Isto tako ne treba biti "krivo" ukoliko se vlastite informacije, tvrdnje pojedinca negiraju od strane drugog pojedinca aktivnog registrovanog člana, zbog toga i postoje ove teme za diskutovanje i iznošenje svojih stavova, tvrdnji i informacija... Nemamo svi iste stavove i tvrdnje, a pogotovo informacije, a o slaganju uopšte da i ne pominjem
... O tome da li ste upravu, lično ja još uvijek neću ništa reći ni da niste ni da jeste, dok taj potez ne ugleda svjetlo dana, dok se autobusi ne pojave na djelu... Istu tu sam ja informaciju imao prije jače od 14-15 mjeseci direktno od gospođe Kantić kada sam bio u posjeti kod njih, pa mi je tu informaciju povjerila i podjelio isto tako s Vama... Uveliko vjerujem da će ovo uskoro oživiti i početi te linije sa radom... Ali pored toga jedno ne mogu još vjerovati, a to je informacija koju je kolega Suljo napisao, iznjeo, a to je da će S 328 DT voziti te lokalne linije
Ici ce 328 dt i mislim sve tri 215 hd dok ne dodu zglobnjaci.........
u što nemogu vjerovati da će se desiti, pored toga što je deker, pa da ide na tim lokalama, znamo kakve su rute na području Tešnja i Jelaha, više da će Neoplani uz 215ke ići dok ne dođu neki autobusi naročito za lokalne vožnje koji će moći to obavljati bez problema sa 215 hd. Jer svi koji u nekoliko prate Kantić Touristik firmu, ozbiljnost, profesionalnost i stanje voznog parka, te kako to vlasnik Mujo Kantić gleda i cijeni i poštuje vozila, čisto sumnjam da će 328 DT pustiti da vozi te lokale, počevši od toga da nije ona za tog područja i tog načina vožnje, jer je u perfektnom stanju taj autobus, nemal pa kao da je potpuno nova, od motora i pratećeg, pa sumnjam da će je Mujo poslati na lokalu da ubrzo strada onako utegnut autobus, pored toga ne znam da li ste bili u toj 328 DT u unutrašnjosti, i ako jeste kada, ja sam u skorije prošlo vrijeme bio, a i prije toga par puta, i danas dan je "cakum pakum" sjedišta, tepisčići, tapacirunzi, WC itd... tako da sumnjam da će se pustiti da se prevoze učenici svakodnevno u tome autobusu, jer će to svakodnevno korištenje od strane učenika koji na kratkim relacijama i ne paze i ne obraćaju pažnju o čuvanju autobusa, već veoma često oštete i određen dio učenika i vandalizmom šmaranja, ne svi, ali uvijek određen dio ima koji fura i ta šmaranja markerima, sprejevima itd... Čisto sumnjam da će ići 328 DT, a zašto sumnjam napisao sam u ovome postu, i mislim da su to "lijepi" argumenti a i logični zbog kojih Kantić neće pustiti taj bus na lokalu. Vjerujem da će Kantić sa 215kama i nabavkom dodatno potrebnih vozila pokriti te lokalne linije na najbolji mogući način i organizaciju, po čemu je Kantić uveliko poznat da je broj 1 po pitanju toga u BiH ako ne i na širem području Balkana...