bhbus.ba
November 23, 2024, 17:03:35 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 50   Go Down
  Print  
Author Topic: KIM, Doboj Istok  (Read 197677 times)
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #375 on: August 08, 2011, 18:13:12 »

Jednom sam ja hvalio Setru 315 HDH u kojoj sam se vozio njenom vozaču na sva usta a on će meni: Staro hvali a novo teraj Smiley

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #376 on: August 08, 2011, 18:24:48 »

I ja mislim da su u jednu ruku bezobrazni prema putnicima, fino se što lično znam naplaćuje prevoz kod njih, a onda mi dođe setra 100 serije... Nije fer ... Za tu cijenu ja dobijam autobus koji i sami znate da je prestar što se tiče udobnosti itd...

benjamin
Putnik
*

« Reply #377 on: August 08, 2011, 23:56:58 »

Hmmm... ja nezgodan... da te Setre nevaljaju ne bi toliko izdržale... Bolje i to neko neka Tamina i sl...

Sve hvali al SETRU vozi...
benjamin
Putnik
*

« Reply #378 on: August 09, 2011, 00:01:41 »

Drug ja sa svojih 19.godina sam puno prošao.. Ostao u kvaru dosta puta... Neću više da se raspravljam... Svako ima svoje mišljenje i ja to cijenim... Možda si ti u pravu... ALI? Ipak za mene je SETRA S215 svetinja... I sa kojim god vozačom sam sjedio svi je hvale....

saledoboj
Putnik
*

« Reply #379 on: August 09, 2011, 01:13:56 »

Drug moj bez ljutnje cini mi se da branis KiM zato sto su i vasa vozila tu negdje po godistu. Nemoj me pogresno shvatit ne kazem ja da su vasa i KiM vozila tehnicki neispravna, cak sta vise bolje KiM odrzava one starudije nego CT nova vozila ali je stvar da su to stara vozila i svakog trenutka neki dio moze otkazat. Skontaj i sam da ovo u BiH sto se vozi Svabo je davno otpiso i racunovodstveno i tehnicki. Znam ja da bi i ti i svi vlasnici volili imat i vozit nove Setre ili neke druge buseve, al nema se zbog lopovluka i sl stvari da ne ulazim u detalje. Mozes ti njega gonit na tehnicki svaki mjesec al od staroti neki dio ce ti otkazat koji se ne pregleda il je izgledo OK, da je normlano da se vozi vozilima starim 30-40 godina nebi svabo kupovo nova vec bi u ta ugradio sjedista klimu tv i pici, nije on blesav kad skontas kolko ti love treba za staro a kolko za novo 3 puta je isplatnije kupit novo ili bar novije.
« Last Edit: August 09, 2011, 10:02:47 by The_Dubster » Logged

Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom. U njoj proleteri nemaju što da izgube osim svojih okova. A dobit će čitav svijet.

Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
benjamin
Putnik
*

« Reply #380 on: August 09, 2011, 08:27:08 »

Moj Dobojlija slažem se ja sa tobom u potpunosti... Ali šta možemo takva je situacija... Svi bi mi novo... Već mi idu na živce neke gluposti... Na naša vozila se puno ulaže... Taj "KIM" odsiječe vozilo do lajsni skroz... Kompletno odozdo nove nosače stavi i povari ga... Treba imati malo obzira... Sjedišta presvuku i oni se bore za putnike... Ne branim nikoga... Ali opet izgleda nekima nije jasno da se novije ne može kupiti... Jer bolje se u kredit ne uvaljivat...

saledoboj
Putnik
*

« Reply #381 on: August 09, 2011, 09:22:53 »

Drug novo ne moze to je tacno nemozes sa stotke skocit na cetvorku, al se moze postepeno jbg ima KiM Turizma i 303 sivu sasvim solidni autobusi.

Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom. U njoj proleteri nemaju što da izgube osim svojih okova. A dobit će čitav svijet.

Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #382 on: August 09, 2011, 11:52:24 »

Ostali su dva puta (čini mi se ) u kvaru negdje u Srbiji kada su vozili radnike u Makedoniju što ipak svjedoči da ti stari busevi nikako nisu pouzdani za veće ture...Mercedesi 0340 i 0303 su najbolji aduti firme uz ove prinove 215 HD a i ona 215-tka ex Forum nije loša.

A Benjamin je najviše u ovom poslu od svih nas sa foruma i on jedini ima veliko iskustvo sa terena tako da je čovjek dosta upućen u situaciju prevoznika i autobusa u BiH (vozače koji su ponekad na forumu ne ubrajam).

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #383 on: August 09, 2011, 18:17:28 »

Ostali su dva puta (čini mi se ) u kvaru negdje u Srbiji kada su vozili radnike u Makedoniju što ipak svjedoči da ti stari busevi nikako nisu pouzdani za veće ture...Mercedesi 0340 i 0303 su najbolji aduti firme uz ove prinove 215 HD a i ona 215-tka ex Forum nije loša.

