bhbus.ba
November 22, 2024, 06:14:37 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19   Go Down
  Print  
Author Topic: Čazmatrans Nova, Čazma - Razno/Diskusija  (Read 87406 times)
tomo
Vozač Autobusa

« Reply #120 on: September 09, 2012, 00:16:52 »

Vanredna Linija.. Slikano veceras

Je li BJ-241-AN? Ako jest, a sve mi se čini da je, onda je to gbr.252

wigec
Kondukter
**

« Reply #121 on: September 09, 2012, 00:24:54 »

Da jest BJ-241-AN pun je bio ko sibica..
Salee
Pješak
*

« Reply #122 on: November 02, 2012, 23:27:31 »

Kruži priča da je Čazmatrans kupio Slavijatrans iz Petrinje,dali neko zna nešto o tome imali tu istine?
tomo
Vozač Autobusa

« Reply #123 on: November 02, 2012, 23:43:39 »

Ja osobno o tome podataka nemam... da su se usrećili time, nisu... ako su ga kupili...

p.s. Ako bih to ikad nekom prodavao,  to bi bio isključivo ČZM Vukovar,, ali ne vjerujem da bi to oni i uzeli.......
« Last Edit: November 02, 2012, 23:46:18 by tomo » Logged

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #124 on: November 05, 2012, 12:02:52 »

Ovih dana u ČZM Nova, najvjerojatnije u RJ Kutina treba stici prinova - Neoplan Transliner, ex.AP Davor (NG-943-AN)
neoplancityliner
Pješak
*

« Reply #125 on: November 09, 2012, 11:17:08 »

garažni broj 500 BJ-437-EL (Neoplan Euroliner) dobio nove tablice.. DA-859-CM .. pa nek se promjeni u tablici voznog parka..

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #126 on: November 09, 2012, 11:40:35 »

Viden i slikan prosli tjedan u Virovitici, nije valjd da ce se polako prelazit na DA tablice, ili?
neoplancityliner
Pješak
*

« Reply #127 on: November 09, 2012, 11:43:56 »

Viden i slikan prosli tjedan u Virovitici, nije valjd da ce se polako prelazit na DA tablice, ili?
pa zašto ne, ionako to danas svi rade.. a kad već čazma nema svoje tablice nego bjelovarske, onda vozni park može bit i na DA tablice.. iako bi ČZ zbilja dobro izgledalo hahaha Cheesy

tomo
Vozač Autobusa

« Reply #128 on: November 09, 2012, 18:25:52 »

Ideš tamo gdje je jeftinije....

neoplancityliner
Pješak
*

« Reply #129 on: November 09, 2012, 23:39:00 »

eto od danas jedna loša vijest.. :/
Autobus, neoplan BJ-375-EZ (ili 374-EZ .. nisam 100% siguran) u mjestu Veliko Korenovo kod Bjelovara oko 18 sati, naletio na biciklistu.. s teškim ozljedama je prevežen u bolnicu..  Sad

(iako nije bitno, ali navest ću) .. na autobusu oštečeni maska, prednja šajba, vrata..

neoplancityliner
Pješak
*

« Reply #130 on: November 12, 2012, 11:44:08 »

da se nadovežem..
RJ Zagreb.. u najmanju ruku užas.. slažem se..
ali što se tiće međunarodne, moje misljenje je da su to sve vrhunski auti, neki više, neki manje...
pa nadalje.. vrlo vjerovatno da od 1.6.2013. Deutsche Touring više neće vozit linije podravskom magistralom za njemačku (T-490), već Čazmatrans Vukovar.. kao što vidite, taj ogranak čazme se stalno oprema novi(ji)m autobusima s euro 4 motorima i namjeravaju preuzeti te linije.. kažem, ovo su za sad špekulacije, ali meni bi bilo iznimno drago kad bi to bila istina.. Smiley

* zabranjeno citiranje zadnjeg posta
« Last Edit: November 12, 2012, 13:19:07 by The_Dubster » Logged

tomo
Vozač Autobusa

« Reply #131 on: November 14, 2012, 06:45:14 »

U DT/CT se spremaju neke promjene, o tome ne mogu govoriti, ali i to je irelevantno za ovu temu..... Ako ćemo, kolega, Vi i ja, uspoređivati autobuse na tim linijama - jasno da je Čazmatrans NAJJAČI!!!  Ne mogu to usporediti sa CT koji voze isto stalno - samo možda druge rege i druge posade vozača, ali su tipizirani i najudobniji...
Jako mi je drago vidjeti da se opet na Njemačkoj iz Slavonije pojavljuje 565 (nakon sezone)  i 478...  Što isti vozi Beograd za 6 putnika tamo i 6 nazad?!  Ali vratite nam i da međunarodna ide petkom uvečer.... Pa dosta je više bilo 300-307-312-317-322 ....vikendom ide 353 za Kneževo i brza jer Kneževo ne može pokupiti putnike, jer ako ih dolje u "separe" skupi, autobus lupa, trese da je to za poludit.... putnici to ne mogu shvatiti jer im to tako ne možeš reći, oni odmah kažu vozači pokupili neku trebu pa....

