Setra Top Class
Kondukter
|
|
« Reply #120 on: December 31, 2013, 16:17:38 » |
|
I treca Scania znaci otisla iz Abus line
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #121 on: January 16, 2014, 19:02:42 » |
|
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #122 on: January 19, 2014, 16:15:16 » |
|
I treca Scania znaci otisla iz Abus line
Mislim da ipak nije tačno. Scanie od A busa su: 2 kod Bjeljevca, a jedna kod Bajo turs iz Prnjavora I jedan Higer je dobio nove registracije, pa kad skontamo koji, promijenimo i to
|
|
« Last Edit: January 19, 2014, 16:16:48 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
|
|
Mehanović-Ibrahim
Putnik
|
|
« Reply #125 on: February 02, 2014, 14:21:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #126 on: February 02, 2014, 14:28:34 » |
|
Stječe se dojam da se putnici u autobusu smiju ponašati kako hoće.. voziti se bez karte, urlati po autobusu , prljati ga, šarati sjedišta.... A kad se desi nešto, obavezno vozač kriv..
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
frukec
|
|
« Reply #127 on: February 02, 2014, 14:31:02 » |
|
Zna se da nema vožnje ako nemaš karte. Možda je vozač pravilno postupio, a kako piše u članku kao da ju je primio i bacio kroz prozor, ali zna se da nije nego joj je rekao lijepo izađi van ako nemaš kartu. Ti novinari jedva čekaju na nađu neki problem da objave
|
|
|
|
[/img]
|
|
|
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #128 on: February 02, 2014, 14:41:04 » |
|
Mislim da je šofer ovde pogriješio ipak, ovo je dijete od 12 godina i da ti vršiš silu nad njim, pravo ne profesionalno. Ako nema mjesečne karte kupit će je u ovo 3-4 dana, ne dobijaju svi plate odmah početkom mjeseca. Ja dok sam išao u srednju školu imao si vremena od 1 do 5 svaki mjesec da kupiš mjesečnu kartu. Znači gotov pa 4 dana se voziš besplatno.
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #129 on: February 02, 2014, 14:46:28 » |
|
Dosta toga je nejasno u ovom članku.. Ko prvo, ne zna se kad se desio ovaj slučaj.. Danas je nedjelja i šta ima putovati nedjeljom do škole??? Jučer subota - također! A u petak je još uvijek bio januar i važila je januarska karta, koju je sigurno bila nabavila jer je čitav mjesec prošao.. Inače ovaj cazin.net je najgori, najneprofesionalniji, najbezobrazniji, najneobjektivniji i sve naj naj naj gori portal koji može postojati!!
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #130 on: February 02, 2014, 21:04:10 » |
|
Ovdje ste svi pomalo u pravu. Amaterski se bavim novinarstvom i iz stečenog iskustva slažem se sa Adisom, da ovaj članak ima dosta falševa... Blati se ime šofera, a nije napisano ime oca, već samo prezime, a na početku navedeni inicijali učenice, a dole se otkriva prezime oca. Pa jel crno ili bijelo ili sve ili ništa. Onda nema vremena radnje, kad i šta...
A sa druge strane što frukec kaže, možda je ovo ipak, kako obično biva prenapuhan slučaj, a ima i ovog Almirovog - da je šofer malo za*ebao jer ipak i ako nema mjesečne, pa kupit će, svakako se radi o djetetu od 12 godina...
|
|
|
|
|
|
|
the_ahmed
Kondukter
|
|
« Reply #131 on: February 03, 2014, 22:14:48 » |
|
http://www.kip.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=7930&catid=25&Itemid=197Ovo nije nimalo lijepo od vozača a pogotovo od strane Unatransporta koji naplaćivaju max cijenu mjesečnih karata. Ovo nije prvi put da se desilo samo što o tome lokalni portali nisu obavještavani... Ipak mislim da tu treba naći konkurenciju za rješavanje ovog problema! Meni su napisali par poruka na fb s pitanjem zašto sam dobar s Eurotoursom čak i prijetili. Skoro svaki put kopiraju tekst ponude od Eurotoursa... Govore da Ćamila(Eurotours) treba zaštiti jer on jedini ima samo vanlinijski prevoz u Bihaću a ovamo udaru njihovu cijenu,non-stop. Znam x stvari o njima ali neću javno o tome. Neka se stide!
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #132 on: February 05, 2014, 14:11:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
the_ahmed
Kondukter
|
|
« Reply #133 on: February 05, 2014, 23:11:40 » |
|
Hmmmmm... Veoma zanimljivo demantovano Zaboravili su još reći da mu je skakala po kontrolnoj ploči
|
|
« Last Edit: February 05, 2014, 23:18:25 by the_ahmed »
|
|
|
|
|
|
|