mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #150 on: June 16, 2011, 22:18:59 » |
|
Uhvatio sam je i ja Jesi mozda vidio koji je Gbr., mislim da nije isti kao i moj, pretpostavljam slikano oko 20 h veceras, sam nije mi jasno odakle oni na SVC, jer znam da idu na A3 do izlaza SB - Zapad, i na GP Sl.Brod...
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #151 on: June 16, 2011, 22:20:59 » |
|
Uhvatio sam je i ja Jesi mozda vidio koji je Gbr., mislim da nije isti kao i moj, pretpostavljam slikano oko 20 h veceras, sam nije mi jasno odakle oni na SVC, jer znam da idu na A3 do izlaza SB - Zapad, i na GP Sl.Brod... Nije isti autobus, slikano je tako oko 8, vidi displej u moje slike EUROLINES a u tvoje LASTA, i ovaj na mojoj slici nema natpis Eurolines iza kod onih zvjezdica
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #152 on: June 16, 2011, 22:25:49 » |
|
Uhvatio sam je i ja Jesi mozda vidio koji je Gbr., mislim da nije isti kao i moj, pretpostavljam slikano oko 20 h veceras, sam nije mi jasno odakle oni na SVC, jer znam da idu na A3 do izlaza SB - Zapad, i na GP Sl.Brod... Nije isti autobus, slikano je tako oko 8, vidi displej u moje slike EUROLINES a u tvoje LASTA, i ovaj na mojoj slici nema natpis Eurolines iza kod onih zvjezdica Ma zato sam i pitao, da li si vidio Gbr., il cu ga morat sutra oko podneva ici cekati... A, nadoh zasto oni idu SVC, a ne do izlaza SB Zapad, zbog radova na A3, onemogucen je izlaz iz smjera Bajakova, te ulaz u smjeru Zagreba, dakle svi busevi koji trebaju na A3 moraju ici do izlaza SB - Istok, dakle eto ti prilike da uhvatis dosta buseva, na ovoj lokaciji
|
|
« Last Edit: June 16, 2011, 22:28:32 by mate »
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #153 on: June 16, 2011, 22:27:51 » |
|
Uhvatio sam je i ja Jesi mozda vidio koji je Gbr., mislim da nije isti kao i moj, pretpostavljam slikano oko 20 h veceras, sam nije mi jasno odakle oni na SVC, jer znam da idu na A3 do izlaza SB - Zapad, i na GP Sl.Brod... Nije isti autobus, slikano je tako oko 8, vidi displej u moje slike EUROLINES a u tvoje LASTA, i ovaj na mojoj slici nema natpis Eurolines iza kod onih zvjezdica Ma zato sam i pitao, da li si vidio Gbr., il cu ga morat sutra oko podneva ici cekati... Nisam vidio gbr, a zašto ti je tako bitan?
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #154 on: June 16, 2011, 22:31:36 » |
|
Uhvatio sam je i ja Jesi mozda vidio koji je Gbr., mislim da nije isti kao i moj, pretpostavljam slikano oko 20 h veceras, sam nije mi jasno odakle oni na SVC, jer znam da idu na A3 do izlaza SB - Zapad, i na GP Sl.Brod... Nije isti autobus, slikano je tako oko 8, vidi displej u moje slike EUROLINES a u tvoje LASTA, i ovaj na mojoj slici nema natpis Eurolines iza kod onih zvjezdica Ma zato sam i pitao, da li si vidio Gbr., il cu ga morat sutra oko podneva ici cekati... Nisam vidio gbr, a zašto ti je tako bitan? Bitno je kod mozebitnog sastavljanja voznog parka, da se zna koji je Gbr., a ak ja uspijem sutra odem ga sacekati, a eto nesto sam ti i otkrio u proslom postu, sad da vidim oces li to kvalitetno iskoristiti
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #155 on: June 16, 2011, 22:33:58 » |
|
e to bi bio jaaaaaako veliki posao
|
|
|
|
|
|
|
dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #156 on: June 25, 2011, 14:34:00 » |
|
Lasta izgleda baš drži do ove linije za Banja Luku. Šalju vozila novih godišta koja rade i Evropu, sa par izuzetaka, vjerovatno zbog velike konkurencije na ovoj liniji...
