bhbus.ba
November 25, 2024, 00:32:29 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 79   Go Down
  Print  
Author Topic: Bosnaexpres, Doboj  (Read 303536 times)
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #300 on: June 30, 2011, 22:48:18 »

Nisam siguran ali će sigurno biti ili u njihovoj već skoro pa standardnoj plavo sivoj šemi ili bijela.... Mada svi busevi koji su im bili na remontu u skorije vrijeme bili su farbani po uzoru na Noge. A iskreno šema je fina i trebali bi se pridržavati nje.

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
dusan
Putnik
*

« Reply #301 on: July 15, 2011, 09:41:43 »

Gledajući kad ce Mustafa postavidi sliku nove mečke ja postavim staru...AS Budva

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #302 on: July 15, 2011, 10:35:52 »

Nova Mečka je u garaži, još se rade neke sitnice na njoj tako da čim bude na putu biće i slike Wink

A ovaj Tourismo je stalan na liniji Doboj -H.Novi

saledoboj
Putnik
*

« Reply #303 on: July 15, 2011, 14:42:40 »

kakva nova mecka nista ne govoris cc....

Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom. U njoj proleteri nemaju što da izgube osim svojih okova. A dobit će čitav svijet.

Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #304 on: July 16, 2011, 04:46:47 »

Pa to mustafa tako voli da radi, to je njegova taktika, pogotovo kada su u pitanju prinove kod prevoznika, čuva to ukoliko ima info o prinovi, čuva u tajnosti, dok autobus ne krene aktivno voziti i on ga uslika, te onda nam servira info o prinovi odma uz sliku, na taj način on nama čuva takve novosti da nama budu iznenađenja... Što je po meni ok, i malo zezancije i opuštene situacije, a onda dobijemo info za koji nismo imali ni ne provjerene informacije ili nagađanja o prinovi, odjednom mustafa servira booom info o prinovi, odma sa slikom, i pored iznenađenja napravljenog za nas, mi na taj način puštamo u javnost informaciju o prinovi a uz to odma i svježu sliku te prinove, što nas tim putem čini daleko daleko prvo informisanim portalu o autobusima, što se tiče prevoznika iz BiH i njihovih informacija, slika i novosti, što se tiče ostalih zemalja, malo posastaju na tome polju, ali vjerujem da će vremenom i korektnim regularnim radom i to se popraviti i povećati nivo kvaliteta sharinga info-a o prevoznicima iz ostalih zemalja/država...

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #305 on: July 16, 2011, 08:40:51 »

... a ja sam se čuo sa Mustom sinoć i kad se on vrati čut ćete jedan pravi BUM što se tiče ove firme Wink

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #306 on: July 16, 2011, 08:58:25 »

Eto, ja lično isčekujem željno njegov povratak i taj bum !

mody_kick
VIP Član
Kondukter
*

« Reply #307 on: July 16, 2011, 12:39:19 »

Prije "BUM - a" nesto starije...  Smiley

Dragalovci, 16.07.

saledoboj
Putnik
*

« Reply #308 on: July 16, 2011, 16:36:22 »

hehehehehehe reko je meni musto za taj pravi bum al me je za mecku zavrno Tongue
zar ovaj stefi graf jos vozi

Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom. U njoj proleteri nemaju što da izgube osim svojih okova. A dobit će čitav svijet.

tomo
Vozač Autobusa

« Reply #309 on: July 16, 2011, 23:15:16 »

Moj poklon Mustafi za rođendan, za sada  Grin

saledoboj
Putnik
*

« Reply #310 on: July 17, 2011, 14:31:53 »

ovo on imo neko grebanje iznad lijevog fara....sta ce im ovo vozit za novi sad a imaju dosta boljih buseva :S

benjamin
Putnik
*

« Reply #311 on: July 17, 2011, 15:55:53 »

Jučer sam sjedio sa vozačima BOSNAEXPRESA na Zdravoj vodi u Jablanici... Rekli su mi da su stigli Tourlineri...

Sve hvali al SETRU vozi...
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #312 on: July 18, 2011, 01:47:48 »

Da da....Dva Tourlinera se nalaze u njihovoj garaži na sređivanju. Ovi ih nisu baš održavali pa će se morati raditi na njima neko vrijeme. Benjo, razgovarao si za Zoranom i Milošem, dvojica starih lavova Cheesy

Što se tiče informacija o prinovama, zaista ne želim ništa da objavljujem dok se to i ne realizuje, ja sam za ova tri autobusa znao još prije par mjeseci....

Tourismo izgleda odlično, vidio sam ga. Prva tura mu je bila redovna linija za H.Novi. Sive je boje....nažalost nemam sliku jer je bila noć.

Tomo, hvala na poklonu, samo si mog'o naći bolji bus Grin

A Graf je ubačen na liniju od željeznice za Banja Luku, pošto popravljaju prugu jedan dio puta voze Bosnaexpresovi autobusi. To rade Graf, Sanos 315, Iveco i LT..
« Last Edit: July 18, 2011, 01:53:02 by Mustafa YJM » Logged

tomo
Vozač Autobusa

« Reply #313 on: July 18, 2011, 02:31:42 »

Vrlo rado, samo da su poslali nešto drugo.... Poklon je tebi zbog tvojih dobrih odnosa sa firmom BE Doboj, a s druge strane imaj na umu da osim onog Marbusa na putu za Sarajevo do sada nisam ništa drugo njihovo poslikao Wink  Grin

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #314 on: July 18, 2011, 14:25:19 »

Neoplan VIP Class
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 79   Go Up
  Print  

Jump to: