bhbus.ba
January 31, 2025, 18:01:12 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 29   Go Down
  Print  
Author Topic: Lasta, Beograd - Razno/Diskusije  (Read 72455 times)
becks89
Putnik
*

« Reply #285 on: May 21, 2012, 20:42:32 »

Ne bi se volio praviti pametan, ali Lasta ima oko 130 Berkhofa, oko 30-tak Ayatas-a DD, Berkhofa DD, Manova tih Bova itd .. Uglavnom sigurno nemaju toliko toliko medjunarodnih linija, a ti autobusi sigurno ne leze, siguran sam da ovi Berkhofi dosta rade domace linije ..
Verovao ti ili ne,Berkohfi rade prigradske linije,kao i Man Lion City,kao i na primer Mercedesi Intouro,recimo baš kod mene oni rade..
Pa sto se odrzavanja tice, npr Bove, Ikarbusi, Setre.. se ocajno odrzavaju, kad sam se pre neki dan vozio Ikarbusom naslon od sedista mi je ostao u ruci, za neverovati... Ali zato Berkofi se odlicno odzavaju...
Osnovni problem lasti kod održavanja je manjak radnog prostora,jer glavni pogon za sva vozila(međunarodna (sva),(ceo)gradski prevoz(60 vozila minimum),+ tu su vozila sa prigradskih linija njih oko 100,svi oni su smešteni u 1 pogonu(Pogon Avala),ma koliko to čudno zvučalo,ali bio sam tamo u pogonu i nije gužva,dobro je organizovano,samo što majstori ne znaju gde će pre,takođe dosta je vozila koje treba čistiti i ostalo,a sad o vozilima treba voditi računa i kad se voze,a ne samo u serivsu...
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #286 on: May 21, 2012, 20:53:45 »

pa zaposliti studenata i slično da ako ništa peru auta i usisavaju, barem to znaju... Al svakom draga para...

srdjan
Kondukter
**

« Reply #287 on: May 21, 2012, 21:01:00 »

pa zaposliti studenata i slično da ako ništa peru auta i usisavaju, barem to znaju... Al svakom draga para...
Ma bilo ko ko nema posla moze to da radi za minimalac
becks89
Putnik
*

« Reply #288 on: May 22, 2012, 16:40:07 »

Ok je to reći,ali u praksi se pokaže da nijedan student to nebi radio,a i lasta neće nikoga da moli da radi,ali uglavnom glavni problem leži u tome što je mnogo vozila malo prostora i ljudstva,pa se onda srede busevi na međunarodnim linijama,a ostali ako stignu stigli su Sad
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #289 on: May 22, 2012, 21:37:09 »

Ah kako bi ja tu volio odraditi koji mjesec, usput i poslikat sve buseve hahaha

Saško
Kondukter
**

« Reply #290 on: May 22, 2012, 22:02:41 »

Kod njih u samom pogonu kao i kod nas u niš-ekspresu ni pomisliti na slikanje, ajde slikanje još i može ali nikako javno objavljivanje tih slika.

Niška Banja topla voda za Nišlije živa zgoda
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #291 on: May 22, 2012, 22:08:33 »

e to mi je glupo, odmah znaš da nešto nije čisto...

Saško
Kondukter
**

« Reply #292 on: May 22, 2012, 22:17:45 »

Pravila pravila da bi nas udavila ili kičmu savila Grin
Ovako slike sa placa (ispred garaže) još i mogu da se prošvercuju e a već iz same garaže nije baš jednostavno jer se ranije cepalo pivo na poslu i slike se kačile i na fb pa je neko iz uprave video i onda ide dalja procedura.

Highlander
Putnik
*

« Reply #293 on: May 22, 2012, 22:23:45 »

Kod njih u samom pogonu kao i kod nas u niš-ekspresu ni pomisliti na slikanje, ajde slikanje još i može ali nikako javno objavljivanje tih slika.
Na autobusi.net je jedan od clanova objavio svoju reportazu iz glavne Lastine garaze sa dosta slika, znaci nisu bas strogi kao nislije
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #294 on: May 22, 2012, 22:32:20 »

čuj pili pivo, pa majku mu zna se šta se radi u garaži a šta u kafani... takve i treba slikati i okačiti javno...

Saško
Kondukter
**

« Reply #295 on: May 22, 2012, 22:50:19 »

Taj momak je sve jedno tad ostao bez posla jer je neko od ovih ko je video slike pokazao šefu slike sa fb pa su ga jednom po izlasku iz firme čekali sa dregerom da dune i bilo je malo veselo, par puta se prošvercovao ali ne može svaki dan da bide Badnji dan..

becks89
Putnik
*

« Reply #296 on: May 23, 2012, 09:15:29 »

Zamolio bih te da ne iznosiš LAŽNE INFORMACIJE,kao prvo i ja sam bio u toj ekspediciji,sa ta 2 člana autobusi.net,kao drugo niko nije pravio nikakav problem(doduše išli smo kod oca jednog od članova prvo) svi su bili prijateljski nastorojeni,čak i šef saobraćaja,kao treće niko nije ostao bez posla....Znači nemojte napamet pričati neke gluposti,kad ste svesni da niste dobro obavešteni o nečemu  Undecided
Takođe ista situacija je bila u garaži Laste Stara Pazova,i tamo smo bili bez ikakvih poteškoća i niko nije pravio problem niti je iko ostao bez posla !!!

E pa ja ću nadam se to i raditi preko letnjeg raspusta,mada kako su mi rekli neću imati vremena da slikam Sad
« Last Edit: May 23, 2012, 09:33:47 by The_Dubster » Logged
srdjan
Kondukter
**

« Reply #297 on: May 23, 2012, 09:32:11 »

E pa ja ću nadam se to i raditi preko letnjeg raspusta,mada kako su mi rekli neću imati vremena da slikam Sad

Aaa lepo lepo, jel imas neku vezu za posao ili... Jer bi i ja voleo tako da radim nesto jer postoji mogucnost da dobijem otkaz...
« Last Edit: May 23, 2012, 09:32:54 by The_Dubster » Logged
Saško
Kondukter
**

« Reply #298 on: May 23, 2012, 14:00:41 »

Zamolio bih te da ne iznosiš LAŽNE INFORMACIJE,kao prvo i ja sam bio u toj ekspediciji,sa ta 2 člana autobusi.net,kao drugo niko nije pravio nikakav problem(doduše išli smo kod oca jednog od članova prvo) svi su bili prijateljski nastorojeni,čak i šef saobraćaja,kao treće niko nije ostao bez posla....Znači nemojte napamet pričati neke gluposti,kad ste svesni da niste dobro obavešteni o nečemu  Undecided
Ja sam hteo da kažem šta je bilo jednom u stvari bar ja za to znam u Niš ekspresu pa sam pretpostavio da je tako strogo i u Lasti jer mi je bilo logično još veća firma od Niš ekspresa ali eto ispada da su oni ipak tolerantniji.
« Last Edit: May 23, 2012, 14:02:47 by Saško » Logged

Saško
Kondukter
**

« Reply #299 on: May 26, 2012, 16:47:51 »

Neki Ayats ne znam model koji je.

Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 29   Go Up
  Print  

Jump to: