doBUS
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #15 on: June 29, 2010, 12:29:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #16 on: June 29, 2010, 18:53:15 » |
|
1985 godiste? ma nema šanse....moze samo biti 1975. ako nije u pitanju neka muljaza sa "papirologijom"
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #17 on: June 29, 2010, 18:54:03 » |
|
Ma, ovo je nepoderivo vozilo....siguran sam da Setra nikad neće biti tako dugotrajna i kvalitetna. Ali eto, i njihova era se približava kraju, jer ih jako jako malo još ima. Kao mali sam se dosta vozio ovakvim autobusom, tad su ga slali i na linije preko 150 km. Btw, i meni je to godiše sumnjivo, nemoguće da je tako ''mlada''. Pa, serija 200 je počela prije 85
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
doBUS
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #18 on: June 29, 2010, 18:57:08 » |
|
Ma, ovo je nepoderivo vozilo....siguran sam da Setra nikad neće biti tako dugotrajna i kvalitetna. Ali eto, i njihova era se približava kraju, jer ih jako jako malo još ima. Kao mali sam se dosta vozio ovakvim autobusom, tad su ga slali i na linije preko 150 km. Btw, i meni je to godiše sumnjivo, nemoguće da je tako ''mlada''. Pa, serija 200 je počela prije 85 Ona svijetlo plava sto je kod Ukrina prevoza ona je 82 godiste,a ova je 85 zadnja serijaa
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #19 on: June 29, 2010, 19:06:26 » |
|
Ne znam kako se ovo može registrovat zbog godina... tako da mislim da će pod "nož"
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #20 on: June 29, 2010, 21:38:19 » |
|
Ma, ovo je nepoderivo vozilo....siguran sam da Setra nikad neće biti tako dugotrajna i kvalitetna. Ali eto, i njihova era se približava kraju, jer ih jako jako malo još ima. Kao mali sam se dosta vozio ovakvim autobusom, tad su ga slali i na linije preko 150 km. Btw, i meni je to godiše sumnjivo, nemoguće da je tako ''mlada''. Pa, serija 200 je počela prije 85 Ona svijetlo plava sto je kod Ukrina prevoza ona je 82 godiste,a ova je 85 zadnja serijaa ma ni u snovima...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #21 on: June 30, 2010, 23:37:29 » |
|
Malo nevjerovatno od njih, poslali su ovakav bus na lokalnu liniju : Mečka ide ko zmaj, umalo da mi nije pobjegla iz kadra: Setra isto tako vozi lokal i nije baš u najboljem stanju: Marbus na liniji Sarajevo-Brod: I na kraju, Turizmo stigao iz Teslića. Isto tako, malo čudno da su takav bus poslali na liniju od 30 km... 30.06.2010 Izgleda da su se riješili par vozila. Zelenu S 215 H dugo nisam vidio, a vozač koji je dužio Citylinera sada vozi ovog Marbusa. Kod ove firme mi se sviđa što se zna koji vozač duži bus, nema da se svaki dan izmjenjuju.
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #22 on: June 30, 2010, 23:43:39 » |
|
marbusa bi onda trebao duziti onaj mladi vozac, dobar i lud vozac, njeg obozavam kad se vracam iz sarajeva, ekstra vozi
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #23 on: June 30, 2010, 23:45:32 » |
|
marbusa bi onda trebao duziti onaj mladi vozac, dobar i lud vozac, njeg obozavam kad se vracam iz sarajeva, ekstra vozi Pa, imaju tri komada...vidio sam jednom da onog drugog ( isto sivi ) vozi neki mlađi.
|
|
|
|
|
|
|
doBUS
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #24 on: July 01, 2010, 00:03:44 » |
|
Malo nevjerovatno od njih, poslali su ovakav bus na lokalnu liniju I na kraju, Turizmo stigao iz Teslića. Isto tako, malo čudno da su takav bus poslali na liniju od 30 km...
Ovao taj aautobus stalno vozii lokalne linije,obicno Samac,Podnovlje i sl A sto se tice MB on ide iz Novog Sada do Teslica.Pa iz Teslica do Doboja vraca liniju u 15.00
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #25 on: July 01, 2010, 00:08:01 » |
|
Malo nevjerovatno od njih, poslali su ovakav bus na lokalnu liniju I na kraju, Turizmo stigao iz Teslića. Isto tako, malo čudno da su takav bus poslali na liniju od 30 km...
Ovao taj aautobus stalno vozii lokalne linije,obicno Samac,Podnovlje i sl A sto se tice MB on ide iz Novog Sada do Teslica.Pa iz Teslica do Doboja vraca liniju u 15.00 Malo mi je to neobično, ipak je to solidan turistički autobus.
|
|
|
|
|
|
|
doBUS
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #26 on: July 01, 2010, 00:09:17 » |
|
Ovao taj aautobus stalno vozii lokalne linije,obicno Samac,Podnovlje i sl A sto se tice MB on ide iz Novog Sada do Teslica.Pa iz Teslica do Doboja vraca liniju u 15.00 Malo mi je to neobično, ipak je to solidan turistički autobus. Jest sa vana ali motor mu je u jako losem stanju,bolje da su njega sredili nego onu dubravu
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #27 on: July 01, 2010, 08:45:31 » |
|
Mustafa odlične slike
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #28 on: July 01, 2010, 11:59:46 » |
|
Mustafa odlične slike Zahvaljujem duboko ....mah, trudim se da to što bolje ispadne...naravno, bude i lošijih slika, ali ja to ne postavljam jer samo želim kvalitetne fotke. Jedino ako se radi o nekom exluzivnom busu, e tu onda moram staviti bilo kakvu fotku
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #29 on: July 02, 2010, 23:54:37 » |
|
Užasno me nervira ova bandera i ovaj lik, ali eto, bar da vidimo Skaniju u akciji: 02.07.2010
|
|
|
|
|
|
|
|