Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #120 on: October 16, 2010, 00:29:29 » |
|
koliko sam upuećn, 6 novih skylinera će biti dodijeljeni nekim prevoznicima da ih oni testiraju godinu dana... pa sad... kakve su vjerovatnoće da će jedna od tih 6 biti CTS? Volio bih da ga vidim u BiH ali teško... a i naše ceste su grozne za takav bus, pa te linije unutar BiH otapadaju... A mislim da CTS nema liniju za vani, osim kad su praznici, da mu ima toliko putnika da se šalje skyliner... al kao što rekoh vrijeme će pokazat da li će išta doći i ako dođe šta će to biti Nisam rekao za najnovijeg sky-a vec prezadnju generaciju... A nisi vidio da je gore navedeno da bi mogli kupiti dva NAJNOVIJA Neoplana?
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #121 on: October 16, 2010, 12:27:46 » |
|
aaa, ovi jos nisu poceli sa proizvodnjom, ovo sto je najavljeno 6 ti sky-a to nece biti prodato, vec ce to biti kao probni autobusi...Znaci nije to serijska proizvodnja, i u koliko bude tih autobusa ja mislim da bi mogli biti citylineri ili skylineri...pozz
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #122 on: October 22, 2010, 22:42:06 » |
|
220-J-680 Steyr SFL 11HUA 285 nema u VP
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #123 on: October 23, 2010, 19:22:18 » |
|
sad će biti, hvala na obavijesti
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #124 on: October 31, 2010, 20:14:23 » |
|
evo malo šaram netom i odem na CTS-ov web, i gledam nešto sa bratom i skontamo kako je ustvari sajt siromašan. Za razliku od nekih komšijskih, npr. prevoznika iz HR, CTSov web je jako siromašan. Ko da ga je radio neki osnovac... Linije su urađene poprilično jednostavno, kao i sam sajt, slova isto tako, nekim glupostima su posvetili tabove, a nigdje tabova kao što je npr GALERIJA da ljudi vide s čime raspolažu (mada bi opet bilo 10 slika i to 8 slika Starlineri al o tom potom), i tako dalje i tako dalje...
Uglavnom, jako loše web sajt za jednog ovakvog prevoznika, po mom skromnom mišljenju
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #125 on: October 31, 2010, 20:40:43 » |
|
Listajući CTSov bilten za mjesec septembar, naiđem na jednu zanimljivu sliku... naime sliku koju sam podavno postavio na autobusi.org, a to je Steyr iz PJ Ilijaš, završila je u tom biltenu... Drago mi je radi mene, jer je baš moja slika, ali i krivo što niko nije pitao za dopuštanje, a i da je pitao ne bih ništa mogao, jer sam otamo banovan, obrisan i šta već ne... Malo su samo sliku editovali sa bojama, te kraćenjem slike, jer sam slikao mobitelom, pa se vidio datum. Ali svakako dokaz da se naš rad prati i izgleda cijeni
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #126 on: October 31, 2010, 23:17:46 » |
|
Ma ljudi dragi šta vam je...treba biti ponosan ako neko važan upotrijebi vaše slike jer to znači da ste obavili dobar posao...dosad niko od medija nije koristio moje slike ali bih volio i ne moraju me pitati za dozvolu jer nisam ja tamo neki umjetnik, to mi je samo hobi i bio bih ponosan na to.
Nego, web sajt im je nikakav, nema nikakvih informacija :S
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #127 on: November 01, 2010, 22:46:06 » |
|
još jedno bacanje prašine ljudima u oči iz CTSa, sad da li svjesno ili nesvjesno... naime, kad su ovi manovi trebali doći svi mediji su pisali kako su motori euro III, a sam CTS u svom biltenu objavi sliku gdje se vidi da su zapravo euro II
|
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #129 on: November 05, 2010, 15:59:32 » |
|
Gledao sam ovaj klip, stvarno... :S A Transliner opet danas osto u kvaru, opet Bosanko bio u akciji
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #130 on: November 12, 2010, 22:04:02 » |
|
samo da kažem da novi MAN(ekeni ) voze i za Pale
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #131 on: November 19, 2010, 15:50:27 » |
|
već par dana transliner gbr 443 vozi liniju za Ilijaš, a inače je vozio Sarajevo-Vareš i Sarajevo-Raštelica
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #132 on: November 22, 2010, 01:44:22 » |
|
Ima li ista tim prinovama u CTS-u, ja sam nesto cuo da bi u jos nekim sejarijevim firmama moglo biti prinova, osim CTS-a
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #133 on: November 22, 2010, 10:04:04 » |
|
od one informacije kada sam napisaoda stižu dva Neoplana nemam ništa. Vjerovatno je sad do administracije i papirologije... Vjerovatno će možda i Bregava uzimat preko Sejarija...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #134 on: November 23, 2010, 12:15:56 » |
|
nije Bregava Sejarijeva firma pa da mora od njih kupiti, tako da cisto sumnjam da ce ici u kupovinu preko njih...
|
|
|
|
|
|
|
|