Mihael_2646
|
|
« Reply #75 on: November 08, 2011, 15:33:35 » |
|
Drage kolege mislim da je došlo vreme da vas napustim pošto sam dobio PP da više ni slučajno ne pišem postove ćirilicom jer se u Srbiji piše latinica!!! Pozdrav koga šta interesuje neka napiše PP odgovoriću!
ma daj brate pusti to.. ima šabana na sve strane, tako nemoj da obracas paznju..kome smeta nek pukne od muke, ja nisam nigdje vidio to da se brani...ali ako se brani nek to neko dostavi na uvid gdje pise da se brani pisati cirilicom.. Pa ni ja ne znam čitati ćirilicu pa mi ne smeta, ne znam tko te tjera odavdje samo zbog tvog pisanja, stvarno bezveze..
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #76 on: November 08, 2011, 15:37:10 » |
|
Drage kolege mislim da je došlo vreme da vas napustim pošto sam dobio PP da više ni slučajno ne pišem postove ćirilicom jer se u Srbiji piše latinica!!! Pozdrav koga šta interesuje neka napiše PP odgovoriću!
ma daj brate pusti to.. ima šabana na sve strane, tako nemoj da obracas paznju..kome smeta nek pukne od muke, ja nisam nigdje vidio to da se brani...ali ako se brani nek to neko dostavi na uvid gdje pise da se brani pisati cirilicom.. Pa ni ja ne znam čitati ćirilicu pa mi ne smeta, ne znam tko te tjera odavdje samo zbog tvog pisanja, stvarno bezveze.. Niko me ne tera odavde to je više moje mišljenje..
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
SIKIIIIIdo
Kondukter
|
|
« Reply #77 on: November 08, 2011, 15:39:05 » |
|
ma ne ides nigdje.. ostajes ovdje, sto bi ti napustao forum zbog nekih debila, nek oni idu
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #78 on: November 08, 2011, 16:35:03 » |
|
To kako se gdje u kojoj državi piše, to nas i ne zanima toliko, ali na ovome forumu je donesena odluka da se piše latiničnim pismom, jer većina posjetilaca foruma čita latiničnu, znači nije ovo ništa ni protiv ćirilice ni protiv pojedine zemlje, nacije itd, nego tako se odluka donjela i to je to...
|
|
|
|
|
|
|
SIKIIIIIdo
Kondukter
|
|
« Reply #79 on: November 08, 2011, 16:47:28 » |
|
nije u pitanju to ko pise i ne pise cirilicom, nego stvar je u tome sto neko nekom skrene paznju na neadekvatan nacin..covjeka je to uvrijedilo u tome je problem uostalom ako moderatorima ovog foruma nije stalo da imaju slike inforamcije itd u interesu foruma..i ako im je stalo do hejtovanja neka covjek ide i to je to
|
|
« Last Edit: November 08, 2011, 16:53:02 by SIKIIIIIdo »
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #80 on: November 08, 2011, 19:20:33 » |
|
Za sad na forumu pauziram sa fotografijama i informacijama za dalje ću razmisliti!
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #81 on: November 08, 2011, 19:51:28 » |
|
Pa ne možemo mi kontrolisat ko šta kome piše privatnim porukama, i vjerovatno cilj tih pojedinaca koji tako i pišu i jeste da se otjeraju članovi koji namdonose slike i informacije, tako da bože moj, na pojedincima je da odluče da li će ostati snama ili pasti pod pritiskom tih pojedinaca kojima je to i cilj..
|
|
|
|
|
|
|
SIKIIIIIdo
Kondukter
|
|
« Reply #82 on: November 09, 2011, 01:41:49 » |
|
ne bi vise da se osvrcem na to, ili da budem advokat, ali mozda je covjeku potrebno izvinjenje evo ja cu mu se izvinuti umjesto cijelog foruma, mada nije to moj posao, i pozeliti mu da ostane i dalje clan ..
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #83 on: November 09, 2011, 10:36:10 » |
|
Izvinjenje je poslano davnih dana. Iako se u prvi mah učinilo pogrešno, mi brinemo za svoje članove i svaki nam je bitan. Mislim da će i Nenad shvatiti to
|
|
|
|
|
|
|
SIKIIIIIdo
Kondukter
|
|
« Reply #84 on: November 09, 2011, 13:40:12 » |
|
svaka cast
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #85 on: November 11, 2011, 15:56:40 » |
|
Društvo malo sam ohladio glavu i odlučio da ipak ostanem član ovog foruma. Trenutno nemam želju da pišem informacije i kačim slike u sekciji gde sam često(i ako možda ima potrebe za time) ali polako sve u svoje vreme. Više nikom ne opraštam preteće poruke makar da je Bog, pa neka bude do kraja i da sam nekolegijalan i nekorektan(mada do sad to nisam bio) držim se svog stava koje će se nekima svideti a nekima ne! Po pitanju pisma ću već da razmislim!
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #86 on: November 17, 2011, 14:54:13 » |
|
Drugari sutra malo idem ka Kosmetu da tamo u ponedeljak proslavim praznik Svetog Arhangela Mihaila a malo da vidim kakvo je trenutno stanje dole! Ne obećavam more slika buseva, možda jedino slike sa barikada i neke pejzaže ako ima mogućnosti za to.
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
SIKIIIIIdo
Kondukter
|
|
« Reply #87 on: November 17, 2011, 16:54:50 » |
|
ma malo nabaci slika sa barikada pa ih baci u reportaze, da vidimo kako to izgleda iz objektiva jednog obicnog gradjanina a ne samo iz novinarskih clanka i srecan put i naravno srecan ti praznik
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #88 on: November 17, 2011, 18:04:54 » |
|
ma malo nabaci slika sa barikada pa ih baci u reportaze, da vidimo kako to izgleda iz objektiva jednog obicnog gradjanina a ne samo iz novinarskih clanka i srecan put i naravno srecan ti praznik Biće pobratime i tih slika.. Hvala. Danas sam saznao da sutra putujem sa Kosmetovom niskom O 303
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #89 on: November 17, 2011, 18:43:34 » |
|
Stavljajte sve što nema veze s politikom, nacionalnim poređenjem itd, znate na šta sve mislim pri tome, jer zna se tematika ovog foruma, tako da nemojte ići u drugim smjerovima, koje bi eventualno dovele do nepotrebne diskusije, koja bi dovela do sukoba između pojedinaca itd... Nadam se da se razumijemo, naravno, ovo je u dobronamjernom smjeru upućeno
|
|
|
|
|
|
|
|