kilometar
VIP Član
Kondukter
|
|
« Reply #15 on: August 06, 2010, 18:06:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #16 on: August 06, 2010, 18:54:21 » |
|
ima ga i na čini mi se 0:59 a inače, spot je sniman na Grbavici u hali koja služi kao parking između ostalih i buseva - Najčešće CP Goražde i Smiljića, a ponekad navrati i Bosna turist. U temi o parkingu buseva ima par slika sa tog mjesta
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #17 on: August 06, 2010, 19:02:19 » |
|
ahahahahahahahaha.....gdje baš nađe parking...trebali su malo više buseve snimiti, koja bi to reklama bila za firmu
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
kilometar
VIP Član
Kondukter
|
|
« Reply #18 on: August 06, 2010, 19:10:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
suikar
Putnik
|
|
« Reply #19 on: August 06, 2010, 21:41:17 » |
|
Došao crnogorac na autobusku stanicu u Beogradu i priđe šalteru te upita službenika: " 'bar dan!Imaš li ti što za Podgoricu?"Upita on. "Ima.Kako da ne.Imaš Lastu u 11h,Strelu u 11:30h i Raketu u 12h!"Odgovori službenik. Tek će crnogorac: " Ooo jado,imaš li ti što na kopnu?!"
|
|
|
|
Veliki fan Ikarbusa.
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #21 on: August 07, 2010, 18:11:15 » |
|
Kineska poslovica: ako je tvoj neprijatelj slabiji, pobijedi ga. Ako je tvoj neprijatelj jači, pridruži mu se. Ako je Vaš neprijatelj Chuck Norris - onda si na*ebao
|
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #23 on: August 07, 2010, 19:03:47 » |
|
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #25 on: August 08, 2010, 12:15:06 » |
|
Došao Amerikanac u Bosnu i čuo on da su Bosanci prirodno glupi. Šteta se on tako i ugleda Muju i pomisli sad će ga zeznut za pare. Kaže on Muji: -Gle prijatelju, ja tebi postavim pitanje i ako ti ne znaš odgovor, ti meni daš 5 dolara. A onda ti meni postaviš pitanje a ako ja ne znam odgovor, ja tebi dam 50 dolara. Misli se Mujo, misli ...i kaže: -Aj može! Pita Amerikanac: -Kolika je udaljenost između Zemlje i Sunca? Gleda Mujo u njega...pojma nema i izvadi 5 dolara i da mu. Strpa Amer pare u džep i kaže: Ajd' sad ti mene nešto pitaj! Pita Mujo: -De ti meni bolan reci, šta je to, ima dvije noge kad ide uzbrdo, a 3 kad ide nizbrdo? Gleda amer u njega, problijedio, pojma nema i izvadi 50 dolara i da mu. Nije mu vrag dao mira i pita on Muju: -Ajd molim te reci mi šta je to? Gleda Mujo u njega, misli, češka se...i izvadi 5 dolara i da mu!
|
|
|
|
|
|
|
|
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #27 on: August 10, 2010, 12:38:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #28 on: August 12, 2010, 00:42:21 » |
|
Traži Mujo posao. Nađe posao za vozača autobusa, ali mu šef kaže da mora voziti i naplaćivati karte. Kaže Mujo da nema problema. Prvi dan na poslu, strmoglavio se on u neku provaliju, razbio cijeli autobus. Dolazi mu šef u bolnicu i pita ga kako je došlo do nesreće, a Mujo odgovori: - Nemam ja pojma, ja sam u zadnjem dijelu naplaćiv'o karte.
Tri su žene igrale golf jednog sunčanog nedjeljnog prijepodneva. Jedna od njih nije bila previše spretna i njezina loptica odleti u šumu. Ode ju potražiti i umjesto loptice pronađe žabu uhvaćenu u zamku.
- Oslobodi me! - reče žaba - I ispunit ću ti 3 želje.
Žena se nije dugo dvoumila. Oslobodi žabu, na što ova kaže:
- Hvala ti, ali zaboravila sam nešto napomenuti. Sve što poželis tvoj, muž će dobiti 10 puta bolje. - Nemam ništa protiv! - bila je zadovoljna žena.
Njezina prva želja bila je da postane najljepšom ženom na svijetu.
- Ali jesi li ti svjesna? - upozori je žaba - Da će tvoj muž postati daleko najljepši muškarac na svijetu? Pravi Adonis. Sve će ga žene proganjati. - Nema problema. Pa ja ću biti najljepša žena na svijetu i on će vidjeti samo mene.
I tako žena postane najljepšom na svijetu. Nakon toga poželi postati najbogatijom.
- Ali to će učiniti tvog muža deset puta bogatijim od tebe. - To me uopće ne smeta. - odgovori žena. - Ono što je njegovo je i moje.
I tako žena postane najbogatijom na svijetu.
- A što je tvoja zadnja želja? - bila je radoznala žaba. - Želim dobiti LAGANI srčani udar!
Pouka pričice je da su žene inteligentne. Nemoj se nikad šaliti s njima! NAPOMENA: Ako si žensko ne čitaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovdje i osjećaj se superiorno.
Ako si muškarac: onda čitaj - (ako baš moraš) Čovjek je imao deset puta LAKŠI srčani udar!
(Pouka pričice je da žene stvarno misle da su jako inteligentne. Pustimo ih nek' tako misle i uživajmo u spektaklu)
P.S. Ako si žensko i još čitaš, ovo je dokaz da žene NIKAD NE SLUŠAJU!
|
|
« Last Edit: August 12, 2010, 01:13:14 by Mustafa YJM »
|
|
|
|
|
kilometar
VIP Član
Kondukter
|
|
« Reply #29 on: August 13, 2010, 16:45:48 » |
|
Rory Gallagher Shadow Play Live http://www.youtube.com/watch?v=GHzOJKn7vncVeliki muzičar............od koga su generacije naših rokera "posuđivale" stvari............
|
|
|
|
|
|
|
|