E sad da ja malo olakšam dušu, nakon što sam gotovo sve fotke ovog dijela putovanja postavio, za kraj sam ostavio ovog ekskluzivca.... Za to si dajem pravo jer sam u njemu proveo 11,5 sati putovanja....
Kao što sam već pisao, opet se primjenjuje sljedeća situacija - autobus je došao u 19:15h iz Zagreba i ostao na peronu 3... Vozači koji su došli iz Zagreba, preletili su bus, bacili papiriće, ispraznili koševe i otišli uživati u kavi.... Odmah su promijenili tablu da taj bus ide Osijek - Split - Imotski.... Mrak mi je pao na oči jer sam vidio što su napravili.... Ajde, nikad se nisam vozio sa Supreme-om pa sam očekivao neku bolju varijatnu Man-a.... Ali samo sam se nadao.... Dok su dečki 'ladili jaja na kavi mi smo čekali da dođe presjedanje..... Ok, to znam ja koji sam u to upućen, putnici se ostali uzvrtili šta je to, bus za Osijek je tu, 20:10h je već, a vozača nema.... kad stiže ono malo smeće slovensko, sa tablom Imotski - Vinjani Gornji na peron do nas.... i u tom se pojave vozači famoznog ekskluzivnog Supreme-a.... Oni još se busaju i čupaju neke pakete iz bunkera da bi ga utrpali nekoj budali koja je okasnila u 19:15h i da bi se oni ogrebali o još koju kunicu.... sve to ok... Ova dvojica dotjerali to malo smeće, oni naravno presjedaju u bus za Osijek i oni ga voze... Otvorili bus, uhvatili se odmah paketa, ajd mogu putnici i unutra... već je 20:16h ... mi već trebali biti kod pazara.... Ulazimo u bus, a u njemu smrdi kao u teretani.... ok... riješili su to oni nekako dok su se snašli, polazimo u 20:25h sa AK Split na put... 20:40h već stajemo , ni do ulaza u Solin nismo stigli - treba tenkirati.... Šta su ova dvojica radili ovih sat vremena , da nisu mogli tenkirati bus kolegama??? i tu gubimo 15 minuta... dolazimo u Trogir tek u 21:15h, Šibenik 22:10h, Zadar 23:15h.... Ipak na kraju smo u Osijeku bili, kako to uvijek biva sa Imoćanima, i prije vremena reda vožnje... ne puno ranije, ali stigli smo u 07:28h i hvala im na tome....
Što se autobusa tiče - čisto smeće.... toliko zuji, lupa, galerija se trese i na autoputu.... užas, užas , užas.... ja nisam visok, ali jedva sam ja sjeo koliki je razmak između siceva.... Jedino što ću pohvaliti jesu sjedišta koja su stvarno vrhunski udobna i mekana, ali premali razmak između sjedišta ne dopušta užitak u putovanju... Mislim da je to bezobrazno da za liniju od 800 kilometara tako rade da se bus ni ne prozrači niti očisti kako treba.... Ipak taj put i košta 500-tinjak kuna.... Nismo stoka, sve je to plaćeno...
I još jedna stvar - vozači imaju krevet za spavanje, a ne za guranje paketa u njega.... Ova sjedišta su za sjedenje, a ne za spavanje.... Hrabri su bili dignuti lika i trebu u Biogradu da idu na svoja mjesta,ali kad im je 4 lika od 100 kg i 1,90m pobacalo gore dekicu i jastuk , nije više bilo uopće pitanja zašto su tu sjeli...