Evo me pored stroja, koji je dovukao Brezane u Jajce:
Jednostavno ovo moram napisati, jer me već počelo uveliko nervirati, šta me nervira, pa to da svako malo mjenjaš ovaj svoj potpis na fotografijama, isto cirkus, pa čemu ta potrebe, šta ti to predstavlja, nije ovo forum za potpise, ti isto kao da na to najviše hoćeš da nam odvratiš pažnju ili šta već hoćeš... I većinom glumiš neku osobu koja je inovativna po pitanju dizajna, radiš nešto ona autobuse, bezveze dangubiš vrijeme jer ono ničemu ne dovodi, ja razumijem uradi par, ali ti što god izgleda radiš, radiš tako da to ide uvijek u krajnost, nema ništa normalno, umjereno... Ali svako malo pri promjeni potpisa se vraćaš na onaj oblik i šablon koji ja od samog početka koristim i koji uviek vješto kopiraš, pa čemu to, daj imaj svoj vizuelni identitet više, najlakše je kopirati, al hajde da kopiraš a ovamo se ne predstavljaš kao osoba inspirisana dizajnom... Dakle evo male analize novog potpisa, boja i obrub slova skinuta skroz, redosljed i informacije iste, samo si malo promjenio ovo "-", čak i ovo sad koristiš "foto : Adin O." , nije ni slično onome "photo Amar K (c)" ... Ma nije ni sekunde... Moram te ovako javno kritikovati, jer sam to radio privatnim putem x puta, ali ništa, opet po svome... Nebi meni to smetalo da ti to ne mjenjaš nonstop, nego nešto to radiš ne znam ti ja ko da je šta, i da, prije ovog potpis je bio onaj "style" sa imenom i prezimenom, sad koristiš i mjesto i datum, te informacije, daj više skontaj se, napravi nešto svoje i da je to tvoje jednom za uvijek, da se naviknemo više, a ne ovako... I da odma se osiguram, znači ovo pišem kao obični član, svoje mišljenje lično, nema veze s mojom admin opcijom niti je kakva opomena ili nešto u tom smislu...