Za sami kraj ovog serijala slika sam ostavio fotografije ovog prijevoznika kako bih ostale postavio u miru... Vozač je napao kolegu buSHunter795 za fotografiranje prije nego sam ja došao jer smo bili na parkingu na Zagrebačkom velesajmu kod Inine zgrade.... Ja sam se vratio još nešto do ČZM Vukovar gdje smo se prethodno već zadržali 20-tak minuta i još jedan od vozača kaže i pita mene da li je Čakrović i osobno došao... a buSHunter795 je otišao prema Čakrovim i Puntamikinim busevima... Klasična priča je bila šta on slika, otkud njemu pravo na to, histerično, bahato i nadr*ano povišenim tonom govoreći... Na to sam ja došao sa drugog dijela parkinga i pitam u čemu je problem... Ali ne doživljava on, prijeti policijom, nemate vi pravo tu da slikate buseve... citiram :
"Gledao sam ja vas vamo iz busa, vi ste tamo bili kod onih i samo čekali da se mi maknemo od buseva..."
"Gospodine, ja nemam šta da čekam tamo ili vamo, ako ste dobro gledali, mi smo bili kod naših kolega i razgovarali"
"Ne, ne vi ste baš čekali da se mi maknemo"
"Pa što onda i da jesmo?"
"Zvat ću ja policiju, nemate vi pravo da slikate "moje" autobuse"
"Ovo je javna površina! Pa jeste vi gazda?"
"Nema veze tko je Čakro tours, šta me briga šta je javna površina, ja sam tu parking platio, sad ću ja zvat polciju"
Onda je kao uzeo mobitel i počeo prčkati po njemu opet prijeteći policijom...
"Ajde reko zovi pa da i to riješimo... ako je skup roaming, evo moj mobitel..."
Tada se zatvorio u bus i evo ga kao on šalje SMS policiji..
Tako da tko god da jest, vrlo se nekulturno i bezobrazno ponio, samo je izronio iz dubine Spacelinera... Kao da ga se ne bi pitalo za fotografiranje da je bio na vidnom mjestu....