ova druga može za kalendara i Hukiću i IUS-u
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #77 on: April 27, 2011, 16:05:46 » |
|
Čudim se pa Emir nije vozio Scaniu, Kuky ga je slikala prije par dana vozio je Scaniu.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #78 on: April 28, 2011, 02:26:53 » |
|
Kuky stvarno svaka čast na slikama, iz dana u dan, sve bolje i kvalitetnije slike nam "serviraš", još uz to i činjenica da se radi o ženskome članu foruma, stvarno svaka čast na ukazanome povjerenju, poštovanju i to na način pružanja informacija i svojih fotografija na BHBus.net -u ... Thnx od mene lično stvarno ... Sad molim ostale članove koji bi komentarisali također na Kuky-ev doprinos, na sve kvalitetnije slike itd itd da to obave u podforumu PREDSTAVITE SE u temi od ove članice, Kuky_Luar tema, i tu ostave svoje pohvale, primjedbe, sugestije itd itd ... Da sad ne pišem to ovdje, jer je tema o Hukiću, pa bi se otišlo sigurno daleko od poente teme ...
Sad na temu ...
Što se tiče Hukića, stvarno po mom ukusu i mišljenju imaju par veoma dobrih autobusa koji su meni legli pravo... Eh sad mene interesuje, a to pitam The_Dubstera, jer bi ti to druže mogao znati, da li znaš da li Hukić planira kupovinu/obnovu voznoga parka, i ukoliko DA, da li znaš o kojim bi se vozilima moglo raditi i o kojim godištima, nešto mlađa vozila, ili dosta dosta mlađa/mlada vozila...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #79 on: April 28, 2011, 09:09:22 » |
|
Što se tiče Hukića, stvarno po mom ukusu i mišljenju imaju par veoma dobrih autobusa koji su meni legli pravo... Eh sad mene interesuje, a to pitam The_Dubstera, jer bi ti to druže mogao znati, da li znaš da li Hukić planira kupovinu/obnovu voznoga parka, i ukoliko DA, da li znaš o kojim bi se vozilima moglo raditi i o kojim godištima, nešto mlađa vozila, ili dosta dosta mlađa/mlada vozila...
Pa prodali su spacelinera, a transliner je na prodaju... Ako uspiju prodati i njega, mogla bi se očekivati neka prinova... O tačnoj prinovi ne bih sad nista govorio, jer ima nekih opcija tu, ali uglavnom ako se bude uzimalo vozilo, kupovina ce biti diktirana zakonima, tj. minimalno normom euro 3 tako da će u pitanju biti relativno mlado vozilo. Al opet kažem, nista nije jos sigurno, ima tu X faktora koji jos treba da se poklope, ali se o novom vozilu sigurno razmislja...
|
|
|
|
|
|
|
Kuky_Luar
Putnik
|
|
« Reply #80 on: April 28, 2011, 19:02:06 » |
|
Čudim se pa Emir nije vozio Scaniu, Kuky ga je slikala prije par dana vozio je Scaniu. Emir nije bio u Sarajevu jucer, ocito je vozio drugi bus
|
|
|
|
|
|
|
Kuky_Luar
Putnik
|
|
« Reply #81 on: April 28, 2011, 19:04:13 » |
|
Kuky stvarno svaka čast na slikama, iz dana u dan, sve bolje i kvalitetnije slike nam "serviraš", još uz to i činjenica da se radi o ženskome članu foruma, stvarno svaka čast na ukazanome povjerenju, poštovanju i to na način pružanja informacija i svojih fotografija na BHBus.net -u ... Thnx od mene lično stvarno ... Sad molim ostale članove koji bi komentarisali također na Kuky-ev doprinos, na sve kvalitetnije slike itd itd da to obave u podforumu PREDSTAVITE SE u temi od ove članice, Kuky_Luar tema, i tu ostave svoje pohvale, primjedbe, sugestije itd itd ... Da sad ne pišem to ovdje, jer je tema o Hukiću, pa bi se otišlo sigurno daleko od poente teme ...
Sad na temu ...
Hvala Amare A posebno zahvaljujem na ljubaznosti g-dinu Nerminu Hukicu koji mi je dozvolio da napravim jucerasnje slike
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #82 on: April 29, 2011, 01:43:49 » |
|
Svaka čast navedenome gospodinu, takvim pristupom i ljubaznosti dokazuje da osbolje ove firme, kao kolektivno firma podržava i cijeni rad našeg portala... Stvarno velika je čast kada imamo podršku od prevoznika... Hvala i u moje ime...
|
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #84 on: May 16, 2011, 08:16:12 » |
|
jel se zna ko je prijasnji vlasnik scanie....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #85 on: May 16, 2011, 09:09:12 » |
|
biss-tours
|
|
|
|
|
|
|
HARE TOURS
Putnik
|
|
« Reply #86 on: May 21, 2011, 18:26:47 » |
|
Prodao hukic otokara
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #87 on: May 21, 2011, 20:42:39 » |
|
ja ga mozda prije 3-4 dana vidi oda vozi sa njegovom tablom i natpisom... jel to otisao u Amsa travel?
|
|
|
|
|
|
|
HARE TOURS
Putnik
|
|
« Reply #88 on: May 21, 2011, 22:23:33 » |