flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #255 on: September 08, 2011, 17:32:08 » |
|
Nema od njega nista
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
Nino76
Pješak
|
|
« Reply #256 on: September 08, 2011, 17:47:38 » |
|
kako mislis nema od njega nista???
ps:
izvinjavam se da sam ovdje postovao,ali crnu hroniku nisam nasao na prvi pogled
|
|
|
|
|
|
|
|
Nino76
Pješak
|
|
« Reply #258 on: September 08, 2011, 18:25:01 » |
|
Hvala sad sam skonto
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #259 on: September 08, 2011, 20:55:31 » |
|
Moja iskrena sućut obitelji poginulog suvozača i također želim da se vozač i putnici oporave
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #260 on: September 09, 2011, 10:46:19 » |
|
Vozaču Sejfi neka je vječni rahmet, a porodici, prijateljima i radnim kolegama strpljenje u ovim teškim trenucima...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #262 on: September 09, 2011, 11:01:33 » |
|
E sad ovdje se spominju 3 imena: Bahrija, Sejfulah, i Elvir... Piše da je Bahrija bio za volanom, Sejfo je poginuo, a zanimame da li je i Elvir koji je teško povređen, bio vozač... To bi možda mogao odgovoriti član Nino...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Nino76
Pješak
|
|
« Reply #263 on: September 09, 2011, 12:12:28 » |
|
nije elvir vozio,on je odmarao,bahrija je bio za volanom, elvira su morali sjeci iz autobusa,a bahrija mom. nemoze doci sebi (Sok),kako i ne zamisli sta to za njega znaci covjece.
elvir je operisan i kako i ja znam on lezi u komi,to je sve sto dosad znam,ako se cujem sa hazimom javi cu vise
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #264 on: September 09, 2011, 12:24:41 » |
|
A znači na ovu liniju su poslali tri vozača... E ovo dokazuje onim kretenima što komentarišu svašta na onaj članak iz Dnevnog avaza, kako je gazda Nihad nikakav čovjek, kako mu je bitan samo profit, da ga ne zanimaju odmori i pauze, da su vozači iscrpljeni... i da ne govorim dalje šta su pričali... Dakle, čovjek je poslao tri vozača na tu liniju!!!!!
A tebi Nino hvala na trudu i informacijama iz prve ruke, i od tebe očekujemo i dalje informacije, kao što smo ih dobijali i do sada...
|
|
|
|
|
|
|
Nino76
Pješak
|
|
« Reply #265 on: September 09, 2011, 12:47:18 » |
|
ma pusti bolan budale,to su ti ljudi sto im je Prosic trn u oku,ja sam vise puta isao snima i ljudi prave dovoljno pauza, pa nemozes praviti svaki 100km pauzu,kad bi stigo????jel tako? inace sa vozacama se moze popricati,i ako kulturno pitas da zaustavi,oni ce to i uraditi,one ludjake sa avaza nebi dalje komentarisao jer nemaju pojma o ovom poslu. Sigurno su to oni putnici sto non stop imas snjima problema u voznji,ima ih svakaki,nevjerovatno!
A chef je chef,ljudina ipo,nista drugo.
poz.
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #266 on: September 09, 2011, 13:17:49 » |
|
Pretpostavljam da je Elvir bio u krevetu, kad se nesreca dogodila..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #267 on: September 10, 2011, 13:52:29 » |
|
Mislim da bi naziv trebao da bude Bihać/Calw, a ne Zenica/Calw. Jer je firma iz Bihaća.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #268 on: September 10, 2011, 14:09:31 » |
|
Mislim da bi naziv trebao da bude Bihać/Calw, a ne Zenica/Calw. Jer je firma iz Bihaća.
nazivu se vec raspravljalo adine,jer je jedan moj kolega vozio sa rahmetli sejfom duzi niz godina.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|