Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #120 on: September 25, 2011, 03:21:12 » |
|
dajte novih fotki
Kolega, svako malo dodajemo nove fotografije Avis-ovih autobusa koje mi članovi imamo šansu sresti na putevima na kojim oni saobraćaju, te ih onda i uslikamo i postavimo ovdje na forum u ovu temu Predlažem da i Vi kolega poradite po tom pitanju, slike, pokušajte i fotografisati neke od autobusa sa kojima se susrećete, pa postavljajte ovdje na forum, podjelite sa nama ostalima, to bi nam bilo drago...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #121 on: September 25, 2011, 16:12:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
miricina
Pješak
|
|
« Reply #122 on: September 25, 2011, 18:22:32 » |
|
rado bih al nemam adekvatne aparature al ako sta nađem obavezno cu postavit jer ja sam novi na forumu pa dok se jos uhodam
|
|
|
|
|
|
|
Driver
Pješak
|
|
« Reply #123 on: September 25, 2011, 20:38:13 » |
|
Pozdrav svima ja sam novi clan foruma, vec odavno sam vas gost nadam se da cete me prihvatiti na lijep nacin, ja vam mogu reci o avisovim busevima jer znam ponesto hvala unaprijed
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #124 on: September 25, 2011, 20:40:38 » |
|
Pozdrav svima ja sam novi clan foruma, vec odavno sam vas gost nadam se da cete me prihvatiti na lijep nacin, ja vam mogu reci o avisovim busevima jer znam ponesto hvala unaprijed
niko na ovom forumu nije odbijen svi su prihvaceni sa lijepom dobrodoslicom i tko god nesto nije znao ili mu nije bilo jasno u vezi foruma,tipa postaviti sliku,naci pravu temu objasnjeno je.tako da zelim vam lijep provod na ovom forumu da se odmorite i uzivate....
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #125 on: September 25, 2011, 22:52:20 » |
|
niko na ovom forumu nije odbijen svi su prihvaceni sa lijepom dobrodoslicom i tko god nesto nije znao ili mu nije bilo jasno u vezi foruma,tipa postaviti sliku,naci pravu temu objasnjeno je.tako da zelim vam lijep provod na ovom forumu da se odmorite i uzivate.... I od mene dobrodošlica.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
Driver
Pješak
|
|
« Reply #126 on: September 26, 2011, 12:14:58 » |
|
Hvala svima za dobrodoslicu ja nisam znao pa napisao 3 poruke odjednom izvinjavam se
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #127 on: September 26, 2011, 20:21:45 » |
|
Subota:
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Driver
Pješak
|
|
« Reply #128 on: September 29, 2011, 17:16:25 » |
|
Posto je ovaj Tam 260A116P zavrsio svoju karijeru i vec dugo nije u voznom stanju zasto ga ne izbacite iz voznog parka, kao i fiat M50-A-386 ukolko imate neki od svojih razloga onda nista,...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #129 on: September 29, 2011, 17:27:42 » |
|
zato jer nam treba sigurna i provjerena informacija prije nego što to uradimo... A zašto je Fiat zavrsio svoje?
|
|
|
|
|
|
|
Driver
Pješak
|
|
« Reply #130 on: September 29, 2011, 18:37:59 » |
|
Fiat je zavrsio svoje jer mu je motor pri kraju a inace je kod njega i mjenjac losh nemoze da ubaci u 6-u sto mozete provjeriti kod bilo kod koga poznajete iz Avisa
|
|
|
|
|
|
|
miricina
Pješak
|
|
« Reply #131 on: October 01, 2011, 10:22:40 » |
|
ljudi sacekjte jos malo jer sa avisom se niakd ne zna oni cesto znaju iznenadit pa vratit stara fozila ponovo u vozni park
|
|
|
|
|
|
|
Driver
Pješak
|
|
« Reply #132 on: October 01, 2011, 13:07:13 » |
|
Jucer sam saznao da je fiatova registracija istela i da vise nije u planu za registraciju kao i tam (iz pouzdanih izvora) mada ce fiat tu da stoji jos duze vrijeme zbog dijelova sto nije namjera sa Tamom ,.... a ovaj mercedes se u Avisioj sevisnoj knjizici vodi kao 0304 mada ja mislim da to nije ali eto i kazu da su na njemu imali dosta posla odkada je stigao te i sada mu blokira tocak pri naglom kocenju vise od pola instalacije su mu izmjnulu itd itd da vise ne pisem napisao sam i previse toliko od mene za sada
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #133 on: October 01, 2011, 21:43:13 » |
|
Hvala na informacijama, Fiat i TAM će biti sređeni, a ako ih i vrate u aktivni vozni park, vratimo ih i mi na spisak, nije problem nikakav
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|