Eeee a smederevska policija je skroz druga priča.. prošlo leto vraćam se ja iz Kuršumlije.. naravno na suvozačkom sedištu, izašli iz Smedereva i penjemo se na most preko Dunava ograničenje 60 km/h a mi smo pičili oko 70.. kad smo stigli na pola mosta vidim ja pored beli auto ko će drugi neg polizajci
Ja gledam i reko murija.. al majstor ko da je stavio ciglu na gas
Zaustave oni nas sve ljubazno sa nama i zvali lika što je vozio da izađe tamo vamo pokazali mu koliko je radar zabeležio i kažu teraj al više da se ne ponovi.. Vraća se u bus i smeje se.. kaže dobro smo prošli
Kažu da je taj Milicajac koji je zaustavio ovu posadu u Koceljevi najgori u tom kraju.. i ako prekoračiš 1 km/h ima da te maltretira..
ma razumjem ja da krsenjem propisa u sabracaju ugrozavas i sebe i druge,ima policajaca koji oproste i onih koji ne oprastaju i treba da se kaznjava savki prekrsaj, jer i ja sam vozac i kad me kazne jednom, dvaput, triput, svako pravilo se pocne postovat
ali ovo je brate dragi tuca i jel se ovako pise kazna, ako vozac odbija ti mu napises posaljes postom i cao,a ne valjaju se po asfaltu
.. i ako tom policajcu to nije prvi puta, sta trazi on u policiji i ko je taj nadredjeni koj ga ostavlja na poslu poslije ovakvih stvari, ovo bi u nekoj uredjenoj drzavi bio skandal nad skandalima, ne da bi policajac izgubio posao, nego bi i njegovi nadredjeni snosili posledice..
ali svi smo mi daleko od uredjenih drzava