bhbus.ba
February 01, 2025, 05:47:07 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 29   Go Down
  Print  
Author Topic: Lasta, Beograd - Razno/Diskusije  (Read 72656 times)
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #150 on: June 16, 2011, 22:18:59 »

Uhvatio sam je i ja

Jesi mozda vidio koji je Gbr., mislim da nije isti kao i moj, pretpostavljam slikano oko 20 h veceras, sam nije mi jasno odakle oni na SVC, jer znam da idu na A3 do izlaza SB - Zapad, i na GP Sl.Brod...
Mihael_2646
Vodič puta

« Reply #151 on: June 16, 2011, 22:20:59 »

Uhvatio sam je i ja

Jesi mozda vidio koji je Gbr., mislim da nije isti kao i moj, pretpostavljam slikano oko 20 h veceras, sam nije mi jasno odakle oni na SVC, jer znam da idu na A3 do izlaza SB - Zapad, i na GP Sl.Brod...

Nije isti autobus, slikano je tako oko 8, vidi displej u moje slike EUROLINES a u tvoje LASTA, i ovaj na mojoj slici nema natpis Eurolines iza kod onih zvjezdica

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #152 on: June 16, 2011, 22:25:49 »

Uhvatio sam je i ja

Nije isti autobus, slikano je tako oko 8, vidi displej u moje slike EUROLINES a u tvoje LASTA, i ovaj na mojoj slici nema natpis Eurolines iza kod onih zvjezdica

Ma zato sam i pitao, da li si vidio Gbr., il cu ga morat sutra oko podneva ici cekati...Tongue
A, nadoh zasto oni idu SVC, a ne do izlaza SB Zapad, zbog radova na A3, onemogucen je izlaz iz smjera Bajakova, te ulaz u smjeru Zagreba, dakle svi busevi koji trebaju na A3 moraju ici do izlaza SB - Istok, dakle eto ti prilike da uhvatis dosta buseva, na ovoj lokaciji
« Last Edit: June 16, 2011, 22:28:32 by mate » Logged
Mihael_2646
Vodič puta

« Reply #153 on: June 16, 2011, 22:27:51 »

Uhvatio sam je i ja

Ma zato sam i pitao, da li si vidio Gbr., il cu ga morat sutra oko podneva ici cekati...Tongue

Nisam vidio gbr, a zašto ti je tako bitan?

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #154 on: June 16, 2011, 22:31:36 »

Uhvatio sam je i ja

Nisam vidio gbr, a zašto ti je tako bitan?

Bitno je kod mozebitnog sastavljanja voznog parka, da se zna koji je Gbr., a ak ja uspijem sutra odem ga sacekati, a eto nesto sam ti i otkrio u proslom postu, sad da vidim oces li to kvalitetno iskoristiti Wink
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #155 on: June 16, 2011, 22:33:58 »

e to bi bio jaaaaaako veliki posao Cheesy

dreiachser
Putnik
*

« Reply #156 on: June 25, 2011, 14:34:00 »

Lasta izgleda baš drži do ove linije za Banja Luku. Šalju vozila novih godišta koja rade i Evropu, sa par izuzetaka, vjerovatno zbog velike konkurencije na ovoj liniji...
Nenad_KM
Kondukter
**

« Reply #157 on: June 25, 2011, 17:26:21 »

Lasta izgleda baš drži do ove linije za Banja Luku. Šalju vozila novih godišta koja rade i Evropu, sa par izuzetaka, vjerovatno zbog velike konkurencije na ovoj liniji...
Na linijama iz Beograda za Prokuplje, Blace i Kursumliju salju isto ta novija vozila i onda se hvale da su upropastili Nis ekspres na ekspresovom terenu a ako bi realno gledali Nis ekspres je njih urnisao na njihovom terenu za Beograd, Novi Sad i Suboticu svi ekspresovi polasci su puni ko oko pa nekad ide i BIS...Lasta je takodje otvorila radnu jedinicu u Crnoj Gori da ne bi imali kooperante da bi sve pare isle njima...

Nibus 400.22 GB 523
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #158 on: June 25, 2011, 22:33:14 »

Moram priznati, i mene ovi Ayatsi su ugodno iznenadili. Inace sam bio tu navikao na Axiale, pa je tako prije 2 godine cijelo vrijeme isao gbr.9057, a proslo ljeto je bilo od Intoura do Ayatsa, nekako mi je ipak draze kad vidim vise raznih vozila na liniji, nego nesto ustaljeno, ovako se uvijek ima nesto za poslikati Cheesy
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #159 on: June 25, 2011, 22:37:23 »

Došao je sa 5-6 putnika na AS Banja Luka !

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
MAKETE AUTOBUSA
Pješak
*

« Reply #160 on: June 30, 2011, 09:48:39 »

jao ljudi ja sam odvalio kada sam rekao da imaju oko 10.000 izvinjavam se ,ali imaju negde oko 1000
Nenad_KM
Kondukter
**

« Reply #161 on: June 30, 2011, 13:44:39 »

jao ljudi ja sam odvalio kada sam rekao da imaju oko 10.000 izvinjavam se ,ali imaju negde oko 1000

Ma nije nikakav problem, ali kazem i od tih recimo 1000 buseva kad se smeni vlast(predsednik i premijer drzave) oni koji su pod lizingom odose u lizing kuce... Ne bih da sirim govor mrznje ali voleo bih samo 1 bus koji je pod lizingom da im se oduzme pa da vide kako je malim prevoznicima i pre svega da se malo prizemlje posto su u oblacima, mnogo se uzdizu. Naravno zaboravili su da su bili do 2001 obican sljam(a sad glume gospodu). Nis ekspres je bre za njih bio institucija a Nibusi za njihove tadasnje buseve AVIONI i vozili sirom Evrope dok je Lasti ovisila sudbina da li ce da propadne ili ne... Posle 2001 godine biva preokret, valjda tadasnji gradonacelnik Beograda daje garant da bi digli kredit i uzeli buseve da ne bi Beogradski prevoznik otisao u stecaj!

Nibus 400.22 GB 523
Nenad_KM
Kondukter
**

« Reply #162 on: July 11, 2011, 17:58:15 »

Skroz su dobre ove Mecke, eh jos kad bi ovakve imali u Kosmet prevozu gde bi kraj bio!

Nibus 400.22 GB 523
tomo
Vozač Autobusa

« Reply #163 on: July 11, 2011, 21:07:25 »

Skroz su dobre ove Mecke, eh jos kad bi ovakve imali u Kosmet prevozu gde bi kraj bio!
Ah, malo su za "klasu" niže u odnosu na Berkhof i godine su svoje napravile... Ali još uvijek solidno izgleda, budem ga i iznutra poslikao, danas su odmah putnici navalili unutra, a onda ne volim fotkat, inače nema problema u vezi toga Wink

Nenad_KM
Kondukter
**

« Reply #164 on: July 11, 2011, 23:54:32 »

Ah, malo su za "klasu" niže u odnosu na Berkhof i godine su svoje napravile... Ali još uvijek solidno izgleda, budem ga i iznutra poslikao, danas su odmah putnici navalili unutra, a onda ne volim fotkat, inače nema problema u vezi toga Wink
Ne moze njemu Berkhof po udobnosti ni da pridje ipak je to Mercedes.. To znam jer sam se vozio po 5-6 sati u Berkhofima kada su bili u Kosmet prevozu a i skoro sam obnovio gradivo u Kolasinu i vrlo tvrda Vogel sedista a u Merdzi bate fino...

Nibus 400.22 GB 523
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 29   Go Up
  Print  

Jump to: