Setra 417 HDH
|
|
« Reply #345 on: October 16, 2011, 21:35:21 » |
|
meni se cini da je na piku pisalo god proizvodnje '92
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #346 on: October 16, 2011, 22:11:38 » |
|
Mlađi od 92-93 sigurno nije, ima staru instrument tablu...nije ga se bezveze bivši vlasnik riješio, za inostranstvo ipak treba mlađe vozilo.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #347 on: October 16, 2011, 22:13:37 » |
|
i meni je rekao da je 93-e, al... al ovaj bus za nase uslove i vise nego dobar
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #348 on: November 01, 2011, 11:30:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #349 on: November 03, 2011, 20:55:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
MART
Kondukter
KÄSSBOHRER SETRA
|
|
« Reply #350 on: November 04, 2011, 13:23:06 » |
|
Jel ovaj ex PROMET MAKARSKA?
|
|
|
|
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #351 on: November 04, 2011, 13:30:07 » |
|
Jel ovaj ex PROMET MAKARSKA? Jašta i 534 i 535
|
|
|
|
|
|
|
Pex
Putnik
|
|
« Reply #352 on: November 05, 2011, 17:45:36 » |
|
Po meni najbolji Neoplan do sad, lepsi mi je nego novi Cityliner.
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #353 on: November 05, 2011, 18:22:56 » |
|
Po meni najbolji Neoplan do sad, lepsi mi je nego novi Cityliner. turske ratkape pihhh....ma nisam fan troosovinaca osim S 417 HDH ali zaista N 1116 je odlično vozilo. U prncipu Neoplan je išao ispred svog vremena jer kad se sjetim 96/97 godine kad je CTS kupio svoje prove N 116 to je tada bilo "Balkansko čudo" bukvalno, dobro opremljeni, udobni, brzi, tih rad motora, avangardan izgled itd itd. Kod ovoga "sliku kvari" ručica mjenjača koja je ostala prevelika u odnosu na "vrijeme", naravno osim ako se ne radi o EPS mjenjaču. U svakom slučaju dva meni najdraza modela N 116 i njegov nasljednik 1116
|
|
|
|
|
|
|
MART
Kondukter
KÄSSBOHRER SETRA
|
|
« Reply #354 on: November 05, 2011, 18:48:18 » |
|
Po meni najbolji Neoplan do sad, lepsi mi je nego novi Cityliner. turske ratkape pihhh....ma nisam fan troosovinaca osim S 417 HDH ali zaista N 1116 je odlično vozilo. U prncipu Neoplan je išao ispred svog vremena jer kad se sjetim 96/97 godine kad je CTS kupio svoje prove N 116 to je tada bilo "Balkansko čudo" bukvalno, dobro opremljeni, udobni, brzi, tih rad motora, avangardan izgled itd itd. Kod ovoga "sliku kvari" ručica mjenjača koja je ostala prevelika u odnosu na "vrijeme", naravno osim ako se ne radi o EPS mjenjaču. U svakom slučaju dva meni najdraza modela N 116 i njegov nasljednik 1116 Mogli su bar bunkere zatvorit da se nevide ovi odlicni amortizeri sto ih drze kad vec slika ide na forum...
|
|
|
|
|
|
|
Pex
Putnik
|
|
« Reply #355 on: November 06, 2011, 22:33:45 » |
|
Ne znam zasto se neko hvata za obicne amortizere koji drze poklopac od bunkera, i to onog koji se jako retko otvara, tu stoji interkuler. Uglavnom problem naseg drustva je to sto svemu nadjemo zamerke, to sto je autobus u top stanju to i nije tako bitno. Ovaj Neoplan je Autobus za dosta novijeg Tourlinera zato sto je orginal Nemacki proizvod, za razliku ovog sto je sklapan u Turskoj.
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #356 on: November 06, 2011, 23:08:52 » |
|
Meni vala nikad neće biti bolji od Tourlinera, ovaj iako je pravljen u Turskoj je moderniji i savremeniji od N1116. Svi se nešto hvataju Turske, ispade da ljudi prave gore proizvode od Kineza. Ko kaže da ''turski'' Neoplan ili Mercedes mora biti lošeg kvaliteta u odnosu na ''švabu''? Kao eto, oni su bezgrešni i prave savršene proizvode...
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
MART
Kondukter
KÄSSBOHRER SETRA
|
|
« Reply #357 on: November 07, 2011, 19:06:52 » |
|
Ne znam zasto se neko hvata za obicne amortizere koji drze poklopac od bunkera, i to onog koji se jako retko otvara, tu stoji interkuler. Uglavnom problem naseg drustva je to sto svemu nadjemo zamerke, to sto je autobus u top stanju to i nije tako bitno. Ovaj Neoplan je Autobus za dosta novijeg Tourlinera zato sto je orginal Nemacki proizvod, za razliku ovog sto je sklapan u Turskoj.
Nisu to samo obicni amortizeri koji drze samo poklopac vec i puno govore pogotovo na ovoj slici,i sta ima veze stoje tu interkuler koji se neotvara i koja slucajnost da se bas sad otvori,a pojam TOP STANJE JE VELKA STVAR
|
|
|
|
|
|
|
Pex
Putnik
|
|
« Reply #358 on: November 07, 2011, 21:32:49 » |
|
Meni vala nikad neće biti bolji od Tourlinera, ovaj iako je pravljen u Turskoj je moderniji i savremeniji od N1116. Svi se nešto hvataju Turske, ispade da ljudi prave gore proizvode od Kineza. Ko kaže da ''turski'' Neoplan ili Mercedes mora biti lošeg kvaliteta u odnosu na ''švabu''? Kao eto, oni su bezgrešni i prave savršene proizvode...
Neznam po cemu je savremeniji? Nikako ne moze biti bolji, mnogo sam kilometara presao u Touru i u ovom City-u, ta dva modela se nikako ne mogu porediti. Pocev od kvaliteta, pa svega ostalog (mada ni jedan ni drugi se ne mogu pohvaliti udobnoscu) Tourlineru su bunkeri uzasni (kao i Manu LC) dok su ovom veoma prostrani, i veoma znace i ovi bunkeri iznad tockova. I meni je jednostavno mnogo lepsi i drazi. No ukusi su razliciti, nebi ni valjalo da se svima svidjaju iste stvari.
|
|
|
|
|
|
|
Pex
Putnik
|
|
« Reply #359 on: November 07, 2011, 21:34:14 » |
|
Nisu to samo obicni amortizeri koji drze samo poklopac vec i puno govore pogotovo na ovoj slici,i sta ima veze stoje tu interkuler koji se neotvara i koja slucajnost da se bas sad otvori,a pojam TOP STANJE JE VELKA STVAR
Izvini, a sta konkretno govore? Ovde na slici se otvorio, da bi se sa smrkom tople vode oprao, inace se taj poklopac jako, jako retko otvara.
|
|
|
|
|
|
|
|