bhbus.ba
December 04, 2024, 20:57:56 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Ličanin  (Read 4781 times)
Ličanin
Pješak
*

« on: August 18, 2010, 15:29:46 »

Lijep pozdrav svima!
Kao što i samo ime govori, Ličanin sam iz Udbine, mnogi me znaju pod drugim imenom, ali sam malo promjenio da ne bude uvjek isto  Grin
Ime mi je Marko, 21 mi je godina, radim, usput slikam, kad me put nanese u Zagreb ili Zadar ili bilo gdje, obavezno slikam.
Hobi mi je sakupljanje maketa autobusa, kojih sad imam 35 kom, te za njih radim maketu autobusnog kolodvora.
Nadam se da čemo se lijepo družiti i što više korisnih slika i informacija davati.
Što god nekome nešto treba, slike, informacije slobodno neka mi se obrati, jer imam sa današnjim danom 3795 slika, dobar sam sa puuuuno vozača po HR, sa dosta vlasnika koji me znaju zvati da im slikam prinove ...

Pozdrav, Vaš ex Kuba  Cheesy
« Last Edit: August 18, 2010, 15:32:52 by Ličanin » Logged
kilometar
VIP Član
Kondukter
*

« Reply #1 on: August 18, 2010, 16:21:05 »

Dobrodošao! Tvoje fotke su klasa,svaka čast........... Smiley
Almir
Mehaničar

« Reply #2 on: August 18, 2010, 16:22:31 »

Dobro dosao druze Wink

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #3 on: August 18, 2010, 17:20:04 »

ja i ti se znamo već poduže, i želim ti opet dobrodošlicu i znam da si vrijedan dečko Wink

a de mi reci gdje si nabavljao te makete i po kojoj cijeni? i de uslikaj pa stavi u odgovarajuću temu te svoje makete da vidimo Cheesy

Ličanin
Pješak
*

« Reply #4 on: October 06, 2010, 21:33:27 »

Poštovani!
Od idućeg tjedna polako dobivate slike od mene kojih u arhivi sad ima 4075. Dosad ste dobivali po 2-3 svakih 4-5 dana, jer jednostavno nisam stizao niti kompjuter upaliti zbog posla gdje radim (Pilana u Udbini) te privatnog posla (zvan fuš) tako da sam danas završio sa "fuširanjem" i imat ću dosta vremena da svaki dan po malo stavljam slike za države: HR, BiH, SRB, MK, CG ...
NAdam se da čete biti zadovoljni kvalitetom i informacijama koje ću davati.  Wink
Lijep pozdrav!  Cool
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #5 on: October 06, 2010, 21:36:12 »

samo pokušaj da ne dodaješ slike starije od mjesec dva u prevoznike, jer je moguća preregistracija, udes ili nešto slično, pa može dolaziti do zabuna i poteškoća... a možeš te starije slike u proizvođače...

znam da imaš materijala, pa skladno sa vremenom, dopunjavaj i otvaraj nove teme ako treba, samo polako. Forum je uvijek tu Wink

Ličanin
Pješak
*

« Reply #6 on: October 06, 2010, 21:42:02 »

Gledaj, zahvaljujuči mom dosadašnjem poznanstvu sa brojnim vozačima i gazdama firmi ja imam svaku info o promjenama kod njih, ili mi jave ili kad se vidimo kažu mi, tako da skoro sve moje slike su još uvjek u redu što se tiće promjena, a naravno da neću stavljati slike za koje znam da su stare, odn. da su busevi ili prodani ili nešto drugo.
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #7 on: October 06, 2010, 22:02:11 »

e tako je najbolje ... za koje znas da nisu vise kod te firme nevoze ... nemoj stavljati Wink

Ličanin
Pješak
*

« Reply #8 on: October 06, 2010, 22:11:16 »

Ma to je dosad bilo postavljanje, sad će svaki dan po malo Wink
I što je najbitnije slike su vlastite a ne skinute ili uzete od nekoga pa stavljene pod moje.
« Last Edit: October 06, 2010, 22:13:00 by Ličanin » Logged
Ličanin
Pješak
*

« Reply #9 on: October 06, 2010, 22:18:43 »

Još nešto, od sada do nedjelje na večer me neće biti jer u petak je prazik i ne radi se pa moram na selo (na imanje), čujemo se.  Wink
Ugodan vikend svima!
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #10 on: October 06, 2010, 22:36:58 »

Dobrodošao...radujem se još jednom kvalitetnom članu. Ugodan boravak na sajtu Wink

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Ličanin
Pješak
*

« Reply #11 on: December 03, 2010, 16:31:56 »

Poštovani!
Zbog posla kojeg radim, nisam u stanju redovno pratiti ovaj forum, a kamoli uređuvati HR prijevoznike za koje sam zadužen. Pa zbog toga dajem neopozivu OSTAVKU na mjesto moderatora HR prijevoznika. Ujedno s tim se i POVLAČIM sa ovog foruma, jer mi je dosta jedan forum da budem aktivan kao do sada. Zbog autorskih prava, povukao sam sve slike koje su bile na ovom forumu pošto odlazim sa foruma. Želio bih se zahvaliti svima na ugodnom druženju, administratorima što su me postavili za urednika i nadam se daljnjem razvoju ovog foruma.
Ovime završava moje sudjelovanje na ovom forumu te zatvaram korisnički račun.

Hvala i doviđenja!
                                                                                              vaš ex član Ličanin
« Last Edit: December 03, 2010, 16:35:47 by Ličanin » Logged
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #12 on: December 03, 2010, 16:44:26 »

Aaaaa čovječe  !!  Shocked Undecided

Baš sad !?...A baš si nam dopunjavao forum slikama...... Undecided

Ništa, onda nek je sa srećom Cheesy

Neoplan VIP Class
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #13 on: December 03, 2010, 21:09:07 »

Nemože čovjek od posla, koji je inače naporan, ai radnovrijeme je zafrkano tako da...raziumte ga !  Undecided

Neoplan VIP Class
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #14 on: December 03, 2010, 21:29:49 »

ok, obaveze su obaveze, a i posao je najpreči, al ne razumijem zašto si obrisao i sve slike Lips Sealed Lips Sealed

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: