The_Dubster
|
|
« Reply #30 on: May 21, 2011, 21:58:52 » |
|
Ja sto obećam - to i ispunim Dosad su se neki i imali prilike uvjeri u to... Samo mi žao što sam Mustu dva put promašio u Sarajevu
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #31 on: May 21, 2011, 22:45:11 » |
|
Ti uvijek promašiš ono što valja Možda ću sutra dočekati Tomu nakratko na pauzi u Doboju, samo mu moram javit da sredi stajanje xD
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #32 on: May 22, 2011, 00:59:30 » |
|
Zasluzio je da bude u predsjednickom hehe..Jbg da sam znao dosao bi i ja u Sarajevo imao sam cijeli vikend slobodan :/ nadam se da ce biti jos prilike
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #33 on: May 22, 2011, 04:36:43 » |
|
Nadam se da se lijepo proveo druže u našem glavnome gradu, ja kako već znaš nisam bio u Sarajevu, još uvijek nisam, jer sam morao doći kući u Gračanicu na zdravstvenu kontrolu, ali siguran sam i ubjeđen da ćemo se vidjeti u što skorije vrijeme, lokaciju trenutno ne znam, moguće u Osijeku, doći ću u posjetu pa da pijemo kafu, ali samo dok malo obaveze sa fakultetom završim, jer sad je kraj semestra i onda ispiti, pa tek onda poslije toga će to najvjerovatnije biti... Pozzz
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #34 on: May 22, 2011, 18:12:41 » |
|
Mnogo mi je žao što nisam napravio sačekušu u Doboju. Kasno sam dobio dojavu na tel. a očekivao sam vas tek oko 20 h. Vjerujem da je izlet bio fantastičan.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #35 on: May 22, 2011, 22:10:00 » |
|
Nek je tebi žao koliko hoćeš, dužan si mi 5 KM (može zamjena za porciju ćevapa ) za uzaludne sms-ove... Evo, kao što vidite vratio sam se... Hvala Dubsteru što je prenio neke info u moje ime , a najviše mu hvala na lijepom dočeku i još boljem druženju...Bilo je prekrasno, ali prekratko... Sve što je lijepo, uvijek kratko traje. Bit će aBd tokom večeri reportaža objavljena. Možda neke čudi što će biti u tome i dijelova Sarajeva, ali to će biti moj doživljaj o Sarajevu, a ujedno reportaža će biti urađena i zbog T.A. Panturist što sam obećao kojoj će biti proslijeđen link na temu... Strpljenja malo ću Vas zamoliti dok to bude sve raspoređeno i uređeno. Što se slika tiče, ima ih 300-tinjak, a od toga podosta i autobusa - Kantić, Biss, Transturist, Centrotrans, Bosnaexpres Doboj Jug, Sjaj, Jelinak, Jukić, Avis, Bregava, Zenicatrans, itd. uz podosta i hrvatski te inozmnih prijevoznika...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #36 on: May 22, 2011, 22:26:41 » |
|
ma nek je tebi bilo super i drago mi je da nisam zakazao... 'em sam te najeo, napio, prohodao a imao si sta i slikat prvo odmori pa onda slike će doć na red i jesam vas zbuio sve kad sam vas slikao na putu prema hotelu hahahahaha stali i vozač i vodič u mene al kasnije sam izazvao smijeh kod nekih koliko sam vidio
|
|
« Last Edit: May 22, 2011, 22:28:26 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #37 on: May 22, 2011, 22:45:14 » |
|
ma nek je tebi bilo super i drago mi je da nisam zakazao... 'em sam te najeo, napio, prohodao a imao si sta i slikat prvo odmori pa onda slike će doć na red i jesam vas zbuio sve kad sam vas slikao na putu prema hotelu hahahahaha stali i vozač i vodič u mene al kasnije sam izazvao smijeh kod nekih koliko sam vidio Pitao je Stipan samo da li si to ti bio, kad sam mu rekao da jesi, samo je odvalio - a kad si ti prije tamo stigao.... A što se vozača tiče - samo slikaj brate... ja te nisam odmah skužio, ali imam jednu "baba Vangu" koja sve registrira i odmah me lupa po ramenu - "e eno ti onaj tvoj prijatelj, ey, vidi tamo" heheheheh
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #38 on: May 22, 2011, 22:48:03 » |
|
ma nek je tebi bilo super i drago mi je da nisam zakazao... 'em sam te najeo, napio, prohodao a imao si sta i slikat prvo odmori pa onda slike će doć na red i jesam vas zbuio sve kad sam vas slikao na putu prema hotelu hahahahaha stali i vozač i vodič u mene al kasnije sam izazvao smijeh kod nekih koliko sam vidio Pitao je Stipan samo da li si to ti bio, kad sam mu rekao da jesi, samo je odvalio - a kad si ti prije tamo stigao.... A što se vozača tiče - samo slikaj brate... ja te nisam odmah skužio, ali imam jednu "baba Vangu" koja sve registrira i odmah me lupa po ramenu - "e eno ti onaj tvoj prijatelj, ey, vidi tamo" heheheheh Jel opet bila kakva baba Slavica ili Kata (znas na sto mislim)
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #39 on: May 22, 2011, 22:48:24 » |
|
a ja ti bas pisao sms i napisao al se nesto za*ebo oko primatelja poruke pa nisam na vrijeme poslao, napisao ti da sjedes ili bar da stojis naprijed da vas uslikam, kad vi idete. sreća pa vas je uhvatilo crveno i nije bilo tramvaja a znas mene, imam Sarajevo u malom dzepu, brzina je moja vrlina
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #40 on: May 22, 2011, 23:10:38 » |
|
ma nek je tebi bilo super i drago mi je da nisam zakazao... 'em sam te najeo, napio, prohodao a imao si sta i slikat prvo odmori pa onda slike će doć na red i jesam vas zbuio sve kad sam vas slikao na putu prema hotelu hahahahaha stali i vozač i vodič u mene al kasnije sam izazvao smijeh kod nekih koliko sam vidio Pitao je Stipan samo da li si to ti bio, kad sam mu rekao da jesi, samo je odvalio - a kad si ti prije tamo stigao.... A što se vozača tiče - samo slikaj brate... ja te nisam odmah skužio, ali imam jednu "baba Vangu" koja sve registrira i odmah me lupa po ramenu - "e eno ti onaj tvoj prijatelj, ey, vidi tamo" heheheheh Jel opet bila kakva baba Slavica ili Kata (znas na sto mislim) Bio je Stipan... malo mi dignio tlak u par navrata...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #41 on: May 23, 2011, 10:09:52 » |
|
posebno me raduje što si imao poprilično premijera iz BiH, koje ni mi iz BiH dosad nismo imali da napišem ovdje, da ne pišem na svaku temu xD
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #42 on: May 24, 2011, 01:10:34 » |
|
posebno me raduje što si imao poprilično premijera iz BiH, koje ni mi iz BiH dosad nismo imali da napišem ovdje, da ne pišem na svaku temu xD Eto prijatelju i meni je drago da sam i na taj način pomogao Malo je slabije pokriveno to područje kad Mustafa nikud da mrdne od dobojske AS, ali ja sam imao i sreće u par navrata..... Što reći nego da sam spojio ugodno s korisnim
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|