A Benjamin je najviše u ovom poslu od svih nas sa foruma i on jedini ima veliko iskustvo sa terena tako da je čovjek dosta upućen u situaciju prevoznika i autobusa u BiH (vozače koji su ponekad na forumu ne ubrajam).

koje ba iskustvo???
Hajde ba Mustafa ne budi neozbiljan. Kakvo iskustvo moze imati osoba sa 19 godina nemojte pretjerivati...
benjamin
Putnik
*

« Reply #384 on: August 09, 2011, 19:41:25 »

Nema ništa ljepše neko kada te neko drugi pohvali... Hvala Bogu ima i nas koji sebe ne procjenjujemo previše... Drug moj valjda ću te nekad upoznat pa čemo malo popričat...

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #385 on: August 09, 2011, 19:45:04 »

koje ba iskustvo???
Hajde ba Mustafa ne budi neozbiljan. Kakvo iskustvo moze imati osoba sa 19 godina nemojte pretjerivati...

a što se i ti ne predstaviš, pa da znamo ko se krije i iza tvog nicka  i kakvo i odakle iskustvo ti imaš?

Lahko je tako pričati iza maske...

Transformers, nekad znaš dobro pisati, al nekad lupaš ko Martin po diviziji, kao npr sad - Tema je o KiM-u a ne o Benji, tako da il se vratite na temu, ili će svaki idući post koji nema veze sa firmom biti brisan Wink

kilometar
VIP Član
Kondukter
*

« Reply #386 on: August 09, 2011, 20:02:59 »

koje ba iskustvo???

a što se i ti ne predstaviš, pa da znamo ko se krije i iza tvog nicka  i kakvo i odakle iskustvo ti imaš?

Transformers, nekad znaš dobro pisati, al nekad lupaš ko Martin po diviziji, kao npr sad - Tema je o KiM-u a ne o Benji, tako da il se vratite na temu, ili će svaki idući post koji nema veze sa firmom biti brisan Wink

Kolega Transformers je "ostro pero" naseg foruma i meni licno skoro svi njegovi komentari su argumentovani i idu u sustinu rasprave (osim ponekad kada popucaju zastitne barijere  Wink, sto je isto tako razumljivo). A poziv preko foruma na javno predstavljanje je vise nego neozbiljan i mislim da ga treba izbjegavati. I da,ovo je tema o Kimu i samim tim ovo je OT  Wink
« Last Edit: August 09, 2011, 20:11:00 by The_Dubster » Logged
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #387 on: August 09, 2011, 23:55:37 »

Malo ga i ti sad pretjera ovdje, nemam ništa protiv Benjamina, što je normalno, znate mene, ali očito si Mustafa ne upućen, ispade kao da je Benjamin ovdje jedina osoba na forumu koja radi u prevozničkom biznisu... Ima još tu kolega, malo razmisli Smiley Očito nas je veliki broj članova pa se lahko na to mustafa zaboravlja, jer se pamte najviše samo oni koji su svakodnevno online Wink

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #388 on: August 10, 2011, 00:19:52 »

koje ba iskustvo???

mister žandar ti moje komentare kontinuirano brišeš. Ako moj komentar nema nikakve veze sa temom još manje veze ima tvoj ali ga nisi obrisao. To moderatorsko siledzijstvo od strane tebe moralo bi imati odredjenu granicu. Ako misliš da možeš ponižavati mene kao što to radiš nekim drugima grdno si se prevario. Ujednači kriterije jer ti ovakvo ponašanje nije OK. Ti kao moderator treba da arbitriraš a ne da se stavljaš na bilo čiju pa čak ni na moju stranu što ti otvoreno radišm, a pogotovo ne da nastupaš potcjenjivački prema nekim forumašima.
Moram da ponovim post koji si ti izbrisao. Ja možda lupim ponekada ali ti lupaš kontinuirano toliko da si od silnog lupanja i sam prolupao tj igubio kompas. Kad bude obavezno predstavljanje na forumu ja cu to sa zadovoljstvom učiniti jer zaista se nemam čega stidjeti. A do tada moji osobni podaci, matični broj, visina, tezina boja očiju ili kose, broj cipela stepen zanja ili neznanja će za većinu vas ostati tajna.
Da se razumijemo nemam ništa osobno protiv bilo koga na ovom forumu ali svoje pravo i svoj stav spreman sam braniti  svim dozvoljenim pa čak ponekada i ne dozvoljenim sredstvima.
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #389 on: August 10, 2011, 01:04:05 »

Kolege moderatori, pročitao sam ovaj post od transformersa i u njemu nema ništa zabranjeno ili što krši naša pravila bhbus.net portala, tako da nema niko razloga da briše. Kao što je i sam kolega napisao, a kao što i svi znamo, i mi kao administratori i moderatori imamo granice kojih se moramo pridržavati, i za nas postoje pravila, tako da brisanje postova itd... ne smijemo raditi ukoliko ti postovi nisu prekršili naša pravila. Što se tiče predstavljanja, to nije obavezno ukoliko to član pojedinac ne želi da uradi, i tako će i ostati, tako da nemoj Dubster a ni ostali nikoga tjerati, upozoravati da se predstavi, jer to nije pojedinac dužan, i time ne krši pravilo. Smanjite tenzije svi, jer svi se u diskusiji brzo izgube i onda pređu granicu, pa pretjeruju i izgube kontrolu ... Keep it normala homies...

Pages: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 50   Go Up
  Print  

Jump to: