The_Dubster
|
|
« Reply #15 on: February 05, 2012, 22:13:20 » |
|
Sretan rođendan i sve najbolje!
|
|
|
|
|
|
|
flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #16 on: February 05, 2012, 22:18:43 » |
|
Sretan rođendan i sve najbolje! I od mene sve najbolje
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
SIKIIIIIdo
Kondukter
|
|
« Reply #17 on: February 06, 2012, 00:05:56 » |
|
takodje srecan rodjendan
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #18 on: February 06, 2012, 00:08:27 » |
|
Sve najbolje!
|
|
|
|
|
|
|
Saško
Kondukter
|
|
« Reply #19 on: February 06, 2012, 00:58:58 » |
|
Hvala momci
|
|
|
|
Niška Banja topla voda za Nišlije živa zgoda
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #20 on: February 06, 2012, 01:33:25 » |
|
I od mene kolega sve najbolje, s blagim zakašnjenjem, nadam se da nećeš zamjerit :S
|
|
|
|
|
|
|
Saško
Kondukter
|
|
« Reply #21 on: February 06, 2012, 02:06:33 » |
|
I od mene kolega sve najbolje, s blagim zakašnjenjem, nadam se da nećeš zamjerit :S
Hvala, daleko od toga da zamerim
|
|
|
|
|
|
|
SIKIIIIIdo
Kondukter
|
|
« Reply #22 on: February 13, 2012, 19:04:27 » |
|
eto slucajno smo se dogovorili i ostvari se plan da se vidimo na pola puta hehe..doguraces daleko, ako se budes nastavio vozati u crvenoj skodi, fabiji ili kako se vec zove
|
|
|
|
|
|
|
Saško
Kondukter
|
|
« Reply #23 on: February 13, 2012, 23:56:24 » |
|
eto slucajno smo se dogovorili i ostvari se plan da se vidimo na pola puta hehe..doguraces daleko, ako se budes nastavio vozati u crvenoj skodi, fabiji ili kako se vec zove A jeste drugar juče sa ćelavim sam bio u Beogradu pa smo se i lično upoznali.
|
|
|
|
|
|
|
Suljo Nakic
Pješak
|
|
« Reply #24 on: February 15, 2012, 15:24:00 » |
|
Dobrodosao...
|
|
|
|
|
|
|
Saško
Kondukter
|
|
« Reply #25 on: February 15, 2012, 22:51:14 » |
|
Dobrodosao... Hvala. eto slucajno smo se dogovorili i ostvari se plan da se vidimo na pola puta hehe..doguraces daleko, ako se budes nastavio vozati u crvenoj skodi, fabiji ili kako se vec zove Eee postoji mogućnost da se crvena zameni metalik sivom dok je crvena na servisu 2-3 dana.
|
|
|
|
|
|
|
Saško
Kondukter
|
|
« Reply #26 on: March 21, 2012, 22:08:50 » |
|
Jel de da ve pitam nešto. S vremena na vreme kako napišem post posle neko vreme on ispari kao nisam ništa pisao ili pa da sam pisao nešto loše, u čemu je problrm? Ja li sam budala da ćutim i gledam kako mi se postovi brišu eto što se nekom ta informacija nije svidela, a da stvar bude gora ono što sam pisao je bilo vezano za prevoznika u čijoj sam temi pisao tj. da je neko vozilo iz voznog parka iznajmljeno ili prodato drugoj firmi, a ne komentar tipa video sam ga juče, jao kako je lep ljubi ga majka i tome slično!
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #27 on: March 21, 2012, 22:16:14 » |
|
Ovaj upit možeš proslijediti administratoru na pp ili putem e-maila da se utvrdi u kojem vremenu i kojim postovima se radi, te da li se to dogodilo, kada, te da se utvrdi da li je bilo razloga za to... S obzirom se zna da moderatori imaju mogućnost brisanja postova, smatram da je ovo pitanje koje možeš riješiti isključivo sa administratorom jer očigledno indirektno prozivaš nekog iz moderatorskog tima, a ja kao dio njega mogu samo u svoje ime tvrditi da nisam ništa uklanjao vezano za tvoje postove, ali kako se sad ne bi svatko ponaosob izjašnjavao, ako jest bio netko od moderatora, javit će ti se na PP, ali preporučujem da svakako napraviš što sam prethodno naveo...
LP,
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #28 on: March 22, 2012, 12:13:58 » |
|
to se i meni desavalo prije dok sam koristio opciju brzi odogovor.kako koristim opcije odgovor i slicno ne desava mi se vise.
|
|
|
|
|
|
|
Saško
Kondukter
|
|
« Reply #29 on: April 18, 2012, 12:28:26 » |
|
Bio sam odsutan ovde jedno nedelju dana sam bio van zemlje i nisam imao pristup internetu, nadam se da mi moji zemljaci i braća po veri neće zameriti što 3 dana kasnije čestitam praznik Vaskrsenja Hristovog! HRISTOS VASKRS..
|
|
|
|
|
|
|
|