Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #1365 on: September 01, 2012, 22:12:32 » |
|
Gospođa Kantić objavila ovo na Facebook : KRENITE U NOVU ŠKOLSKU GODINU SA KANTIĆ TOURISTIKOM!!!!! Nove autobusne linije za srednjoškolce iz pravca Miljanovaca, Kaloševića,Jelaha, Oraš Planja,Bobara,Piljužića te Šija i Jablanice do Srednjoškolskog Centra Tešanj i natrag. Informacije o kupovini mjesečnih karata možete dobiti u autobusima Kantić touristika ili u direkciji na telefone broj: 032 663 688 i 032 663 555 A sad i iznenađenje: Prvih sedam dana nove školske godine Kantić touristik srednjoškolce časti besplatnim prevozom. Sa Kantić touristikom u novu školsku godinu krenite sigurno i udobno!
|
|
|
|
|
|
|
Suljo Nakic
Pješak
|
|
« Reply #1366 on: September 02, 2012, 09:14:00 » |
|
Ljudi moji da li sad vjerujete........
|
|
|
|
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
I pjan i trijezan za volan sam vezan :)
|
|
« Reply #1367 on: September 02, 2012, 10:15:14 » |
|
Isto tako ne treba biti "krivo" ukoliko se vlastite informacije, tvrdnje pojedinca negiraju od strane drugog pojedinca aktivnog registrovanog člana, zbog toga i postoje ove teme za diskutovanje i iznošenje svojih stavova, tvrdnji i informacija... Nemamo svi iste stavove i tvrdnje, a pogotovo informacije, a o slaganju uopšte da i ne pominjem ... O tome da li ste upravu, lično ja još uvijek neću ništa reći ni da niste ni da jeste, dok taj potez ne ugleda svjetlo dana, dok se autobusi ne pojave na djelu... Istu tu sam ja informaciju imao prije jače od 14-15 mjeseci direktno od gospođe Kantić kada sam bio u posjeti kod njih, pa mi je tu informaciju povjerila i podjelio isto tako s Vama... Uveliko vjerujem da će ovo uskoro oživiti i početi te linije sa radom... Ali pored toga jedno ne mogu još vjerovati, a to je informacija koju je kolega Suljo napisao, iznjeo, a to je da će S 328 DT voziti te lokalne linije Ici ce 328 dt i mislim sve tri 215 hd dok ne dodu zglobnjaci.........
u što nemogu vjerovati da će se desiti, pored toga što je deker, pa da ide na tim lokalama, znamo kakve su rute na području Tešnja i Jelaha, više da će Neoplani uz 215ke ići dok ne dođu neki autobusi naročito za lokalne vožnje koji će moći to obavljati bez problema sa 215 hd. Jer svi koji u nekoliko prate Kantić Touristik firmu, ozbiljnost, profesionalnost i stanje voznog parka, te kako to vlasnik Mujo Kantić gleda i cijeni i poštuje vozila, čisto sumnjam da će 328 DT pustiti da vozi te lokale, počevši od toga da nije ona za tog područja i tog načina vožnje, jer je u perfektnom stanju taj autobus, nemal pa kao da je potpuno nova, od motora i pratećeg, pa sumnjam da će je Mujo poslati na lokalu da ubrzo strada onako utegnut autobus, pored toga ne znam da li ste bili u toj 328 DT u unutrašnjosti, i ako jeste kada, ja sam u skorije prošlo vrijeme bio, a i prije toga par puta, i danas dan je "cakum pakum" sjedišta, tepisčići, tapacirunzi, WC itd... tako da sumnjam da će se pustiti da se prevoze učenici svakodnevno u tome autobusu, jer će to svakodnevno korištenje od strane učenika koji na kratkim relacijama i ne paze i ne obraćaju pažnju o čuvanju autobusa, već veoma često oštete i određen dio učenika i vandalizmom šmaranja, ne svi, ali uvijek određen dio ima koji fura i ta šmaranja markerima, sprejevima itd... Čisto sumnjam da će ići 328 DT, a zašto sumnjam napisao sam u ovome postu, i mislim da su to "lijepi" argumenti a i logični zbog kojih Kantić neće pustiti taj bus na lokalu. Vjerujem da će Kantić sa 215kama i nabavkom dodatno potrebnih vozila pokriti te lokalne linije na najbolji mogući način i organizaciju, po čemu je Kantić uveliko poznat da je broj 1 po pitanju toga u BiH ako ne i na širem području Balkana... Ma svemu se da stat u kraj, Kantić je dovoljno ozbiljna firma da kad vide jednom da su oštetili bus,drugi put neće sigurno oštetiti mislim na šaranje itd...sretno
|
|
|
|
|
|
|
benjamin
Putnik
|
|
« Reply #1368 on: September 02, 2012, 17:33:12 » |
|
Ide i Setra 328 iz Šija,i Setra 417 iz Jelaha, Setra 317 iz Jablanice, Setra 315 iz Bobara a dvije 215hd iz Miljanovaca i Planja. A u pitanju su CONECTO mercedesi. Tako da kolege su bile upravu. Poslikajte to sutra sve pa neka se uvjere. Ja nemam vremena.
