bhbus.ba
November 21, 2024, 21:02:28 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Go Down
  Print  
Author Topic: Autoherc, Metković / Autopoduzeće, Imotski - Razno/Diskusije  (Read 75798 times)
tomo
Vozač Autobusa

« Reply #75 on: January 23, 2012, 02:38:30 »

Pravo fin autobus, sviđa mi se interijer i "kokpit".
Istina... pomalo neobičan vanjski izgled, ne previše lijep, ali u globalu jako podsjeća na Starlinera I... Zapravo to i jest Starliner na turski način... Međutim interijer i posebno mogu reći udobna i prostrana sjedišta (duplo šivena), 50 sjedišta za troosovinca omogućavaju putnicima komfor...  Jedina mana koju smo kolega i ja uočili jest preglasan rad motora (da li je problem sa motorom ili je tako preglasan Manov motor - zvučao  je kao Prošićev kad sam ga na putu za Sarajevo u Žepču sreo, klima radila, mislio sam da tenk ide Cheesy)... Ali volio bih napraviti ovu turu na liniji koju su vozili sada da bih mogao dati neko pravo subjektivno mišljenje... Inače vozači su im kao i uvijek do sada, ako se vratimo na početak odnosno otvaranje teme,  bili odlično raspoloženi i uvijek susretljivi prema putnicima i drago mi je da smo se i upoznali i popričali... S vremenom će Temsa dobiti i shemu jezera (nisam upamtio da li je rečeno Vranskog ili Modrog jezera)... Nekada je ova firma bila vrlo prepoznatljiva i imala jako dobar vozni park i ja se nadam da će se to ipak jednog dana opet , vremenom vratiti jer imaju dobre linije, imaju putnika (iako je činjenica da danas ljudi imaju sve manje novaca, gorivo sve skuplje, a time i karte skuplje, konkurencija velika...), samo treba dobra ruka koja će istom tom firmom dobro i pošteno upravljati...  Imali su Setre 417HDH, Setre 315GT-HD koje su završile u Čazmi....
Ja bih osobno volio da njih kupi Veolia, tj. Panturist Veolia o čemu se već godinama nagađalo, ali nikad se nije obistinilo...  I da se taj vozni park sa dovoljnim brojem vozila , marke Neoplan, Setra i Mercedes (nema Imoćana bez mercedesa Cheesy) obnovi... Činjenica je da oni nemaju dovoljno vozila i neprestano su na linijama, ne gase se...  Srediti kvar jednog vozila, opiturati jedno vozilo, što je nužno za održavati vozila je gotovo nemoguće jer moraš održavati linije, moraš voziti, a s druge strane nema se para.... Takva situacija je u ovo krizno doba i u većini domaćinstava, pa tako i u ovoj kući Autopoduzeća Z. Imotski koja hrani i radnike i njihove obitelji, samo što njihova je kriza počela puno ranije nego globalna kriza....
« Last Edit: January 23, 2012, 02:48:42 by tomo » Logged

jozip
Putnik
*

« Reply #76 on: February 03, 2012, 18:54:11 »

ja mislim da im je bus pun ucenika skliznuo sa cestee kod POSUSJA tako sam citao u novinama

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
Jole
Pješak
*

« Reply #77 on: February 04, 2012, 14:24:31 »

Reka mi drug da su im stigla dva komada Neoplan Skyliner N1122.
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #78 on: February 04, 2012, 14:34:22 »

Sve je to rekla-kazala dok ne dobijemo slike.

tomo
Vozač Autobusa

« Reply #79 on: February 04, 2012, 18:09:47 »

Reka mi drug da su im stigla dva komada Neoplan Skyliner N1122.
Nemaju pare da poprave Citylinera 1116 i Scaniju, a uzeli su dva Skylinera?! Istina je da se o tome šuška unutar firme da se uzme nešta katno, ali te informacije tvog "druga" drže vodu isto k'o i za Vinceka Wink

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #80 on: February 04, 2012, 18:11:28 »

Pa u Vinceka su autobusi već stigli u bazu, tu nema dileme.

Neoplan VIP Class
Aky
Pješak
*

« Reply #81 on: March 06, 2012, 22:36:39 »

Stara dobra vremena a pa šta češ ja se nadam da će opet bit kraljevi na cesti
setraman
Pješak
*

« Reply #82 on: March 11, 2012, 11:38:10 »

a šta mu se dogodilo s retrovizorom
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #83 on: March 11, 2012, 11:47:07 »

Šta nije ...

Neoplan VIP Class
tomo
Vozač Autobusa

« Reply #84 on: March 11, 2012, 19:23:10 »

No pa pogledaj da ga nije imao ni sa slike od 01.03.2012., a ako pogledate i onu snježnu sa danas.hr nema ga ni tamo... Jednom izgubljeno - zauvijek izgubljeno...  Cheesy Samo nitko se ne može načuditi šta su oni uspjeli napraviti Setrama...

Aky
Pješak
*

« Reply #85 on: March 22, 2012, 21:47:38 »

Ovi je čistija snijeg ove zime i probijao nanose kad je bila kriza u ralicama Huh?
tomo
Vozač Autobusa

« Reply #86 on: May 08, 2012, 17:30:27 »

Autopoduzeće Z. Imotski je prodano! Evo ekskluzivno objavljujem ime novog vlasnika - Mate Jujnović (Promet d.o.o. Makarska)

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #87 on: May 08, 2012, 17:51:21 »

Prvo, nadam se da će briga o vozilima biti bolja
Drugo, zna li se jel naziv firme ostaje ili...
Treće, nisam baš upućen, al jesu li bili u stečaju, dugovima ili nešto pa je firma prodana?

tomo
Vozač Autobusa

« Reply #88 on: May 08, 2012, 17:58:43 »

Ja vjerujem da će biti puno bolja briga o vozilima - ako pogledamo vozni park Prometa....
Drugo, ne vidim razlog da se mijenja naziv firme, ali sve ćemo vidjeti u toku....
Treće, dugovi, razjebali ih malo Zovko, malo ovaj iz Hercegovine što drži Autoprevoz Mostar, vozačima tek nedavno isplačena plaća za 12.mjesec prošle godine, treba ići na put, oni nemaju s čime točiti gorivo... Nije bio stečaj, ali je stanje bilo očajno u firmi...
Sad se eto samo treba nadati da će im ovo doći kao slamka spasa, a ne kao Autoprijevoz Sinj gdje je istoimeni gazda prepisao na sebe sve šta valja - linije i nekretnine, a onda ide prodavat Autoprijevoz....

im
Pješak
*

« Reply #89 on: May 08, 2012, 21:34:29 »

ode cila dalmacija u ljubičasto  Grin
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Go Up
  Print  

Jump to: