Nenad_KM
Kondukter
|
|
« on: September 22, 2011, 23:13:53 » |
|
E kolege reših malo i da se pozabavim slikanjem pejzaža i ostalih zanimljivosti po Leposaviću i okolini.. Pošto ima dosta slika mislim da je red i da otvorim temu... 23.08.11. Crkva Sv. Vasilija Ostroškog u Leposaviću koja je pre nekih 7 godina sagrađena Uploaded with ImageShack.usUlaz u Crkvu Uploaded with ImageShack.usCrkveno dvorište koje je mnogo lepo uređeno.. Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usMali drveni mostić Uploaded with ImageShack.usFontana koja ne znam zbog čega ne radi.. Uploaded with ImageShack.usNeka bude čisto kažem i ja :wink: Uploaded with ImageShack.usČesma... Uploaded with ImageShack.us
|
|
« Last Edit: October 01, 2011, 00:33:59 by Amar »
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #1 on: September 22, 2011, 23:24:18 » |
|
Brdo Gradac 29.08.11. Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usPogled na grad Leposavić iz sela Ulije Uploaded with ImageShack.usLivada koja vodi ka Manastiru SV. Petke u Uliju inače nekada beše parohijska Crkvica u kojoj su se Leposavci okupljali dok nije sagrađena Crkva Sv. Vasilija Ostroškog Uploaded with ImageShack.usSelo Ulije Uploaded with ImageShack.usPogled na Tvrđan iz Ulija Uploaded with ImageShack.usJalovište ili mesto gde iz RMHK Trepča izbacuju olovnu prašinu, kolokvijumni naziv Pirit Uploaded with ImageShack.us
|
|
« Last Edit: September 22, 2011, 23:35:15 by Nenad_KM »
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #3 on: September 22, 2011, 23:32:47 » |
|
Lijepa reportažica!
|
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #5 on: September 22, 2011, 23:43:30 » |
|
naselje Reka Uploaded with ImageShack.usKuća moga dede nalazi se između 2 mosta, ovog železničkog i na mnogim slikama se vidi jedan žuti most na magistralnom putu Raška - Kos. Mitrovica Uploaded with ImageShack.usSlikano sa autobuske stanice dok čekam bus za Beograd 31.08.11. Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #6 on: September 22, 2011, 23:44:11 » |
|
Lijepa reportažica! Hvala druže ima još!
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #7 on: September 22, 2011, 23:48:27 » |
|
ovog treba...
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #8 on: September 22, 2011, 23:53:01 » |
|
Gradska plaža slikana 31.08.11. jer ranijih dana kad je bilo ljudi kad sam išao na kupanje nisam ni mob. nosio a kamoli aparat ali moram da kažem da je bilo mnogo lepo i zanimljivo u dobrom društvu.. Uploaded with ImageShack.usTeren za odbojku/fudbal na pesku.. Uploaded with ImageShack.usPusta plaža.. nema žive duše Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usPar dana pre ovde je bilo mnogo bolje.. muzika i kafić.. Uploaded with ImageShack.usMost preko reke Ibar koji vodi do graske plaže Uploaded with ImageShack.usReka Ibar slikana sa mosta, moram da kažem i da Ibar nikad čistiji nije bio, čak lepše nego bazen ali problem je predstavljalo to što je bila puštena brana u Gazivodama pa je voda bila ledena.. Uploaded with ImageShack.usZanimljivi detalj sa druge strane mosta Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #9 on: September 22, 2011, 23:55:19 » |
|
ovog treba... Uvek... Inače džabe se dobijala domaća rakija stara srspska šljivovica
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #10 on: September 29, 2011, 22:43:33 » |
|
Evo još 2 slike sa Crkvine jasni ostaci Municipium Dardanoruma-rimskog groblja Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #11 on: September 29, 2011, 22:45:00 » |
|
Još da dodam malo ispravku tamo gde sam napisao Gradac u stvari je Kamilja a Gradac je odmah do Kamilje pa sam ja pogrešio..
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
SIKIIIIIdo
Kondukter
|
|
« Reply #12 on: September 30, 2011, 01:11:32 » |
|
vrlo zanimljive slicice, da je malo bolja situacija da se navrati na neko pivo ili rakiju
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #13 on: September 30, 2011, 01:40:53 » |
|
Stvarno fino urađena reportaža, dosta dobro i u velikom broju popraćeno, dokumentovano fotografijama, što se najviše i traži... Iskreno, imo bi želju, volio bi, napraviti jedno putovanje posjete Kosovu, to sam imao želju i prije nego što sam pogledao ovu reportažu od kolege Nenad_KM, a sad, nakon što sam pogledao i ovu reportažu, ta želja je postala samo još više jača u meni. Te se nadam, da ću u skorijoj budućnosti, uspjeti organizovati posjetu na Kosovo, te isplanirati obilaženje važnijih lokacija na Kosovu, od starih arhitektonskih građevina, prirodnih lokaliteta sa izvorima, lokacijama historijski važnih dešavanja itd, te i sam onda kao Nenad odraditi i dokumentovati to putovanje ovdje na BHBus.net u ovome podforumu za Vlastite reportaže, opise putovanja... Bit ćemo svjedoci da li će se moja želja ispuniti u skorijoj budućnosti, vrijeme će pokazati
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #14 on: September 30, 2011, 02:03:50 » |
|
Stvarno fino urađena reportaža, dosta dobro i u velikom broju popraćeno, dokumentovano fotografijama, što se najviše i traži... Iskreno, imo bi želju, volio bi, napraviti jedno putovanje posjete Kosovu, to sam imao želju i prije nego što sam pogledao ovu reportažu od kolege Nenad_KM, a sad, nakon što sam pogledao i ovu reportažu, ta želja je postala samo još više jača u meni. Te se nadam, da ću u skorijoj budućnosti, uspjeti organizovati posjetu na Kosovo, te isplanirati obilaženje važnijih lokacija na Kosovu, od starih arhitektonskih građevina, prirodnih lokaliteta sa izvorima, lokacijama historijski važnih dešavanja itd, te i sam onda kao Nenad odraditi i dokumentovati to putovanje ovdje na BHBus.net u ovome podforumu za Vlastite reportaže, opise putovanja... Bit ćemo svjedoci da li će se moja želja ispuniti u skorijoj budućnosti, vrijeme će pokazati Hvala, inače sve je relativno jer sad situacija je sve gora ali ja sam opet optimista i nadam se boljem što će ako Bog da biti uskoro... Sledeće planirano moje putovanje za Leposavić je Sveti Aranđel(Krsna slava moje majke) e sad pratim situaciju i čekam da se smiri ali opet 21.11. je daleko.. Leposavić inače mesto koje sam još kao malo dete zavoleo i svaki raspust idem tamo, želja mi je da živim tamo ali kad dođu neka bolja vremena dole! Da dodam samo da su poseta Zvečanskoj Tvrđavi i ova tema u neku ruku povezane jer je i Zvečan takođe na Kosmetu, još je bliži Mitrovici i ima nekoliko lepih slika...
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
|