Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #15 on: August 31, 2010, 00:27:18 » |
|
Ove Dubrave su isto kao i KIM-ovi Neoplani i Setra zreli za muzej. Ali mi je zato jako drago da Steyr ide na krpanje limarije to znači da ga se još dugo ne planiraju riješiti U Bosni se autobusi ne rashoduju, ovdje su besmrtni
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #16 on: August 31, 2010, 02:56:18 » |
|
Ove Dubrave su isto kao i KIM-ovi Neoplani i Setra zreli za muzej. Ali mi je zato jako drago da Steyr ide na krpanje limarije to znači da ga se još dugo ne planiraju riješiti U Bosni se autobusi ne rashoduju, ovdje su besmrtni Ne fakat Muki često sam u Bosni ali ta zemlja i ti ljudi uvijek nađu način da me opet iznenade. Neki dan onaj od Zenica transa bez fara,sad dubrave pa ljudi kaj braća romi voze kad normalan svijet vozi ove kištre?
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #17 on: August 31, 2010, 08:44:53 » |
|
Da živiš u ovom rejonu bilo bi ti jasno, zašto se ovi busevi voze, jer se rudarima ne isplati kupvat mercedese i slično a i zbog terena kakav je i odakle sve radnici dolaze, Dubarava je idealno riješenje. Neće RMU kupit neki MAn Regio pa ga slat u neko selo po radnike gdje je brdo, makadam i slično... Dakle Dubrava je odličan izbor, a i ove od RMU su u pravo solidnom stanju s obzirom na godine... I zamolio bih te bez ciničnih odgovora i vrijeđanja
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #18 on: August 31, 2010, 16:02:14 » |
|
Da živiš u ovom rejonu bilo bi ti jasno, zašto se ovi busevi voze, jer se rudarima ne isplati kupvat mercedese i slično a i zbog terena kakav je i odakle sve radnici dolaze, Dubarava je idealno riješenje. Neće RMU kupit neki MAn Regio pa ga slat u neko selo po radnike gdje je brdo, makadam i slično... Dakle Dubrava je odličan izbor, a i ove od RMU su u pravo solidnom stanju s obzirom na godine... I zamolio bih te bez ciničnih odgovora i vrijeđanja Ja se ispričavam ako sam nekoga uvrijedio,ali te Dubrave su faktički izumrle to su valjda posljednja 2 primjerka koja voze aktivno svaki dan. Po meni je onaj SML dušu dao za te "kozje staze" makadame i ostalo jer je kraći od običnog autobusa a i puno izdržljiviji.
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #19 on: September 05, 2010, 11:04:03 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #20 on: September 05, 2010, 16:09:37 » |
|
Opa, izgleda da su Steyra stavili u pogon...
A koja mu je registracija, ja ne vidim baš, pa da mu promjenim u prvom postu???
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #21 on: September 05, 2010, 16:55:28 » |
|
Opa, izgleda da su Steyra stavili u pogon...
A koja mu je registracija, ja ne vidim baš, pa da mu promjenim u prvom postu???
K77-M-639
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #22 on: September 06, 2010, 13:06:40 » |
|
da
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #23 on: October 08, 2010, 14:56:33 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #24 on: October 12, 2010, 13:56:10 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #25 on: October 18, 2010, 18:29:46 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #26 on: October 22, 2010, 14:40:24 » |
|
Prekjučer razočarenje ! Jednog FAP-a i Iveca rashadovali neznam šta im je :S
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #27 on: October 22, 2010, 16:34:50 » |
|
Važno da Steyr vozi a jedan Iveco više manje nije to ništa
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #28 on: October 22, 2010, 16:36:58 » |
|
Ovako, FAPovi su trebali na rashod još prije 10 godina, to da budemo jasni... A ovaj steyr samo kad bi se prefarbao bio bi ko bombona, a ni je ne kontam šta bi za iveca, pa do skoro je vozio
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #29 on: October 22, 2010, 16:44:26 » |
|
Ovako, FAPovi su trebali na rashod još prije 10 godina, to da budemo jasni... A ovaj steyr samo kad bi se prefarbao bio bi ko bombona, a ni je ne kontam šta bi za iveca, pa do skoro je vozio To ti je FIAT kume nema sreće od toga...Steyr bi mogao na sredjivanje limarije i lakiranje i bio bi ko bombona
|
|
|
|
|
|
|
|