danas sam uzeo kartu na AS Zenica za polazak za Sarajevo u 16:30 sa Centrotransom, taj mi bio najrpije, i ja i jos 20tak putnika cekamo na peronu taj bus, medjutim nema ga, kako saznajemo na parkingu pokraj AS se pokvario City i nece biti polaska, nastaje medju narodom frka, ovaj zuri, moram stici u sarajevo u toliko onaj u toliko itd ... i odem ja zamjenim kartu za polazak u 17:10 sa BE, i karta je jeftinija 0,50 studentska, a obicna 1,80 ...
i dolazi bus iz Tešnja za Sarajevo nemal pun, mozda nekih 15 tak mjesta je bilo slobodno, medjutim ljudi iz BE organizuju kombi od BE koji bude u Zenici jer i u Zenici BE ima ispostavu, i da nebi ostao ni jedan putnik u Zenici vozi i kombi, ja sam isao s ovim kombiom na slici ... jer nije bilo mjesta u busu ... a gospoda iz CTS, nije nas mogla ni obavjestiit da nece biti polaska, a kamoli naci alternativno rjesenje ... jos nesto, ljudi iz BE su primali i one sa CTS-ovim povratnim kartama kupljenim u Sarajevu, tako se pridobijaju putnici, nema sta ...