Manas
|
|
« Reply #135 on: January 02, 2015, 02:23:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #136 on: January 02, 2015, 17:06:37 » |
|
Sigorno mu zensku oteo , ne bi on da nije toga
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #137 on: January 02, 2015, 19:23:33 » |
|
Ne opravdavam postupak revizora, ali zašto taj dotični dobroćudni mladić nije kupio kartu. Trebao je fino platiti doplatnu kartu a on bi fino da se išeta iz tramvaja kao da se nije ništa desilo, a kad se desi - revizori krivi! Izvini molim lijepo, ali budi frajer i kupi kartu!!!
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #138 on: January 02, 2015, 20:37:11 » |
|
zato što je bagra od putnika naučila da kod GRASa moze sve dzaba i tako se i ponašaju. Nije cool i nije INN imati kartu u GRASovim vozilima ......
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #139 on: January 02, 2015, 21:14:34 » |
|
Nije cool i nije INN imati kartu u GRASovim vozilima
budi frajer i kupi kartu!
Odlična marketinška ideja za novi projekat GRAS-a. Evo nudim odmah svoju pomoć i stručnost pri realizaciji iste
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #140 on: January 02, 2015, 22:02:26 » |
|
Nije cool i nije INN imati kartu u GRASovim vozilima
budi frajer i kupi kartu!
Odlična marketinška ideja za novi projekat GRAS-a. Evo nudim odmah svoju pomoć i stručnost pri realizaciji iste ok kad GRAS bude radio određene projekte od "historijske" vrijednosti bit će mi čast da te predložim.....kada je u pitanju marketing tu si totalni "outsider".....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #141 on: January 02, 2015, 22:06:25 » |
|
Svakako, uvijek sam tu za pomoći, kao i forum. A vidim, sadašnji stručnjaci u marketinškom sektoru se ubiše od posla. Veoma "kvalitetnog", inače. btw, iz Pravnilnika: CITAT - CITIRANJE PORUKE, POSLJEDNJEG POST-a - Kada odgovarate/pravite repliku na zadnju poruku/post u temi, nema potrebe za citiranjem. Citiranje se koristi samo kada odgovarate/replicirate na poruku/post koji je ranije postavljen. Nepridržavanjem ovog pravila, dolazi do nepreglednosti teme i otežanog učitavanja, posebno ako se u ranijim citatima nalaze slike.
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #142 on: January 02, 2015, 23:30:00 » |
|
pa sto se tice "pomoci" mislim da smo se tu "dogovorili" a što se tiče manjka marketinških stručnjaka , bilo to istina ili ne mislim da tvoje mišljenje tu nije "vjerodostojno" ili kako se već kaže "meritorno" (tako mi sestra rekla hhahahhahh)
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #143 on: January 06, 2015, 15:00:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #144 on: January 06, 2015, 20:29:03 » |
|
u kom se vozilu desilo , ako je u ovim sto su dosli iz Zeneve u njih je bila skinuta izolacija prilikom transporta
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #145 on: January 06, 2015, 20:45:12 » |
|
Ti jos ne voze za tvoju informaciju
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #146 on: January 07, 2015, 00:21:38 » |
|
u kom se vozilu desilo , ako je u ovim sto su dosli iz Zeneve u njih je bila skinuta izolacija prilikom transporta
Nisam znao da su skidali izolaciju. S kojeg tačno dijela?
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #147 on: January 07, 2015, 02:16:27 » |
|
nek provijere mehanicari na tim novim dal je ima izolacija ili ne ,ako nema nek se postavi .
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #148 on: February 02, 2015, 22:56:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #149 on: February 02, 2015, 23:49:00 » |
|
Sva je sreca da u Autobusu nije i 20 povrijedjenih , jer kako se prima u Autobus to je za svaku osudu , naime Autobus lijepo ima mijesta za sjedenje i kad se popuni zatvori vrata i vozi dalje , a ne vozaci primaju putnike i da stoje to je nedopustivo ,par puta sam prisustovao scenama kada putnici budu kao sardine u Autobusu . Pitanje zasto se prima vise putnika od naglasenog broja kolko moze da sjedi ,kolko moze da stoji
|
|
|
|
|
|
|
|