Mihael_2646
|
|
« Reply #120 on: March 11, 2012, 02:59:00 » |
|
Imam samo jednu primjedbu za portal, a to je sekcija download. Naime, skinuo sam logo BHBus, i kad ga otvorim preko Photoscapea, bude mi bijela podloga na logu, ne kao prije kad sam dobivao putem maila.Nije neki problem, ali samo da ukažem. Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #121 on: March 11, 2012, 03:06:14 » |
|
Da li si u dobrom formatu preuzeo logo ?
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #122 on: March 11, 2012, 03:09:43 » |
|
Oprostite ja se izvinjavam, bio sam skinuo .bmp a ne .png . Uvažite isprike, postovi mogu biti obrisani.
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #123 on: March 11, 2012, 03:14:33 » |
|
Postovi neće biti izbrisani baš iz razloga ukoliko se nađe opet neki član kao ti, da je preuzeo krivi format fotografije, pa opet priupita ili prigovara nešto..... Gospodo, trudimo se omogućiti Vam što više možemo i kontinuirano se radi na tome, a ne jednom godišnje...
|
|
|
|
|
|
|
lujokiki
Pješak
|
|
« Reply #124 on: March 16, 2012, 01:00:09 » |
|
Naravno, kako se uvijek trudim i razmisljam o novinama na forumu, to uvijek radim, kako bi olaksao koristenje samog foruma na najlaksi moguci nacin, bez nekih komplikovanih stvari, uspio sam ubaciti i opciju, koja vam omogucava pri postavljanju youtube klipova, da se klip vidi na forumu, a ne samo link na taj klip. Ova nova funkcija sama po sebi radi na isti princip kao i funkcija za postavljanje slika, znaci imate malu youtube ikonicu u Odgovoru za temu, klikom na nju dobije se "code" u samom polju za unosenje odgovora i izmedju tih oznaka u kodu vi kopirate svoj link sa youtube, naravno ne EMBED link nego normalni youtube link, i na taj nacin se klip moze prikazivati na forumu, to sam vam objasnio i dole u slikama ... naravno ukoliko ima nekih ne jasnoca, pitanja itd, pitajte ovdje u ovoj temi, odgovor ce uslijediti može malo jasnije
|
|
« Last Edit: January 23, 2015, 19:31:10 by makljen1123 »
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #125 on: March 16, 2012, 01:04:27 » |
|
Kopiras link sa youtube-a i zalijepis ga u odgovarajucu temu, zatim oznacis taj link (da poplavi) i kliknes na ovu ikonicu youtube povis ovih smajlica i kliknes posalji.. to je to .
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #126 on: March 20, 2012, 05:48:22 » |
|
BHBus.net web portal - izmjene/promjene ... 1. Dugme za dalje čitanje članka na početnoj stranici web portala
Po pitanju članaka/novosti kada se prikazuju na početnoj stranici portala, pojedinačno od svakoga članka može se pročitati samo dio tekst sadržaja, za čitanje potpunog sadržaja pojedinog članka potrebno je otići / kliknuti na "gumb"/"dugme" do danas zvano "Nastaviti", danas sam to dugme izmjenio i postavio novo ili bolje rečeno drugi tekst, sada glasi "Pročitaj više" i izgleda ovako ta promjena : 2. Marketing stranica na web portalu
Promjenjene informacije po pitanju marketinga (reklamiranja na bhbus.net-u), kontakt informacije telefona, novi kontakt telefon za kontakt po pitanju marketinga i dodana e-mail adresa isključivo za pitanja i kontakt vezano za marketing BHBus.net portala ... link marketing stranice : http://www.bhbus.net/?page_id=343. Kontakti stranica na web portalu
Izmjenjene kontakt informacije, tačnije kontakt telefoni, brojevi tih kontakt telefona, dodana e-mail adresa za marketing BHBus-a, te promjenjena internet kontakt forma, zamjenjena drugom verzijom kontakt forme, jer se provjerom uspostavilo da predhodna nije u potpunosti funkcionisala...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #127 on: March 23, 2012, 06:29:46 » |
|
PROMJENA HEADER SLIKE FORUMAKako je prošla zima, došlo proljeće, tako i mi, predhodne slike sa headera su bile zimske slike buseva, sada smo osvježili sa slikama autobusa sa sunčanog, suhog proljećnog vremena...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #128 on: May 18, 2012, 06:39:10 » |
|
Facebook Like button promjenjena lokacija
Promjenjena lokacija FB like dugmića, sa lokacije pokraj reklamne površine dubglass-a premješteno u gornji dio do rubrike novih postova od zadnje posjete...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #129 on: May 18, 2012, 06:39:57 » |
|
Najviše posjećene novosti, najčitaniji članci, prikaz u sidebaru web portala
Od sada možete pratiti koji su to najposjećeniji, najčitaniji članci na našem web portalu, u sidebaru se nalazi lista (desna strana, pokraj novosti, članaka)...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #130 on: June 14, 2012, 03:05:19 » |
|
1. U sadržaj footer-a/podnožja BHBus.net portala dodana rubrika "BHBus.net" Informacije
Dodana navedena rubrika sa linkovima podstranica portala na kojima možete pronaći detaljnije informacije uopšteno o BHBus.net portalu, ko je tim koji stoji iza ovog portala, impressum, kratki opis o našem portalu, marketing stranica gdje potencijalni budući oglasivači na našem portalu mogu naći dodatne informacije o našoj marketing ponudi, kontakt osobi i podacima za marketing, te naravno i link za podstranicu Kontakti, gdje se nalaze naše kontakt informacije... 2. U meni, izbornik bhbus.net portala dodane nove stavke
U izbornik među već do sada postojeću "stavku" NOVOSTI ubačene stavke za izbornik : PROIZVOĐAČI, PREVOZNICI, PRINOVE, BHBUS NOVOSTI kao podstavke izbornika NOVOSTI...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #131 on: June 15, 2012, 03:24:58 » |
|
DRUŠTVENE MREŽE PROFILIDodano u profil svakog pojedinog registrovanog člana foruma i rubrika sa društvenim mrežama gdje možete upisati svoje accounte na par najpoznatijih društvenih mreža... Isto tako kod svakog člana koji označi svoje društvene mreže pokazuju se male icone ispod informacija profila na temama, pogledajte na slikama...
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #133 on: June 15, 2012, 22:16:51 » |
|
Bravo za Amara! I meni se sviđa ova opcija, baš je dobra i nadam se da ćemo sada dobiti još ponekog "inostranog" člana
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #134 on: June 15, 2012, 22:22:52 » |
|
I ja sam to evo skoro premjetio, svaka čast za Amara .
|
|
|
|
|
|
|
|