Goran SK
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #480 on: January 22, 2011, 01:28:16 » |
|
Bravo za slike ! EKSTRA su e sad meni deluje Setra puno,puno lepse sa orginal radkapne serije 300
|
|
« Last Edit: January 06, 2012, 13:27:01 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #481 on: January 22, 2011, 01:41:46 » |
|
Bravo za slike ! EKSTRA su e sad meni deluje Setra puno,puno lepse sa orginal radkapne serije 300 tnx
|
|
|
|
|
|
|
coleman
Kondukter
|
|
« Reply #482 on: January 22, 2011, 13:16:24 » |
|
razlicita su godista, znam da su i one uzimane iz Ulma, sad nisam siguran za sve 300 serije, ali mislim da su sve kupljene nove ...
Nemoj mi vjerovati 100% ali cini mi se da sam na jednoj vidio ispod natpis neke druge firme
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #483 on: January 22, 2011, 22:05:55 » |
|
Ova sa Auto - Puta gdje pretice MAN-a TGA je vrhunska , to se zove , imati osjecaj kad okinut za slikanje
|
|
« Last Edit: January 06, 2012, 13:27:40 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
kilometar
VIP Član
Kondukter
|
|
« Reply #484 on: January 25, 2011, 21:22:30 » |
|
U vozni park dobiti tri Setre 431dt i 417hdh može vrlo mali broj firmi. Odličan potez čini mi se, da se konkurencija ostavi još za par koraka. Čestitke firmi Kantić.......
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #485 on: January 25, 2011, 23:44:14 » |
|
Ne može se ništa reći osim GIGANT !!
I sada ću biti otvoren, svako ko kaže da ovaj forum Kantić ispred svih ostalih se sigurno izjeda od muke i ljubomore jer ova firma sa punim pravom zaslužuje sami vrh kod nas. Čovjek će za koju godinu u voznom parku imati sve Setre 400, i njemu je uvijek putnik bio na prvom mjestu i evo, ove slike sve govore. Ovo su rezultati njegovog načina rada, da bi zaradio moraš i uložit u kvalitetno.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #486 on: January 26, 2011, 10:01:50 » |
|
Ja mu se divim. Jel zna neko možda koliko je koštala ova investicija?
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
kilometar
VIP Član
Kondukter
|
|
« Reply #487 on: January 26, 2011, 10:14:37 » |
|
I sada ću biti otvoren, svako ko kaže da ovaj forum Kantić ispred svih ostalih se sigurno izjeda od muke i ljubomore jer ova firma sa punim pravom zaslužuje sami vrh kod nas. Čovjek će za koju godinu u voznom parku imati sve Setre 400, i njemu je uvijek putnik bio na prvom mjestu i evo, ove slike sve govore. Ovo su rezultati njegovog načina rada, da bi zaradio moraš i uložit u kvalitetno.
Nadovezao bih se na post od Mustafe,naravno,ovaj će forum uvijek podržati i pohvaliti firme koje ulažu u vozni park i sigurnost putnika(kao što je firma Kantić,svakako),ali i isto tako oštro kritizirati i objavljivati propuste i nedostatke bilo koje firme.
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #488 on: January 26, 2011, 11:36:45 » |
|
naravno, i kantic ima propusta kao i svi, znaci nema iznimke, za sve prevoznike ista je mjera, a to sto je on prvi na popisu, nije dzabe, mnogi su mislili da imam udio od kantica za to sto ga toliko stavljam gore i tak to, to nije istina ... razlog je samo sto ja primjecujem profesionalnost i kvalitet rada ...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #489 on: January 26, 2011, 12:05:58 » |
|
Nadovezao bih se na post od Mustafe,naravno,ovaj će forum uvijek podržati i pohvaliti firme koje ulažu u vozni park i sigurnost putnika(kao što je firma Kantić,svakako),ali i isto tako oštro kritizirati i objavljivati propuste i nedostatke bilo koje firme. E to, mi ćemo uvijek praviti reklamu svim prevoznicima, a da li će ona biti pozitivna ili negativna to zavisi od samog prevoznika, jer mi samo istinu iznosimo i nećemo reći ni za koga da je dobar i sve to ako nije i nadam se da će i sami putnici dolaziti do ovih informacija koje će im itekako pomoći kod izbora prevoznika.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Denky Pecanin
Kondukter
|
|
« Reply #490 on: January 26, 2011, 16:35:55 » |
|
Ja sam odusevljen...a prvo mesto na forumu KANTIC zauzima iskljucivo zato sto ima najbolji vozni park u BiH i sire...Jak je Centrotrans, ali po mom misljenju Kantic je jaci...svaka cast jos jednom...ljudi su profesionalci...svi se hvale na njih i zasluzuju da imaju odlicna vozila....
|
|
|
|
|
|
|
aka
Pješak
|
|
« Reply #491 on: January 28, 2011, 21:49:31 » |
|
Cestitke Firmi Kantic!!!!! Nije mala stvar uzeti 3 nove Setre!! Vozni park mu je impresivan i kako sam negdje procitao iza tih ljudi ne stoji apsolutno nitko,niti jedna politika i slicne stvari.Definitivno jedni od meni drazih prijevoznika.....
|
|
|
|
|
|
|
apmo
Pješak
|
|
« Reply #492 on: January 28, 2011, 23:44:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
aka
Pješak
|
|
« Reply #493 on: January 29, 2011, 00:10:07 » |
|
Pa cak i ovi demantiji pokazaju visoku profesionalnost i odgovornost spram javnog mjenja i medija.Kantic je stvarno visoko podigao ljestvicu kvalitete.
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #494 on: January 29, 2011, 01:57:46 » |
|
samo sto je ovo apmo staro 5 godina .. 2006 ... prosle godine 2010 godine se desilo da je u italiji na putu za svicarsku jedan putnik ostao na rashsteti, benzinskoj, kantic se javio medijima u svicarskoj i potvrdio da je se to tako desilo i da se vozaci nisu htjeli okrenuti na nekom izlazu jer su se vec 30 minuta udalji od tog mjesta, kantic je kontaktirao tog gospodina i snjeo troskove naknadnog prevoza avionom itd ... evo ko zna njemacki skontat ce http://www.yasni.ch/ext.php?url=http://www.20min.ch/news/kreuz_und_quer/story/Car-vergisst-Fahrgast-auf-Raststaette-30093687&cat=news
|
|
|
|
|
|
|
|