The_Dubster
|
|
« Reply #780 on: November 30, 2012, 20:13:24 » |
|
Imao je i Hozić pa se desilo šta se desilo... Svemu jednom dođe kraj...
|
|
|
|
|
|
|
dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #781 on: December 01, 2012, 16:31:25 » |
|
Ne rade ništa, što osali privatnici ne rade! Samo me čudi da sebi to dozvole s obzirom da voze za Touring... A za te šibicare, nisu vozači krivi, što vozaju glupe putnike pa ih opale po ušima... To da su vozači u talu s tim šibicarima, čisto sumnjam...
|
|
|
|
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
I pjan i trijezan za volan sam vezan :)
|
|
« Reply #782 on: December 01, 2012, 19:14:03 » |
|
Ako je Bakić šibicar onda svaka čast .... :S
|
|
|
|
|
|
|
dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #783 on: December 01, 2012, 19:44:46 » |
|
Jao zašto se uvijek izvlači iz konteksta ono, što svako želi onako kako njemu odgovara. Jel' ti čovječe vidiš, šta sam ja napisao? Po tebi ja druge optužujem Šta me briga za šibicare, sam si si kriv ako si toliko glup da ti oni izvuku pare. Ponavljam: čisto sumnjam da je bilo čiji vozač u talu s tim šibicarima! A i ne znam, kojeg vraga prave pauze na Plitvica, jedno od najgorih odmarališta, prljavo, staro, nikakvo, fora neka tradicija. Staro, dobro, svima poznato odmarališe cccc A za linije, i stajanja odnosno kupljenja putnika manje više privatnici staju gdje im se ćefne
|
|
|
|
|
|
|
MAN TGA
Pješak
|
|
« Reply #784 on: December 01, 2012, 20:01:48 » |
|
ja sam X puta stao na plitvicama,(privatno) i nikad me sibicari nisu natjerali da kockam il sta vec oni rade , jedan puta tamo 97,sam nekim slucajem vozio za jednog prevoznika i stali smo na plitvicama , kad su usli putnici nakon pauze jedan je bio iskockao jednu sumu novca(poveliku) (isli smo austrija -bih) po mom misljenju je svaki putnik sam kriv jer sibicari nikog ne tjeraju da kocka oni samo "navlace" (igraju izmedju sebe ) e sad ko je pohlepan misli da ce da zaradi i bude pusiona ,tada nadju da je sofer kriv jer je tu stao. p.s ja nemam nikakve veze sa sibicarima zadnjih deset godina prodzem 2 put godisnje pored plitvica
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #785 on: December 01, 2012, 20:22:33 » |
|
Ne lopovi nego oni koji imaju politicku pozadine, a sto se tice Hercegovine, to se vec zna.
da baš tako Globtour je najveći kriminaljeros medju prevoznicima. Muljaju, petljaju sa svim svačim. Naravno BiH je nakaradno skrojena pa mogu to ovdje raditi i na taj način se bogatiti i sl. Naravno sutra da neko "nagazi" Globtour hrvatski političari u BiH će iz toga pokušati izvući nacionalnu odnosno političku pozadinu. Eto "nagazili" ga što je Hrvat a ne što je kriminalac na kvadrat, isto kao što je bio slučaj kad je osuđen Jelavić pa kad je optužen Čović sve se nastojalo predstaviti kao eto ima "neko nešto protiv najmalobrojnijeg naroda u BiH što je naravno besmislica....
|
|
|
|
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
|
|
« Reply #786 on: December 01, 2012, 21:03:07 » |
|
Jao zašto se uvijek izvlači iz konteksta ono, što svako želi onako kako njemu odgovara. Jel' ti čovječe vidiš, šta sam ja napisao? Po tebi ja druge optužujem Šta me briga za šibicare, sam si si kriv ako si toliko glup da ti oni izvuku pare. Ponavljam: čisto sumnjam da je bilo čiji vozač u talu s tim šibicarima! A i ne znam, kojeg vraga prave pauze na Plitvica, jedno od najgorih odmarališta, prljavo, staro, nikakvo, fora neka tradicija. Staro, dobro, svima poznato odmarališe cccc A za linije, i stajanja odnosno kupljenja putnika manje više privatnici staju gdje im se ćefne Možda sam i ja tebe pogrešno skontao,ali drug i ti si podosta pomješao, u zadnjem linku što su objavili šibicari se nigdje ne spominju
|
|
|
|
|
|
|
VOLVO
Putnik
|
|
« Reply #787 on: December 08, 2012, 00:06:58 » |
|
Danas iz Dortmunda novi Sideral debelo kasnijo.Umjesto u 12h on došao u 16.
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #788 on: December 08, 2012, 00:37:16 » |
|
Cekaj ti sutra pa ces vidjet koliko ce kasniti, jucer je u cijeloj EU bio kaos, kao i danas, tako da nista me ne moze iznenadit. Zamisli sto ce biti za blagdane, a jos ako se ostvari i ova vremenska prognoza, da bi moglo bit i snijega za blagdane. Ja znam da je jednom prilikom Touring iz Berlina kasnio vise od 5 sati u dolasku u Sl.Brod, tako da moglo bi biti i takvih ekstremnih slucajeva
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #789 on: December 09, 2012, 01:02:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #790 on: December 09, 2012, 10:37:12 » |
|
AS BIhać.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #791 on: December 17, 2012, 11:17:41 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
|
|
« Reply #792 on: December 17, 2012, 11:32:49 » |
|
Ode "ime" sram fkt da ih bude !!
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #793 on: December 17, 2012, 21:02:00 » |
|
Neko je jednom pitao za vozace koji rade BG. Da ja sad ne trazim i da citiram, eo ovako Pantić, Bulatić i kolega Milovan velika ljudina!!
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
wigec
Kondukter
|
|
« Reply #794 on: December 17, 2012, 21:04:51 » |
|
Bio je taj link neki dan.. sad se bas nesjecam tko je ga stavio..
|
|
|
|
|
|
|
|