The_Dubster
|
|
« Reply #60 on: May 07, 2013, 15:58:27 » |
|
Napokon prava slika
|
|
|
|
|
|
|
Hasan_N
Pješak
|
|
« Reply #61 on: May 14, 2013, 15:17:11 » |
|
Jeli ovo najbolji autobus u kantonu ili ima neko bolji i ocuvaniji!!!
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #62 on: May 14, 2013, 15:46:57 » |
|
Pa sad... Teško je reći da li je najbolji, ali je sigurno jedini u BiH i šire (još jedan ima u Crnoj Gori).. Prema mome nekom skromnom mišljenju, Travego ili Setra stara 7-8 godina su bolji od novog ovakvog autobusa.. (Ako ćemo računati Prošića jer je i on iz USK, onda su Prošićeve mašine daleko bolje). Ali to ništa ne treba da umanjuje atraktivnost ovog autobusa, kolega mi je s njim išao u Rijeku na otvorenje džamije, kaže da je bus pre pre predobar, udoban, tih, klima odlična, ma extra, svaka čast za firmu, nije to Setra, Neoplan ili Mercedes, ali je i dalje odlično vozilo...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Hasan_N
Pješak
|
|
« Reply #63 on: May 14, 2013, 16:59:24 » |
|
Hvala na odgovoru.lp
|
|
|
|
|
|
|
Cazin88
Pješak
|
|
« Reply #64 on: May 28, 2013, 08:36:12 » |
|
Posto je nisam mogao staviti u NEUSPJELE FOTKE evo postavio sam je ovdje... Samo da nisu auta parkirana,bila bi prava fotka... http://i42.tinypic.com/2ypasms.jpg
|
|
« Last Edit: May 28, 2013, 08:36:55 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
VDL
Putnik
|
|
« Reply #65 on: June 01, 2013, 14:27:20 » |
|
Scania je nešto u kvaru 4 dana je kod kuce , Beganovic je neki dan isao umjesto nje u Njemacku .
|
|
|
|
|
|
|
europabus-optima
Pješak
EUROPABUS
|
|
« Reply #66 on: June 06, 2013, 00:11:50 » |
|
hvala na lijepim rijecima o scania busu , nezelimo da se poredimo niti da podcijenjujemo druga vozila nasih prijateljskih companija , jer nama za nase potrebe odgovara samo nov bus i garancija te full kasko euro 5 motor jer vrsimo takav vid prevoznistva na medjunarodnim linijama .... sa prosicom se nemozemo ni porediti jer je on GMBH tj njemacka firma ... a mi domaca ......
scania je osposobljena i sitnica je u pitanju bila ...tako da nema panike sve je pod kontrolom...savremena elektronika..... i pravi nove kilometre...
|
|
« Last Edit: June 06, 2013, 08:28:49 by The_Dubster »
|
|
Usluge prevoza Sanski Most-Munchen Sanski Most-Zurich Sanski Most-Frankfurt Mostar-Dortmund
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #67 on: June 06, 2013, 21:25:27 » |
|
Evo par fotografija vozila ovog prevoznika. Fotografije putem e-mail dostavio sin vlasnika ove firme, Anel, te koristim ovu priliku da mu se na tome zahvalim ispred BHBus.net tima. I pored fotografija napisao nam je i nekoliko rečenica, sažetak uopšteno o ovoj prevozničkoj firmi... Vlasnik Fadil Dautovic, Cazin. Firma osnovana prije 1,5 godinu. Vozači, trenutno, koji obavljaju vožnje, ture vozilima Europabus Cazin, Fadil, Anel i Alen DAUTOVIĆ. Familijarni obrt. Linije Sanski Most - Munchen (DE) 3 puta sedmično, i to dani polaska su Utorak, Četvrtak i Petak iz Munchen-a, a Četvrtak i Nedjelja iz Sanskog Mosta. Sa datumom 15.06.2013 godine, kreće saobraćati i linija Mostar - Dortmund (DE). O tome još detaljnije kada linija uspješno krene saobraćati. Europabus Cazin, može se reći, mlada firma sa velikim ciljem. Pratite i dalje naš razvoj, na ovome se ne planiramo zaustaviti ako Bog da...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #68 on: June 06, 2013, 21:34:45 » |
|
Amare dao si mi odgovor na pitanje koje sam jucer postavio u temi Redovne linije za Njemačku Zadatak za Krajišnike. Da pokušaju otkriti koja firma otvara liniju za Njemačku iz Mostara? Čovjek koji otvara linije zove se Fadil. Nekad radio u Autoprevoz-Busu, za njih prodavao karte u Bihaću i vozio od Bihaća.
A novi član posade je A.Š iz Mostara .. Puno sreće vam želim u poslu, a vozači iz Mostara koji su radili sa Fadilom imaju samo riječi hvale za njega
|
|
« Last Edit: June 06, 2013, 21:37:02 by Setra 417 HDH »
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #69 on: June 07, 2013, 19:34:48 » |
|
A sta ima sve od buseva jel samo skaniju ovu ?
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
neoplan111
Putnik
|
|
« Reply #70 on: June 07, 2013, 20:06:59 » |
|
Imaju 2 skanije identicne.
|
|
|
|
|
|
|
VDL
Putnik
|
|
« Reply #71 on: June 07, 2013, 20:24:07 » |
|
Ne nemaju .Imaju 1 Scaniu i 2 Sprintera.
|
|
|
|
|
|
|
neoplan111
Putnik
|
|
« Reply #72 on: June 07, 2013, 21:23:01 » |
|
Ja danas prosao pored kuce njihove cinimi se da sam vidio skaniju parkiranu bez reklami pored kuce nema nista a ova sto su prije uzeli ima reklamu pa sam po tome zakljucio a moguce je da sam i zamjenio pa kad ude sin od fadila potvrdice.pozz
|
|
|
|
|
|
|
Ante
Kondukter
|
|
« Reply #73 on: June 07, 2013, 22:25:21 » |
|
Sanski Most-Munchen Sanski Most-Zurich Sanski Most-Frankfurt Jeli ove linije funkcioniraju ? neoplan111 da ti nisi nju zamijenio za bijeli Scaniu Irizar .
|
|
|
|
|
|
|
neoplan111
Putnik
|
|
« Reply #74 on: June 08, 2013, 08:22:14 » |
|
Prosao sam kraju kuce brzo ali sam siguran 100% da nije ova s gornji slika jer nema rekla,me moguce je da je taj jer nisam vidio os napred.
|
|
|
|
|
|
|
|