Bussess
Pješak
|
|
« Reply #105 on: April 25, 2011, 21:23:40 » |
|
Kolega to nisu busevi konjca-bus to su autobusi bregave trans al nije ni meni jasno sto nisu skinuli natpise konjic busa,sto znaci da je danas u sarejevu bilo i 6 autobusa brageve transa a like su ti super
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #106 on: April 25, 2011, 21:47:45 » |
|
Kolega to nisu busevi konjca-bus to su autobusi bregave trans al nije ni meni jasno sto nisu skinuli natpise konjic busa,sto znaci da je danas u sarejevu bilo i 6 autobusa brageve transa a like su ti super hvala a za te buseve od Bregave ne znam, naljepnice su još od Konjic busa, pa ih kao takve i tretiramo dok ne dobijemo neki dokaz da više nisu u Konjic busu
|
|
|
|
|
|
|
Bussess
Pješak
|
|
« Reply #107 on: April 25, 2011, 21:55:34 » |
|
slazem se s tim,al ja to znam jer se vec duze vrijeme vozim tim busevima na lokalnim linijama,a mozda su samo na posudbi tako izvinite mozda i je grijesim
|
|
|
|
|
|
|
steyr1985
Putnik
|
|
« Reply #108 on: April 26, 2011, 19:34:16 » |
|
To su dvije firme a jedan im je vlasnik tako da po potrebi oni vozila prebacivaju kako im zatreba radi posla.
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #109 on: April 27, 2011, 00:32:56 » |
|
Upravo tako steyr, dvije su fakture, ali nekako kao jedno tijelo..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #110 on: April 30, 2011, 23:04:31 » |
|
Cini mi se da je dosta solidno popunjen..Pretpostavljam da ide iz Zg.
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #111 on: April 30, 2011, 23:15:34 » |
|
Pa zaključujući po onome što se vidi na slici, i ja sam istoga zapažanja... A da, o kojoj je linije ovdje riječ ?
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #112 on: May 01, 2011, 16:28:25 » |
|
Raspitao sam se malo rijec je bilo o liniji za Zg. Danas su im 4 autobusa bila puna u Konjicu, vanredni prevoz..
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #113 on: May 01, 2011, 17:03:18 » |
|
da da zagreb,al inace im subotom ide ovaj autobus al eto isao je prekjucer,valjda radi prvog maja....
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #114 on: May 02, 2011, 01:40:20 » |
|
Pa najvjerovatnije, jer većina prevoznika promjeni režim polaska i dolaska na linijama kada su u pitanju datumi oko praznika, prije praznika i poslije ... Jer na taj način putuje veliki broj putnika, jer većina putuje svojim kućama, da tokom praznika provedu vrijeme sa svojom porodicom...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #115 on: May 03, 2011, 23:22:54 » |
|
Bas cu se raspitati dali je bilo nekog kvara, jer nisam dobio informaciju da jeste, danas u 15:00, 2 njihova puna autobusa otisla za Sarajevo, u 18:15 minuta otisla 2 njihova puna autobusa, u oba stajalo po 15-tak putnika, pretpostavljam da su vecinom bili studenti koji se vracaju na fakultativne obaveze, sa produzenog vikenda...Sad bi im nekad odlazi nekoliko autobusa u SPA, vjerovatno neka EX. a na vanrednim danas su imali 6-7 autobusa, s obzirom da jako dosta rade, realno bi ocekivati i koju prinovu u VP
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #116 on: May 07, 2011, 22:01:11 » |
|
man vozi za zenicu,sto je po meni glupo vise kilometara,losiji bus...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #117 on: May 07, 2011, 22:59:18 » |
|
A nije sve ni u kilometrima, gleda se i koliko bude putnika na kojoj liniji. Na onu liniju gdje je više prometa je logično slati bolji bus bez obzira na kilometražu. Evo jedan banalni primjer, Kantić za Švedsku uglavnom šalje 315 HDH dok za Njemačku redovno piče najnovije Setre 400 jer imaju tu najviše putnika.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #118 on: May 08, 2011, 08:00:09 » |
|
A nije sve ni u kilometrima, gleda se i koliko bude putnika na kojoj liniji. Na onu liniju gdje je više prometa je logično slati bolji bus bez obzira na kilometražu. Evo jedan banalni primjer, Kantić za Švedsku uglavnom šalje 315 HDH dok za Njemačku redovno piče najnovije Setre 400 jer imaju tu najviše putnika. Na obje linije su isli isuzu, samo sto je na liniji za Zenicu isao onaj noviji..
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #119 on: May 09, 2011, 21:21:10 » |
|
Vjerovatno Mostarska medersa...
|
|
|
|
|
|
|
|