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #157 on: June 25, 2011, 17:26:21 » |
|
Lasta izgleda baš drži do ove linije za Banja Luku. Šalju vozila novih godišta koja rade i Evropu, sa par izuzetaka, vjerovatno zbog velike konkurencije na ovoj liniji...
Na linijama iz Beograda za Prokuplje, Blace i Kursumliju salju isto ta novija vozila i onda se hvale da su upropastili Nis ekspres na ekspresovom terenu a ako bi realno gledali Nis ekspres je njih urnisao na njihovom terenu za Beograd, Novi Sad i Suboticu svi ekspresovi polasci su puni ko oko pa nekad ide i BIS...Lasta je takodje otvorila radnu jedinicu u Crnoj Gori da ne bi imali kooperante da bi sve pare isle njima...
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #158 on: June 25, 2011, 22:33:14 » |
|
Moram priznati, i mene ovi Ayatsi su ugodno iznenadili. Inace sam bio tu navikao na Axiale, pa je tako prije 2 godine cijelo vrijeme isao gbr.9057, a proslo ljeto je bilo od Intoura do Ayatsa, nekako mi je ipak draze kad vidim vise raznih vozila na liniji, nego nesto ustaljeno, ovako se uvijek ima nesto za poslikati
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #159 on: June 25, 2011, 22:37:23 » |
|
Došao je sa 5-6 putnika na AS Banja Luka !
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
MAKETE AUTOBUSA
Pješak
|
|
« Reply #160 on: June 30, 2011, 09:48:39 » |
|
jao ljudi ja sam odvalio kada sam rekao da imaju oko 10.000 izvinjavam se ,ali imaju negde oko 1000
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #161 on: June 30, 2011, 13:44:39 » |
|
jao ljudi ja sam odvalio kada sam rekao da imaju oko 10.000 izvinjavam se ,ali imaju negde oko 1000
Ma nije nikakav problem, ali kazem i od tih recimo 1000 buseva kad se smeni vlast(predsednik i premijer drzave) oni koji su pod lizingom odose u lizing kuce... Ne bih da sirim govor mrznje ali voleo bih samo 1 bus koji je pod lizingom da im se oduzme pa da vide kako je malim prevoznicima i pre svega da se malo prizemlje posto su u oblacima, mnogo se uzdizu. Naravno zaboravili su da su bili do 2001 obican sljam(a sad glume gospodu). Nis ekspres je bre za njih bio institucija a Nibusi za njihove tadasnje buseve AVIONI i vozili sirom Evrope dok je Lasti ovisila sudbina da li ce da propadne ili ne... Posle 2001 godine biva preokret, valjda tadasnji gradonacelnik Beograda daje garant da bi digli kredit i uzeli buseve da ne bi Beogradski prevoznik otisao u stecaj!
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #162 on: July 11, 2011, 17:58:15 » |
|
Skroz su dobre ove Mecke, eh jos kad bi ovakve imali u Kosmet prevozu gde bi kraj bio!
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #163 on: July 11, 2011, 21:07:25 » |
|
Skroz su dobre ove Mecke, eh jos kad bi ovakve imali u Kosmet prevozu gde bi kraj bio!
Ah, malo su za "klasu" niže u odnosu na Berkhof i godine su svoje napravile... Ali još uvijek solidno izgleda, budem ga i iznutra poslikao, danas su odmah putnici navalili unutra, a onda ne volim fotkat, inače nema problema u vezi toga
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #164 on: July 11, 2011, 23:54:32 » |
|
Ah, malo su za "klasu" niže u odnosu na Berkhof i godine su svoje napravile... Ali još uvijek solidno izgleda, budem ga i iznutra poslikao, danas su odmah putnici navalili unutra, a onda ne volim fotkat, inače nema problema u vezi toga Ne moze njemu Berkhof po udobnosti ni da pridje ipak je to Mercedes.. To znam jer sam se vozio po 5-6 sati u Berkhofima kada su bili u Kosmet prevozu a i skoro sam obnovio gradivo u Kolasinu i vrlo tvrda Vogel sedista a u Merdzi bate fino...
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
|