|
|
|
|
Sve hvali al SETRU vozi...
|
|
|
Suljo Nakic
Pješak
|
|
« Reply #1369 on: September 02, 2012, 20:27:42 » |
|
Kolega hvala ti na potpori............
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #1370 on: September 02, 2012, 20:42:35 » |
|
De da mi malo Suljo razjasnimo neke stvari, jer ti očito ideš u krivome smjeru po nekim tvojim zaključcima, niko nije protiv tebe niti ti treba potpora, niti smo ti rekli nešto što se govorilo da nije tako... Svako je iznosio svoje lične stavove i mišljenja... Zato se opusti, meni je drago ako je tako, ali opet vjerujem da S 328 DT dugo ići na tim linijama...
|
|
|
|
|
|
|
Sedin @
Pješak
|
|
« Reply #1371 on: September 02, 2012, 22:06:18 » |
|
Ide i jedan neoplan troosovinac...
|
|
|
|
|
|
|
benjamin
Putnik
|
|
« Reply #1372 on: September 02, 2012, 22:07:38 » |
|
Ovo je samo za početak... Te linije će držati druga vozila... Stižu predviđena vozila za to...
|
|
|
|
Sve hvali al SETRU vozi...
|
|
|
Sedin @
Pješak
|
|
« Reply #1373 on: September 02, 2012, 22:09:14 » |
|
Ovo za 417,ja to nikad ne bih dao da se djaci prevoze u njoj I 317 je previse po meni...
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #1374 on: September 03, 2012, 08:49:35 » |
|
Pa kolega procitaj alo, pise za pocetak, poznavajuci kantica, to ce biti veoma kratko, kad vec imamo informaciju da stizu vozila namjenjena za to.......
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
Eltadei
Pješak
|
|
« Reply #1375 on: September 03, 2012, 15:39:20 » |
|
A i ti Amare prvo kazes kako ne vjerujes da ce 328 DT voziti djake, citiras Suljinu izjavu vezano za 328 DT, a onda kazes kako ne vjerujes da ce se ta Setra dugo zadrzati na toj liniji. Nije bitno koliko ce se ona zadrzati bitno je da je Suljo bio u pravu kada je napisao ono u sta si ti sumnjao. I sutra kad postavim slike vidjet cete da niste bili u pravu.
|
|
|
|
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
I pjan i trijezan za volan sam vezan :)
|
|
« Reply #1376 on: September 03, 2012, 16:01:50 » |
|
Par likova ovdje SMARA !! doslovno SMARA !! šta sad ako je bio upravu? daj mu nobelovca? svaka čast bio si upravu drago nam je da su tačne informacije...328 ce ici na đake ok ići će jednom 2 puta dok ne dođu odgovarajući autobusi za to.... Molim da dalje ne idete u diskusiju i da ne smarate....nisam neke starosti da ovo govorim ali ovdje ima neozbiljnih osoba koje imaju dječije ponašanje i to RAZMAŽENO !!
|
|
« Last Edit: September 03, 2012, 16:03:48 by SlimShady91 »
|
|
|
|
|
Lyon
Putnik
|
|
« Reply #1377 on: September 03, 2012, 16:45:54 » |
|
Upravo tako SlimShady91, svaki dan izadje bar jedan post bio sam upravu, bio sam u pravu, sta sam vam rekao. Ok koliko je puta bio neko drugi upravu pa da je pisao citav forum bi bio zatrpan sa "ja sam upravu". . . . bla bla bla!!!
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #1378 on: September 03, 2012, 21:25:14 » |
|
Ništa brate prebacujem se u školu u Tešanj, samo zbog prevoza. Šalim se. Joj al ova djeca uživaju.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #1379 on: September 03, 2012, 22:00:07 » |
|
Treba momke nagraditi sa titulom kojom posto su bili u pravu, ima li jos ko da im da potporu jer smo mi njih ko´ fol otjerali u laz. Ljudi sta vam je, spustite se malo.
|
|
|
|
|
|
|
|