Brza je prije išla kako bi sutradan iz Osijeka kupila putnike ili za Dortmund ili za Berlin ako je o toj kooperaciji riječ... i to je bilo čisto ok... Ne znam kome je to smetalo.... Odvezem Zagreb - direkt Đakovo - Osijek... dođem u 19:45h (najkasnije) spavam idem u 13:15h za Njemačku dovezem do ZG do 18:15h  , preuzme druga dvočlana posada i idemo dalje... Povratak opet uzmem ja ili se nešto iskombinira.... Ako je Podravinom, petak vozi opet MJ, svejedno svi spavaju u Mursi , rade prazne kilometre bzvz, ali 60-70 ni vamo ni tamo, kooperant može to preuzeti i presjedamo u Osijeku...... Svejedno ove iz ŽU vidim kak prohuljaju kroz VK, a nemaju niš' od toga....

Nek Marinović oda priznanje onom tko je to osmislio.... Cheesy

subotom ide gbr.351, novi vozač, ne zna ni sam ni odakle je ni kud ide.... ne daj Bože nešto pitati.... vratite Milixxxxxx, ako je još sposoban za radit.... Dobro, nikad nije ni bio, ali barem je kralj....

Sam si napisao u jednom postu - ide za Županju (linija je za Gunju, vjerojatno se radi presjedanje?)... Zašto je toliki problem i recimo staviti 314 na Osijek za stotinjak kofera, a 422 ili 423 na vojsku za par ruksaka?! Euro motor?! Uostalom, vikendom se vojska više-manje ne vozi nikuda!

Nažalost, došli smo u jedno vrijeme gdje vidim da, barem u Hrvatskoj, pravo glasa nemaju vodeći ljudi (one osobe, nesposobne i nekvalificirane,  koje su tako nekako postavljene na pozicije kako je kome bilo zgodno, a ne zbog firme i napretka) samo vozači diktiraju i određuju tko će kuda i tko će bolje podmazati odgovarajuću osobu da ga stavi tamo gdje on hoće....   Isto je tako i u :
Čazmatransu
Autotransu
APP Požega
Promet Makarska
Polet Vinkovci
Croatia bus
Panturist - Veolia Osijek (nažalost njih najbolje poznajem i zato iz iskustva kažem...)
itd...

tu svagdje vlada određena "garnitura" vozača, a ne prometnici, direktori ili Uprava.... kad se to riješi, onda si na čistom!

« Last Edit: November 14, 2012, 06:54:17 by tomo » Logged

neoplancityliner
Pješak
*

« Reply #132 on: November 14, 2012, 16:40:12 »

jako zanimljiv komentar si napisao.. Dapaće, cijeli članak hehe

a gle, moje mišljenje je da je kaos na cijelom balkanu od Slovenije do Makedonije.. Jednostavno, mi smo ljudi takve naravi, mentaliteta.. "Bit će onako kako ja kažem, a ne kako šef zapovijeda." to je nažalost već postalo pravilo..

kao što si i sam rekao, raspored linija je "perfektno" posložen.. liniju u PJ Čazma koja ima 15 putnika vozi BJ-442-AZ, a neku u kojoj je 50-60 putnika pošalju 315 HD ili tak nešt.. Jednostavno, to je tako.. Moje mišljenje je da bi prometnik mogao bit osoba koja je provela barem 15 godina za volanom, tek onda je kvalificirani prometnik.. Do tad.. eto.. bude nam kako sada jeste..

tomo
Vozač Autobusa

« Reply #133 on: November 14, 2012, 17:58:47 »

Ma dalo bi se o tome diskutirati, imam ja još puno inspiracije i razmišljanja, ali nisu sva ni za javnost... Cheesy

neoplancityliner
Pješak
*

« Reply #134 on: November 14, 2012, 18:54:20 »

razumijemo se skroz haha
bolje je neke stvari prešutit Smiley

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19   Go Up
  Print  

Jump to: