bhbus.ba
January 31, 2025, 14:49:43 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29   Go Down
  Print  
Author Topic: Lasta, Beograd - Razno/Diskusije  (Read 72236 times)
becks89
Putnik
*

« Reply #300 on: June 09, 2012, 20:42:04 »

Nisam siguran,ako radi u gradskom prevozu onda je MJT D02-JTD ...
papajoe
Putnik
*

I tako; dođeš mi u san...

« Reply #301 on: June 15, 2012, 10:23:49 »

Rennes - Beograd

Neuobicajena shema za Lastu!
« Last Edit: June 15, 2012, 21:18:01 by The_Dubster » Logged

Ti si sitna riba u ovom moru plavom... Sitna riba!
becks89
Putnik
*

« Reply #302 on: June 17, 2012, 16:48:44 »

Rennes - Beograd

Neuobicajena shema za Lastu!
To je Bova kupljena za 65 godina firme ,stoga ta šema Smiley
Saško
Kondukter
**

« Reply #303 on: July 06, 2012, 18:12:56 »

Nesto se suska da ce Lasta da se privatizuje posto se Vlada promenila. E sad da ih vidimo kako ce da se snadju, do sad su sve dobijali na gotovo.

Niška Banja topla voda za Nišlije živa zgoda
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #304 on: July 15, 2012, 13:03:09 »

Fantastične prinove ! Nadam se da ih neće razvaliti i zapustiti kao one Bove što već imaju.

Neoplan VIP Class
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #305 on: July 15, 2012, 13:15:56 »

Pošto se Berkof više ne proizvodi oni moraju tražiti alternativu, vrlo je moguće da uskoro ove Future zamijene dosadašnje Axiale.

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
papajoe
Putnik
*

I tako; dođeš mi u san...

« Reply #306 on: July 15, 2012, 14:17:13 »

P r e d o b r e e e e . . .

Ti si sitna riba u ovom moru plavom... Sitna riba!
Saško
Kondukter
**

« Reply #307 on: July 16, 2012, 01:06:25 »

Fantastične prinove ! Nadam se da ih neće razvaliti i zapustiti kao one Bove što već imaju.
Pa naravno da hoce kao i sva vozila do sad. Odrzavaju ih prvih 2-3 godine dok voze na stranu a zatim cao odrzavanje! Zalosno, ne bi im dao 2 ovce nacrtane na cuvanje.

SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #308 on: July 16, 2012, 10:29:38 »

Pa naravno da hoce kao i sva vozila do sad. Odrzavaju ih prvih 2-3 godine dok voze na stranu a zatim cao odrzavanje! Zalosno, ne bi im dao 2 ovce nacrtane na cuvanje.
@Saško primjer balkanske ljubomorne duše !! sretno sa prinovama !!
Autobusi odlični !!

Saško
Kondukter
**

« Reply #309 on: July 16, 2012, 12:09:19 »

Nisam ljubomoran samo zelim malo da se prizemlje.. u redu je oni su najveci prevoznik u Srbiji ali Nis-ekspres najjaci sa poslovanjem i linijama koje ima. Ne pravimo propuste kao Lasta da se na liniju npr. Nis - Leskovac salje auto koji ide za Nemacku ili Austriju a Lasta redovno novija vozila gura za Mladenovac, Indjiju i ta bliza mesta. Sve je to lepo putnicima bolje ali gde tu ima logike da ti turisticki autobus koji radi Ino turnuse lomis po selskim putevima. Sad takodje nam Lasta pravi problem oko linija za Skoplje nikome nije smetalo sto samo ekspres ide e sad i Lasta bi tu da se ubaci a nas da izbace e pa nece moci.
Ove prinove neka su im sa srecom, neka pregaze milione.

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #310 on: July 16, 2012, 12:10:47 »

@Saško primjer balkanske ljubomorne duše !! sretno sa prinovama !!
Autobusi odlični !!

Potpisujem post kolege Saška, a to jest da će ih prve 2-3 godine održavati i kasnije zapustiti.

Neoplan VIP Class
damir050
Vodič puta

« Reply #311 on: July 16, 2012, 23:19:21 »

ja se  nadam  da ce nekada i  do Dortmunda  zalutati

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #312 on: July 17, 2012, 00:02:49 »

Nisam ljubomoran samo zelim malo da se prizemlje.. u redu je oni su najveci prevoznik u Srbiji ali Nis-ekspres najjaci sa poslovanjem i linijama koje ima. Ne pravimo propuste kao Lasta da se na liniju npr. Nis - Leskovac salje auto koji ide za Nemacku ili Austriju a Lasta redovno novija vozila gura za Mladenovac, Indjiju i ta bliza mesta. Sve je to lepo putnicima bolje ali gde tu ima logike da ti turisticki autobus koji radi Ino turnuse lomis po selskim putevima. Sad takodje nam Lasta pravi problem oko linija za Skoplje nikome nije smetalo sto samo ekspres ide e sad i Lasta bi tu da se ubaci a nas da izbace e pa nece moci.
Ove prinove neka su im sa srecom, neka pregaze milione.
Druze, tako i treba raditi i na taj nacin dobivaju putnike. A sto se tice linije za Skoplje, po tome sto si rekao vi drzite monopol tu. Normalno putnici ce se voziti, sa boljim autobusom, i tamo gdje je jeftnije, eto vidjet cemo ko ce vise pokupiti putnika na toj liniji, a to je svakako dobro za putnike sto uvodi i Lasta linije.
@Sto se tice odrzavanja, sto se tice berkhofa bilo na nivou vidjet cemo hoce li tako ostati i sa Bovama..

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
Saško
Kondukter
**

« Reply #313 on: July 17, 2012, 01:21:16 »

Za Skoplje mi imamo kooperanta samo na papiru Berovo trans, oni imaju ok vozni park ali im se ne isplati da oni voze 3 mi 3 polaska, tako da izmedju 2 prevoznika postoji dogovor i nama je ostalo 6 najboljih polazaka ka Skoplju. Sad je Lasta umesala prste, hoce na nase trziste, pa nas preko Makedonske vlasti sabotiraju pa ajde neka pokusaju kad je toliko zapelo ali nek zapamte da se ekspres proslavio jos davnih godina sa linijom Skoplje - Ljubljana, oni nisu znali gde je Banja Luka ali sad se kite tudjim perjem.. Kazem sve je to lepo za videti ali dzaba sve kad nije tvoje, kad moze da dodje covek i kaze izlazi odatle to je moje.

Almir
Mehaničar

« Reply #314 on: July 28, 2012, 21:24:24 »

Cccc što mrzim kad vidim ovako tablu postavljenju, :S

Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29   Go Up
  Print  

Jump to: