Denky Pecanin
Kondukter
|
|
« Reply #30 on: July 16, 2010, 18:08:49 » |
|
Međeđa prije Višegrada tako je...nekad odmaraju u Priboju, a nekad u medjedji...
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleks_BGD
Pješak
|
|
« Reply #32 on: July 25, 2010, 16:45:27 » |
|
Momci svega imate osim jednog: Glavni momak u voznom parku
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #33 on: July 25, 2010, 20:27:48 » |
|
Alex, moj si covjek....ova ti je za dzambo plakata.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #34 on: July 25, 2010, 21:09:33 » |
|
uljez, uljez xD
šalim se, odlično izgleda, a sad kako li se ponaša...
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #35 on: July 29, 2010, 11:46:38 » |
|
303 Europa
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #36 on: August 07, 2010, 17:24:11 » |
|
I od mene jedna od Benka 92
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #37 on: August 10, 2010, 23:39:22 » |
|
Bio bi red da i ja imam jednu od Benke Sarajevo, 10.08.2010
|
|
|
|
|
|
|
Denky Pecanin
Kondukter
|
|
« Reply #38 on: August 14, 2010, 23:06:38 » |
|
Damire i Mustafa....s obzirom da bus stoji i da ga ne slikate u letu bolje bi bilo da mu pridjete i fino ga uslikate nego da uslikate samo zadnji desni kraj ili ovako iz profila....ako vec stoji uslikajte ga sprijeda, otpozadi, pa i iz profila...ovo vam dobronamerno kazem jer to mozete mnogo bolje da odradite...mislim da sam u pravu, a ako nisam ja se izvinjavam....veliki pozdrav za Vas...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #39 on: August 15, 2010, 12:59:08 » |
|
Damire i Mustafa....s obzirom da bus stoji i da ga ne slikate u letu bolje bi bilo da mu pridjete i fino ga uslikate nego da uslikate samo zadnji desni kraj ili ovako iz profila....ako vec stoji uslikajte ga sprijeda, otpozadi, pa i iz profila...ovo vam dobronamerno kazem jer to mozete mnogo bolje da odradite...mislim da sam u pravu, a ako nisam ja se izvinjavam....veliki pozdrav za Vas... MA evo kolega, ja sam u Sarajevu svake prestupne ....pa nisam ni imao nešto puno vremena da to detaljnije slikam, a inače bih ja napravio najmanje 3-4 fotke ovog busa da sam mogao
|
|
|
|
|
|
|
Denky Pecanin
Kondukter
|
|
« Reply #40 on: August 16, 2010, 00:10:23 » |
|
Damire i Mustafa....s obzirom da bus stoji i da ga ne slikate u letu bolje bi bilo da mu pridjete i fino ga uslikate nego da uslikate samo zadnji desni kraj ili ovako iz profila....ako vec stoji uslikajte ga sprijeda, otpozadi, pa i iz profila...ovo vam dobronamerno kazem jer to mozete mnogo bolje da odradite...mislim da sam u pravu, a ako nisam ja se izvinjavam....veliki pozdrav za Vas... MA evo kolega, ja sam u Sarajevu svake prestupne ....pa nisam ni imao nešto puno vremena da to detaljnije slikam, a inače bih ja napravio najmanje 3-4 fotke ovog busa da sam mogao .....treba ici cesce u Sarajevo...heheheheh...prelijep je grad....
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #41 on: August 17, 2010, 21:51:34 » |
|
Jedna od Benka 92 Za ono da se Detaljnije slikaju busevi , jer stoje sve zavisi od naravi Vozaca kakve je volje , mada oni obicno u Autobusima spavaju ,dok ne povrate turu nazad , il bolje receno ne odsjedaju u hotelima izmedju dolazaka i polazaka , vec svo to vrijeme provode u ili okolo Autobusa
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #42 on: August 17, 2010, 23:38:39 » |
|
za benkine vozace nije to tacno, imaju iznajmljen stan na Velesicima, i tu oni odu odspavati par sati i onda nazad turu ... licno mi rekli tako vozaci ...
|
|
|
|
|
|
|
Denky Pecanin
Kondukter
|
|
« Reply #43 on: August 19, 2010, 14:51:37 » |
|
za benkine vozace nije to tacno, imaju iznajmljen stan na Velesicima, i tu oni odu odspavati par sati i onda nazad turu ... licno mi rekli tako vozaci ...
to vazi i za Kimmelove i Gameksove vozace...s tim sto ponekad ostanu u busu jer im je mucno da idu do stana...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|