bhbus.ba
November 25, 2024, 00:45:36 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14   Go Down
  Print  
Author Topic: BHBus Forum & Portal - Opcije, Mogućnosti, Komentari, Prijedlozi  (Read 54952 times)
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #60 on: October 25, 2011, 19:38:50 »

Također i ja isto ničiji post nebi sakrio, sve čitam... Eh zato nemojte dizati bezveze tenzije, ko bude želio da koristi tu opciju koristit će je, mi ostali nećemo imati ništa stim, niti će se ticati nas šta... Bespotrebno bespotrebn diskusija o tome... Ja ako se odlučim to plasirati, ukoliko uspijem to napraviti kao prvo itd... To je moja odluka i ja većinom i mjenjam stvari kako ja mislim, tako mnoge stvari, većina tih promjena je naišla na pozitivno reagovanje od strane Vas članova, neke su bile i kiks, pa možda i ova bude pozitiva a možda i kiks, vidjet ćemo ako dođe do toga da i tu opciju plasiram/omogućim na forumu. Što ne znači da će tako i biti, da ću tek tako na osnovu što je to kolegica predložila ja odma i uraditi, izanalizirat ću ja to određen vremenski period kao i sve do sada, zato bez brige, nećete biti oštećeni ni u kome pogledu...

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #61 on: October 25, 2011, 20:02:10 »

Niko ne dize tenzije, samo iznosim svoje misljenje, koje moze biti prihvaceno ili ne, ali je moje.

tomo
Vozač Autobusa

« Reply #62 on: October 25, 2011, 20:50:47 »

Tko hoće i ovako i onako gleda što sam napisao, objavio i slično. Koga to ne zanima, kako je već spomenuto u pregledu postova vidljivo je tko je pisao i ne mora ni pogledati... Ja ću po svom mišljenju i savjesti reći da bi to bio gubitak utrošenog vremena kojeg admin ionako gotovo nikad nema, ali opet to ne radim ja tako da mi je svejedno.  Još će biti ideja s vremenom, bitno je da se na ovaj način iznose mišljenja i vodi diskusija, što je jako dobro... Tako da nema potrebe nekog prozivati djetetom i govoriti da diže tenzije ukoliko iznese svoje mišljenje...  Grin

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #63 on: October 25, 2011, 21:56:56 »

tomo, pametno zboris Roll Eyes

svakako je dobro sto ima prijedloga i sto se clanovi ukljucuju aktivno u rad Smiley

Mihael_2646
Vodič puta

« Reply #64 on: October 26, 2011, 15:43:48 »

Ne sviđa mi se ova Fejs opcija Sviđa mi se, zato što kad lajkam jedan post automatski mi sve lajka.

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #65 on: October 26, 2011, 16:38:07 »

Pa da, to Vam je za lajkanje tema opcija, a ne pojedinačnih postova...

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #66 on: November 13, 2011, 08:03:33 »

Dakle, opet sam uhvatio vremena i malo inspiraciji pustio tok, te sam u ove rane jutarnje sate, "crne" nedelje, ubacio neke novine, funkcije, cake na naš BHBus.net forum, a sve radi lakšeg, boljeg, efikasnijeg načina korištenja foruma od strane svih posjetilaca... Pa evo idemo šta sam odradio, nekima će možda ovo biti ništa posebno, a nekima će biti olakšica za korištenje foruma i bit će zahvalni i zadovoljni sa novinama... idemo :

1. Uređivanje korisničkog profila
Prilikom uređivanja Vašeg korisničkog profila, sada prilikom uređivanja SIGNATURE/POTPISA Vašeg profila, odradio sam stvarčice kako bi lakše sastavljali Vaš potpis profila, a to najviše iz razloga da Vaši potpisi budu u potpunosti ispravno postavljeni kako se kasnije nebi javljalo neravnomjernost slova, slike, ne funkcionisanje slike itd... Dakle sada ovako izgleda sa dropdown dugmadima, samo izaberete željeno i to je to Wink
Ovako to sada izgleda :

2. NOTEST Bločić na Vašem osobnom profilu
Također kada posjećujete Vaš korisnički profil, panel, tablu profila, sada imate i opciju koju sam dodao, pa nekome sigurno će biti od pomoći, dakle notes bločić u kojem svaki pojedini član može pisati svoje zabilješke, tipa šta treba sljedeći put kad posjeti forum obaviti, koga kontaktirati itd... Naravno svaki pojedinac, član/korisnik ima svoje vlastite zabilješke koje ne može niko osim njega vidjeti, tako da je privatnost zagarantovana Wink
Tako da sada ta opcija je dostupna svima i izgleda ovako :

Wink

To je to za sada, nadam se da ste zadovoljno barem malim dijelom...

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #67 on: November 13, 2011, 11:32:50 »

Notes je prava stvar, sviđa mi se!

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Marioo12
Putnik
*

« Reply #68 on: November 13, 2011, 12:48:12 »

Slažem se sa Mustafom,odlična ideja za notes!  Cheesy
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #69 on: November 13, 2011, 14:02:22 »

Hvala hvala na Vašim kolege pohvalama, drago mi je da Vam se sviđa, barem da seakar Vama dvojici u krajnjem slučaju svidilo to mi je dovoljno, a mislim da će se i ostalim svidjeti, jer je stvarno funkcionalna i od doprinosa je za pojedinca Wink Znači moj trud i rad se ipak isplatio, baš sam sretan zbog toga ! Wink

Mihael_2646
Vodič puta

« Reply #70 on: November 13, 2011, 15:15:56 »

Bravo gazda! Svaka čast,sviđa mi se!!!

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #71 on: December 22, 2011, 19:26:19 »

S ponosom Vam danas mogu predstaviti i naš portal, koji je nakon postojanja BHBus.net nekih 1,5 godinu, konačno i on ugledao svjetlo dana... Dakle ovdje pišite kako se Vama dojmi ovaj naš novi projekat, šta bi nam Vi predložili da uradimo još, ukoliko postoje neki problemi pri njegovom radu, greške itd... molio bih Vas da nam to ovdje javite ili na moj e-mail amar@bhbus.net , kako bi taj problem u što kraćem roku rješio...

« Last Edit: December 22, 2011, 19:30:06 by Amar » Logged

Mihael_2646
Vodič puta

« Reply #72 on: December 22, 2011, 19:38:14 »

SVAKA ČAST!!! Kako smo krenuli, za par godina imat ćemo i časopis hehe.. Strava je, odlično, sve riječi hvale, Amare uvijek me fasciniraš svojim djelima, super Wink

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #73 on: December 22, 2011, 23:44:56 »

Hvala na "pohvalama" za ovaj naš "uradak". Čini me uveliko sretnim ovako kada čujem da se svidio nekome naš rad... A uvijek idemo i radimo na tome da Vam nešto novo, potrebno, korisno, funkcionalno za Vas uradimo, prezentujemo Wink

mirza
Vodič puta

« Reply #74 on: December 23, 2011, 00:01:24 »

Svaka čast. Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujemo Cheesy

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14   Go Up
  Print  

Jump to: